istanbulda kısa bir tatil ;sevdiğim insanları görmem için plan yapma şansı verdi...
aslında bunu patronum verdi ama olsun -tatlicadiarzu-
patronum da hayatıma dair ise hayat verdi diyebilirim...
hayat bişi vermiş olmalı artık bana benneyaptımki
hayat bugün bana gelecekle ilgili karamsarlık verdi...beklediğim duymayı istediğim şeyleri duyamadım bugün,hayat bugün bana yine yarını endişe ve üzüntüyle beklemeyi verdi
dakka başı arayan sevgilimin yaw bana bi dur de azarlada aramıyım gönlüme söz geçiremiyom bu gün içinde kaçıncı aramam demesiyle şok olmamı aynı anda verdi akannehir derddini yiyim seni cokacimcoook pehhh
Birbirine girmis ve artik ayirmakta zorlandigim duygular,tekbasinalik ,umutsuzluk ve cok agir bir ozlem, guzel Allahim beni sinamaya devam ediyor, hayirlisi...
hayat bana bugün nadir görülen çok dirençli bir mikrop verdi vüdudumda çok güçlü ilaçların bile etki etmediği mikrop olduğunu öğrendim ALLAHIM ne olur bebeğime bişey olmasın bana ne olucaksa olsun ama yavruma bişey olmasın
Gurur celiskisi,dozu kacmis bencillik ve saygisizlik verdi ama Cok Sukur Allahi'imin beni hep kolladigina o kadar eminim ki bu herseye ragmen kazanan ben oluyorum, degerimin anlasilmasi icin neden once beni kaybetmeleri gerekiyor??
hiç beklemedigim şeyler werdi... endişe werdi.. korku werdi... bunların yanında güzel bi gün werdi.. çok özlediğim bi arkadaşımla görüşme fırsatı werdi =))