Hayat bugün size ne verdi ?

hayat bana bugün umursamaz bir erkek arkadaşım olduğunu bir kez daha hatırlattı ama çok sevdiğim bir yemek verdi alkisalkisalkis

Hayat bugun bana esımle gezmek ve bebısımıze gıysı almayı verdı.mıs gıbı ıstanbul bogazını esımle bırlıkte seyretmeyı verdı.Çık sukur...

bugün henüz bişey vermedi sayılır...sağlıkla uyanılan bir sabah, bebeğini sevmeye çalışan acemi bir baba dışında
dün, şahane bir çanta verdi...hatta iki...
cumartesi kızımın herbişeyini verdi...hazırız sanırım ihtiyaçlar olarak...Allahım şükürler olsun...şimdi sıra sağlıkla gelmesinde kızımın...

çok seviyorum buraya yazmayı ben :)

şimdi ellerimle yaptığım harika bir ıslak kek verdi:lepi:
üzerine tarçın ve bol fındık döktüğüm bir borcam tavuk göğsüopuyorumnanaktan
hehehe...en muzlusundan bir mozaik pastaalkisalkisalkis
soyulmuş kabak,patlıcan,patates ve hazırlanmış sarımsaklı domates sosu..kızartılmayı bekliyor tarafımdanhihoyyyt
ve mayalanması için sütle yoğrulmuş bir hamur..onada akşam üzeri sosisli puaça yapıcam..cokacimcoook
bu ara inanılmaz besideyiz karı koca ya..ne olacak halimiz hiç bilmiyorum orası da başka..mafoldumben

sarubocekcım dıkkat hamıle varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.samsuna geldıgımde sana ugrasammı ben ya....19 mayısta esımın teyzelerı dayısı var.tekkekoyde halası var.merkezdede bır bankada bızım buradan tasınan orada calısan aıle dostumuz komsumuz var.e bıde saruboceqcım var.pekte marıfetlı...

4 gün sonra kocama kavuşacağım haberini verdi.. daha ne versin şükürler olsun :Saruboceqpuyorumnanaktan

ay evet yaaakannehir
hayatım istediğin zaman gel bu tarafa beklerim seve seve de ağırlarım..
marifetliyimdir vallahi herbişeyimi çok beğenirim..:lepi:

Bir kadının kompleksli bakışları sonucu bozulan bir sinir sistemi..Çok üzgünüm çoook

hayat bana bugün sürekli surat asan ve mutsuz olan sürekli şikayet eden we mutlulugu basaramayan ve beni de huzursuz eden bir sewgili werdi ama onu çok sewiyorum uyuz işteee:1no2:

Şimdilik sıradan bir gün evde oturmaca pc başında zaman geçirme kitap okuma tv bakma duş ve hazırlanma faslı ve şimdi de koca göbeğin sanayide işinin bitmesini bekleme:) sonrasını bilemicem:)
Nan bu araba başa bela oldu :)

hayat bugün bana gerçekleri verdi ne yaparsam yapayım hayatın boş olduğunu ve koskoca bir yalandan ibaret olduğunu gösterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…