Hayat bugün size ne verdi ?

birazdan süper bir sabahlık verecek...bir de kızımın şeker, kapı süsü malzemelerini verse, ooofff offf...tembel anneyim ben tembelll....

ışimden haz alamadan çalışmayı, sevgiliye her daim hasret kalmayı, bu ay kontöre ne kadar para harcandı diye kontör hesaplaması yapmayı ve ot gibi yaşamayı....
Hayat bunları bana verdi.

:sm_confused:

Hayatin gercekte cok kisa oldugunu bir kez daha ogrettiler, artik hicbirseyi, hic kimseyi ertelememeye karar verdim, hayirlisi bakalim...

Annecim ve babacımla konuştum çook özledim onları.Hasret duygusunu verdi.Bunun yanında iyi olduklarını gördüğüm için ayrıca şükretme duygusunu verdi.:Saruboceq:

bugün hiç tanımadığım bir hastanın, aslında resmiye çevrilebildiği halde yanlışlıkla ücretini ödediği ama bunun farkında bile olmadığı hastane faturasını resmiye çevirip ödediği doğum masrafını geri almasını sağladım..yeni bebekleri var bir sürü ihtiyaçları vardır diye düşündüm... gerçekten sanki aynı şey bana yapılmış gibi mutlu oldum..her zaman yaptığım gibi başkasını mutlu ederek beslendim..ruhumu dindirdim,gönlümü yıkadım yine..huzur beni buldu o birçift yüreğin gölgesinde...

Bebek beşiği, bebek nevresimi, dönenceler, bebek battaniyeleri....:asigim:

Ablam ve yavrusuylaa kocaman bir günnn......opuyorumnanaktan

Ve kişniş, dal kimyon, dövülmüş çörek otu ve B vitamini kutusu...:sinifsinif:

ne kadar güzel bir davranış,tebrik ederim. alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kimbilir o aile ne kadar mutlu olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…