Hayat bugün size ne verdi ?

Bugün hayat insanların ne kadar ikiyüzlü olduğunu gösterdi...
Bugün hayat ailemin ve eşimin benim hayatımdaki tek gerçek olduğunu gösterdi...

kocemin inadını...sezeryan olacakmışım, dayanamazmışım normal doğum acısına...konuşacakmışız doktorla...püffffff...
e kıymetli karısı var adamın yaaa....

Eşimden güzel bir doğum hediyesiiii bebiş 1 aylık oldu ama olsun çok ama çokkkk mutlu oldum.. opuyorumnanaktansositososito:lepi:alkisalkisalkis

hımm.. hayat bugün bana güzel şeyler verdi.
öncelikle sabah maaşımı verdi, ardından güzel bir bayram ikramiyesi verdi kaydirigubbakcemile2

uzun zamandır görüşemediğim bir arkadaşımı göreceğim güzel bir akşam yemeği eşliğinde sohbet edeceğiz,
ardından iseeeee çok güzel olduğunu düşündüğüm bir filmin galasına davetliyim :lepi:
günler sonra hayat bugün bana kıyak geçti alkisalkisalkis

başağrısı.
şimdi ağrı kesici aldım. umarım geçer. başımı mengeneyle sıkıyorlar sanki. oyyyyy.

beni görmeden memleketine giden düşüncesiz bi sevgili...
bolca baş ağrısı...
stres sıkıntı...
bunada şükür...

hayatla bugünlerde aramız maşallah pek bir iyi kaydirigubbakcemile3 tam 3 aydır beklediğim doğalgazımı kullanma izin belgesi verdi. kış başından beri ilk kez ufosuz bir gece geçireceğim :lepi:

Sabah cesitli kisilerle gorusme, ogleden sonra bir arkadasimin annesinin mevlutu,cok gereksiz bir kisiyle anlamsiz bir telefon konusmasi.,yarin mezarlik ziyareti..........suanda ise cok sukur huzurlu, sakin evimdeyim, kimseyle konusmak bile istemiyorum....:roflol:

Endişe verdi kızım hastalanmasın diye bir sürü ettiğim dua verdi..
Anne olarak içimi yakan bir şey,yutkunamadığım tükürükler verdi..:sinifsinif:

Back
X