Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kocemin inadını...sezeryan olacakmışım, dayanamazmışım normal doğum acısına...konuşacakmışız doktorla...püffffff...
e kıymetli karısı var adamın yaaa....
hımm.. hayat bugün bana güzel şeyler verdi.
öncelikle sabah maaşımı verdi, ardından güzel bir bayram ikramiyesi verdi kaydirigubbakcemile2
uzun zamandır görüşemediğim bir arkadaşımı göreceğim güzel bir akşam yemeği eşliğinde sohbet edeceğiz,
ardından iseeeee çok güzel olduğunu düşündüğüm bir filmin galasına davetliyim :lepi:
günler sonra hayat bugün bana kıyak geçti alkisalkisalkis
hayatla bugünlerde aramız maşallah pek bir iyi kaydirigubbakcemile3 tam 3 aydır beklediğim doğalgazımı kullanma izin belgesi verdi. kış başından beri ilk kez ufosuz bir gece geçireceğim :lepi:
Sabah cesitli kisilerle gorusme, ogleden sonra bir arkadasimin annesinin mevlutu,cok gereksiz bir kisiyle anlamsiz bir telefon konusmasi.,yarin mezarlik ziyareti..........suanda ise cok sukur huzurlu, sakin evimdeyim, kimseyle konusmak bile istemiyorum....:roflol: