Hayat bugün size ne verdi ?

çaresizlik..
gaz sancısından dudağını büze büze ağlayan oğluma deva olamamanın çaresizliğini verdi.
:sinifsinif:

bugün değil de dün, 12 yıldır hiç görmediğim güzel arkadasımın tatlı sesini verdi telefonda...
bugün daha birşey vermedi ama hııııı sabah sabah kuzenime gıcıklık verdiii
bakalım akşama kadar ne verecek cok sevgili hayat...........

Bu aralar kızım bana çok düşkün tuvalete giderken bile peşimde bilenler bilir bu halleri :) neyse.Her sabah anneme bırakırken numaradan ağlama huyu geliştirdi kahvaltısını ederken sabah hep yanındayım sonra işe gidiyorum bendeniz.ama istemez gitmemi.Bu sabah burda kal deyince ki ilk kez dior bu kelimeyi anlattım ona gitmem gerek bebeğim mama alıcam kıyafetler alıcam sana dedim.Ayakkabımı giyerken kapıyı arkamdan kendi kapatmaz m bir de pencereden el sallıyor bana :) günüm çok güzel başladı anlayacağınız.

Kontrolden güzel haberlerle dönmenin keyfini verdi ( çook şükür)):nazar:
Artı
Boğum boğum,tombik bacakların ultrosound resmi....:asigim:

Kocamın yepyeni hediyesi..:asigim:
Çift simkartlı telefon..:lepi:
Çok ihtiyacım vardı,sanki çantam boşmuş gibi bir de iki telefon taşıyordum..Sağol Aşşkımmm:1hug:

"Bugünün insanı eskilerin eşkıyası kadar bile merhametli değil" sözünü........Her şey değişti gerçeğini fark etmemi.....

para sıkıntısı

gozyaşı verdı..........senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Zamanın ne çabuk geçtiğini....
13 yıl önce bugünler hamileydim kızıma,
son 11 gün yani...
gerçekten su gibi geçiyormuş zaman...

kaş bıyık operasyonu,
sevgili kuaförümüz gülcan'la hoş beş etme ,
teyzemin mis kokulu türk kahvesini,
evimde elma yağı sayesinde mis gibi bir koku verdi hayat bana bugün :hulya:

hayat bugün yeni barıştığım eşimle tekrar küsmeyi yükselen tansiyonumu ve elimi karnıma atınca beni umutlandıran bebişimi verdi: emir_bebek:

Back
X