Hayat bugün size ne verdi ?

pek bir sağlıklı bir gün verdi bana hayat sağolsun..
sabah yürüyüşe çıktım mis gibi tertemiz bir havada..
kesmedi eve geldim koşu bandında devam ettim..
arkasından güzel bir duş..
1-2 saat sonra da canım dostum levrek fileto yapmayı öğrenmiş onu verecek..
günü zehirlenmeden bitirebilirsem pek huzurlu bir gün geçirmiş olacağım.. :roflol:

10 saatlik olan ders gününden sonra,bugün okuldan hiç kaçmadığım ve yok yazılmadığım için kendimi kutluyorum.Demekki neymiş duran dururmuş :)

Herkese günaydın..
güzel yemek kitapları verdi bu gün erken saatlerde,
kısa da olsa eski anılarımı verdi okuduğum kitapla,
ve düşünme fırsatı verdi, neden kimse mutlu değil, herkes mutsuz umutsuz stresli ve dertli... nereye bu gidiş... önceden mutsuz olunsa da çevredekiler hep pozitif oolur derdini unuttururdu şimdi herkes kendi derdiyle uğraşmaktan kendini göremiyor ki çevresine pozitif enerji saçsın..

güneşli=huzurlu bir sabah...
herzamanki gibi bir iş günü
ve anlamsız bi karın ağrısı verdiakannehir

Sinir bozucu Ankara trafiği...
Deli gibi peşlerinden atlı kovalaracasına ve kurallara uymadan araç kullanan bir sürü dikkatsiz sürücü...

sanırım banyonun patlamış borularını verdi. vanayı kapattım hemen. akannehir
biraz sonra tesisatçılar gelecek ve bana dünya iş verecek..
biri de benim yerime gidip kızancıklarıma ders anlatsa ne iyi olacak alsanaalsanasmile

Mevlana-1mq.jpg

hayat bana bugün uzun zamandır hazırlandığım ve korkularım olan bir sınavdan geçme ve başarılı bir sonuç alma imkanı verdi teşekkürler hayat

aa bide dün akşam iş arkadaşlarımla geçirdiğim müthiş bir akşam yemeği ve muhabbetin hoşluğuyla sabaha mutlu şekilde uyanma hissi verdi.

iş yerimdeki bayan arkadaşlarla dün gece toplandık yemek yedik eğlendik güzeldi yani bizi ağırlayan canım dostum gerçekten çok teşekkürler canım herşey için

Back
X