• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat bundan mı ibaret?

Çok şey umduğumuz bu hayat yaşadıklarımızdan ibaret.hassas olan kimseler için de yorucu biraz.yasa gitsin,kendine dogrunla yaşa.oyle yapıyorum hassas biri olarak.hep üzülecek kadar çok kalmiyoruz ki zaten.huzunlerini,stresini hızlıca yok etmeyi uzun vadede takmamayi öğrenmelisin.bunlari "senin agirliginla"yaşayan pek çok insan var.hicbir duygu sonsuz değil,her sey bizler gibi geçici...dedim ya yaşa gitsin,kizmayi KeNDinLE SaVasİ bırak gitsin!!

Çok şey umduğumuz bu hayat yaşadıklarımızdan ibaret.hassas olan kimseler için de yorucu biraz.yasa gitsin,kendine dogrunla yaşa.oyle yapıyorum hassas biri olarak.hep üzülecek kadar çok kalmiyoruz ki zaten.huzunlerini,stresini hızlıca yok etmeyi uzun vadede takmamayi öğrenmelisin.bunlari "senin agirliginla"yaşayan pek çok insan var.hicbir duygu sonsuz değil,her sey bizler gibi geçici...dedim ya yaşa gitsin,kizmayi KeNDinLE SaVasİ bırak gitsin!!
KENDİMLE SAVAŞ... Evet galiba ben kendimle savaşıyorum. Bazı kişilik yapıları değişmez, değişmesi zordur. (Duygusal yapıda olmak gibi) ama bazı şeylerin değişmesi de bize bağlı. Daha önce bolca arkadaş, dost kazığı yedim mesela ama bunlar beni sert , duygusuz birine çevirmedi. Takmama sanatını öğrenebilirim umarım. Yeni mottom : Carpe Diem ( anı yaşa, günü yakala)

Zorba bir anneyle büyüdüm ve ailemle yaşıyorum. Annemin yıkıcı eleştirileri oldu ve oluyor bazen. Peki siz nasıl atlattınız bunu?
Benim annem de örtük narsist diyebilirim. Babam zaten hiç bir zaman başarılarımızı takdir etmedi. Başarılarımız ya tesadif ya da normal sıradan şeylerdi hep. Çocukluk ve ilk ergenlik çağlarımda çok pasiftim. Ama yaşım ilerledikçe yaptıkları şeyin ne kadar sağlıksız olduğunu idrak etmeye başladım.
Bu durumu aşarken hep Onların yetersizliklerini hatalarını düşünürdüm. O genç aklımla hep kendime derdim ki O mükemmel biri mi ki benim yaptığım şeye kusur buluyor. O da falanca şeyde aptallık etti bir de bana laf söylüyor. Bennhata yapabilirim hatamdan ders çıkarırım tecrübe edinirim. Yani bu tarz şeyler işte. Zaten çoğu zaman hemen cevabını veriyordum gömüyordum yani. Beğenmediysen otur sen daha iyisini yap derdim.
Zamanla sustular ama ben de baya yoruldum.

Back
X