Merhaba arkadaşlar
Ben 39 yaşında bir bayanım, üniv halkla ilişkiler mezunu yum 4 yıllık.bosanmis bir bayanım annemle yaşıyoruz.
Sorunum asla hiçbir işte barinamamak.cok naif ve sessizim. Bu yüzden barinamiyorum. Genelde çağrı merkezlerinde çalıştım.bir 3 sene kdrdir çalışmıyorum evden ürün üretip sattım harçlığını çıkardım.
Artık gerçekten yoruldum evde durmak çok sıkıntılı fakat ise girince maalesef kısa sürede işten çıkarıldım son dönemde o yüzden eve kapandım. Sizlere iki alternatif danışmak istedim
Birincisi üniversite mezunu olmayı bosverip garson olmak. Günlük haftalık işler, en azından harçligim çıkar, çünkü ayda 300-400 TL annem den harç lik alıyorum durumumuz aslında iyi ama yine de ona yük olmasam mi garson olup ufak tefek harçlık mi cikardam?
İkincisi, dolap uygulamasi ve letgo da ikinci el kitaplarim giysilerimi satıp sermaye yapıp sonrasında ufak ufak bayan elbise alıp satmak,,yine dolap uygulamasi ve letgo dan
Bence mantıklı olan maaşınızı sabit olarak kazanmak için kendinizi geliştirmeniz.
Lise bittiğinden beri çalışıyorum.
İdari pozisyonda da görev yaptım, işçi sıfatıyla da...
Çok afaki hata yapmadıysanız, üslup sorununuz yoksa işe devam etmeniz gerekirdi.
Neden çıkarıldığınızı biliyorsanız bu noktada kendiniz geliştirip sosyal güvencenizin de olduğu bir işe devam etmeniz.
Neden bir mağazada çalışmıyorsunuz part time
Pasif olmanızın sorun olmayacağı işlerde çalışın diyeceğim de bölüm halkla ilişkiler olunca...Birçok kurslara gittim (ingilizce, grafik vs.vs). İşten çıkarıldım çok iyi çalışıyorsun ama doku uyuşmazlığı oldu diyen de oldu daha girişken birini diyen de,,,genel durumum pasif olmam sebebiyle diyelim
Girdiğiniz işlerden ne gibi sebeplerle ayrıldınız? Ve uzun süre bir işte çalıştınız mı ? Anladığım kadarıyla boşandıktan sonra hiç çalışmamışsınız. Evliyken veya öncesinde mi çalışıyordunuz ?
Pasif olmanızın sorun olmayacağı işlerde çalışın diyeceğim de bölüm halkla ilişkiler olunca...
Bence sabit bir işte çalışın ve biraz zaman verin kendinize. Ordan birikim yapip bi yandan elbise isine girersiniz. Esyalarinizi satıp elinizdekini avucunuzdakini is kurmaya vermek cesaret ister
Deneyerek bulabilirsiniz bence size uygun olanı. Masa başı işler daha uygun olur. Kasiyerlik de denenebilirAynen iş kurmayı hiç istemiyorum,kolay mı al sat müşteri ürünü begenmezse elimde kalır, geri bir pozisyon bulamıyorum pastanede çalışma fln nsl olur acaba tezgahtarlık fln
Bence 2.secenek zor. Çok insanla ugrasmaniz gerekecek. Asabi çirkef insan denk gelince zorlanirsiniz.
Çok fazla girişken olmak, inisiyatif almak gerekmeyen işlerde çalışmak sizin için daha iyi olur. Bilemiyorum, dosyalama, düzenleme, varsa hesap kitap işleri vs.
Deneyerek bulabilirsiniz bence size uygun olanı. Masa başı işler daha uygun olur. Kasiyerlik de denenebilir
Sizce yapabilir miyim sessiz içe dönük biriyim mağazalar satış kotası istiyor girgin tipleri istiyor
Dolap uygulaması çok karsız,bir ton uğraşıyorsun,yok komisyon kesiliyor kargo ücretleri biniyor.Sıfır alır insanlar daha iyi.
geçenlerde kızıma küçük bisiklet alayım dedim 270 TL kargo ücreti çıkardı.iptal ettirdim
Mağazalarda özellikle giyimde pekte iletişim sorunu yaşamazsınız. Lcw, defactı gibi yerlere başvurun. Part time başlayın. İnsanların böyle mağazalarda iletişimi pek olmaz, ürünün bedenini sorarlar, depodan getirirsiniz, üstünüz bunu yap şunu yap der.
Boşanma sonrası çok çalıştım ama kısa kısa sanırım içe dönük Luk le alakali hep çağrı merkezi yaptım ya proje bitti ya da artık calisamiycaz sizle denildi
Birçok kurslara gittim (ingilizce, grafik vs.vs). İşten çıkarıldım çok iyi çalışıyorsun ama doku uyuşmazlığı oldu diyen de oldu daha girişken birini diyen de,,,genel durumum pasif olmam sebebiyle diyelim
Merhaba arkadaşlar
Ben 39 yaşında bir bayanım, üniv halkla ilişkiler mezunu yum 4 yıllık.bosanmis bir bayanım annemle yaşıyoruz.
Sorunum asla hiçbir işte barinamamak.cok naif ve sessizim. Bu yüzden barinamiyorum. Genelde çağrı merkezlerinde çalıştım.bir 3 sene kdrdir çalışmıyorum evden ürün üretip sattım harçlığını çıkardım.
Artık gerçekten yoruldum evde durmak çok sıkıntılı fakat ise girince maalesef kısa sürede işten çıkarıldım son dönemde o yüzden eve kapandım. Sizlere iki alternatif danışmak istedim
Birincisi üniversite mezunu olmayı bosverip garson olmak. Günlük haftalık işler, en azından harçligim çıkar, çünkü ayda 300-400 TL annem den harç lik alıyorum durumumuz aslında iyi ama yine de ona yük olmasam mi garson olup ufak tefek harçlık mi cikardam?
İkincisi, dolap uygulamasi ve letgo da ikinci el kitaplarim giysilerimi satıp sermaye yapıp sonrasında ufak ufak bayan elbise alıp satmak,,yine dolap uygulamasi ve letgo dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?