Hayat çıkmazı kararsizlik

Genel itibariyle pasif biriyseniz tek başınıza bir işi kurup, yönetip, sürdürme süreci pek mümkün olmaz. O yüzden ilk yorumuma aynen katılıyorum

İkincisi ni iş açma zannetmeyin orda yanlış anlamayın,,kayıtsız şekilde satış yapicam hani harçlık cikariyim diye,, şirket falan kurmadan

Ahh bir değişmiyorum ki sormayın, neler denedim psikologlara mi gitmedim, neyse...

İkincisi ni iş açma zannetmeyin orda yanlış anlamayın,,kayıtsız şekilde satış yapicam hani harçlık cikariyim diye,, şirket falan kurmadan

O da kolay değil ki.
Her halükarda insanlarla muhatap olacak o malı satmak için çaba göstereceksiniz.
En azından gösterdiğiniz çaba normal bir maaş, normal bir sigorta olarak dönsün size.

Ahh bir değişmiyorum ki sormayın, neler denedim psikologlara mi gitmedim, neyse...

Insan istedikten sonra degistiremeyecegi ve basaramayacagi sey yoktur. Sadece kendinize odaklanin ve kendinize inanin. Siz degisirseniz her sey degisir. Ozguveninizi gelistirin, yapamiyorum, degisemiyorum gibi olumsuz kaliplari hayatinizdan cikarmakla ise baslayin. Herkes her seyi yapiyorsa ben neden yapamayacamisim deyin. Daha once boyle oldu diye olumsuz dusunerek yarininiza odaklanmayin. Dun dunde kaldi.

O da kolay değil ki.
Her halükarda insanlarla muhatap olacak o malı satmak için çaba göstereceksiniz.
En azından gösterdiğiniz çaba normal bir maaş, normal bir sigorta olarak dönsün size.

Aynen öyle onu çok tan eledim,, çok çetrefilli ve ihtimal üzerine bir iş ikiniciden vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…