Bahsettiginiz isler hakkinda bir fikrim yok onun icin bu konuda size tavsiyem yok ama benim tavsiyem bu sessiz ve naif tarafinizi degistirmeniz yonunde. Onceliginizi buna verin derim. Fazla mutevazi olma gercek sanirlar diye bir laf var ben buna cok katiliyorum. Bu yonunuzu degistirmeyi basarabilirseniz basaramayacaginiz is yok diye dusunuyorum. Umarim hayatinizda yeni ve guzel kapilar acilir. Bol sans dilerim.
O da kolay değil ki.
Her halükarda insanlarla muhatap olacak o malı satmak için çaba göstereceksiniz.
En azından gösterdiğiniz çaba normal bir maaş, normal bir sigorta olarak dönsün size.
Insan istedikten sonra degistiremeyecegi ve basaramayacagi sey yoktur. Sadece kendinize odaklanin ve kendinize inanin. Siz degisirseniz her sey degisir. Ozguveninizi gelistirin, yapamiyorum, degisemiyorum gibi olumsuz kaliplari hayatinizdan cikarmakla ise baslayin. Herkes her seyi yapiyorsa ben neden yapamayacamisim deyin. Daha once boyle oldu diye olumsuz dusunerek yarininiza odaklanmayin. Dun dunde kaldi.
O da kolay değil ki.
Her halükarda insanlarla muhatap olacak o malı satmak için çaba göstereceksiniz.
En azından gösterdiğiniz çaba normal bir maaş, normal bir sigorta olarak dönsün size.