• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat cok acı

canlarım cok tesekkur ederım hepınızealkisalkisalkis hıc tanımasamda sızlerı samımıyetınız cok guzeldı.acıldım valla sımdı bı dus alıp dısarı cıkcam once kuafore ardından canımın istedıgı yere gıtcem sansıma hava soguk ve kapalı nefret ederım bu havalardan bunalıma sokuyo insanı.aksam gelıp anlatırım sızlere neler oldugunu hepınızı sevıyorumopuyorumnanaktan

barbı ınanırmısın bende ona uzuluyom yazık kıza işi gucu ii dublex evde oturcam zengın kocaya gıdıyom dıye sevınıyodur bılmıyokı parasının yarısını eglenceye harcıyo içiyo umarım duzelır.hayat sırf paradan ibaret degıl mutluluk olmadıktan sonra neyleyım kosku sarayı.

eee kusura bakma ama dublexe paraya pula kanıpta evlenirse

çektiği ceremeleride hakeder o abla :oklava:

Sen üzülmüşsün onca ama, anlattıkça kabullendin işte.
O adam piskopat.
Sana ondan hayır gelmedi gelmeyecek...
Bunu açıkça sen de itiraf ettin.
Artık ne olursa olsun ondan korkma polis var devlet var ya...
Ne bu eski mantık???
Silkin de kendine gel.

:dance:

sevındım senın adına olayların ıcındeyken mantıklı dusunemıyoruz burdakılerı dınlemekle en ıyısını yaptın bıde herkes aynı seyı soledı herkes yanlıs olamazdı :)

gezdım kafa dagıtıp geldım valla rahatladım bıraz artık farklı bakıyom hayata bende ne yaparsa yapsın dıyorum

ohh maşallah sana valla..

bi çıkıp gezmeyle hayata farklı bakıyosan daha önce aklın nerdeydi be arkadaşım

fink atsaydın o halde sokaklardada sıkıntılarından kurtulsaydın :dance:neyse geçmişe mazi derler diyelim tüm güzellikler seninle olsun bundan sonra

gezmek ikincı plandaydı aslında burdakı butun arkadaslarımın destegıyle kendıme geldım bıraz hepsı cok haklı buda gecıcek hayat tecrubelerle dolu oluyo.kımsenın içini bılemıyoruz ama tecrube herzaman konusuyo.artık ne yaptıgını kımle gezdıgını dusunmemeye calısıyorum.yenı sozlusu cekecek kahrını artık ben degıl o dusunsun.tesekkurler ...opuyorumnanaktan

seni sevdiği falan yok sakın inanma seven insan mücadele eder bu hemen pes etmiş
ama senide elden kaçırmamaya çalışıyo
sakın kanma bidaha görme görünce başını çevir
öyle biriyle ne işin olabilirki
bırak yeni evliliğinde mutlu olsun ne hali varsa görsün

alısamadım hala ama en azından artık aglamıyorum daha dogrusu aglayamıyorum kabullendım herseyı zamana bıraktım.kaybeden kendı oldu.evlı evıne koylu koyune....

Back
X