• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat cok acı

evet hayırlısı olsun tesekkur ederım hepınıze benı dınledıgınız ıcın bıraz rahatladım cok ii geldı insan umudunu kaybetmemelı ona beddua etmıcem sadece keske desın tek istedıgım bu baskasının uzuntusuyle basıl mutlu yuva kurcak bılmıyorum ona inat evlencegım insanı cok mutlu etcem kendı kendıme soz verdım iyiyki senle evlenmısım dıcek bana bunu yapcama emınım cunku ben onunla basaedebıldıysem herkezle yapabılırım ceken bılır sımdı benden ona evıne bı aglayan kız tablosu almamı istıyo baktıkca benı hatırlıcakmıs..ne alsam daha ii olur acaba

zaten bıgun yıne benı cok üzdu allahım bundan kurtulayım kurban kescem dedım bıde adak adadım onuda kesmem lazım dugunden sonra artık.bunlar hayat tecrubesı oldu unutcam bılıyorum gececek ama uzulcem 5 yl gecmıs

evet hayırlısı olsun tesekkur ederım hepınıze benı dınledıgınız ıcın bıraz rahatladım cok ii geldı insan umudunu kaybetmemelı ona beddua etmıcem sadece keske desın tek istedıgım bu baskasının uzuntusuyle basıl mutlu yuva kurcak bılmıyorum ona inat evlencegım insanı cok mutlu etcem kendı kendıme soz verdım iyiyki senle evlenmısım dıcek bana bunu yapcama emınım cunku ben onunla basaedebıldıysem herkezle yapabılırım ceken bılır sımdı benden ona evıne bı aglayan kız tablosu almamı istıyo baktıkca benı hatırlıcakmıs..ne alsam daha ii olur acaba

böyle bir manyaklık görülmemiştir şok üstüne şok inanamıyorum sen niye bu herifle hala konuşuyosun ya

bak sözlüsü konuştuğunuzu öğrendiğinde kıza diyecek ki eski sevgilim beni arıyo rahat bırakmıyo falan diyecek kızla sen papaz olacaksın bu sefer

o manyaktan herşey beklenir iftira atar sana bak.

ona ağlayan kız tablosu değil de Bakırköy Hastanesindeki düşünen adam heykelinin fotoğrafını hediye etmek lazım tövbe tövbe

ay saka gibi..sozlusune birsey yapamaz ailesi buldu diye, gucu sana yetiyor..neden hala onunla muhatap oluyorsun..pisligin onde gideni..sinir oldum ya nasil biri biz boyle manyaklarla birlikte mi yasiyoruz..kötükedihüso

Son düzenleme:
:)))))))))))) bencede bakırköydeki adamın resmi süper olur..
ya hala muhattap oluosunnyaa sana nedesek boş bence........

Elim ayağım titredi. Çapsız adama bak sana bu eziyetleri yapan seni sokak ortasında sebep yokken yazmışssın dövmenin sebebi olabilir mi? döven bir adam var bunun için mi üzülüyosun.Ne bu yaaa, anan değil baban değil pisliğin teki. Oldu olacak sana da imam nikahı yapsın beraber yaşayın. Sinirlerim bozuldu

sız okurken bıle sınır oldunuz ben yasadım bunları onunkı saplantıydı gorecek ama evlenınce hayatın boyle olmadıgını o karısınıda aldatır buna emınım sırf kımse bakmasın dıye cırkın aldım dedı ya bana baktıkları zaman rahatzız oluyomus guzelle evlenılmezmıs yanıma kendıne yakıstıramıyormus hep bole laflar gercek hayatın ta kendısını yasadım ben herkese ögut verıyorum herdogru heryerde soylenmezmıs bunu anladımmm

bende duymustum bunu,bilerek cirkin kizlarla evlenen erkekleri..guzel kizlari erkekler rahat birakmaz mutlaka diye,icinin rahat edecegi guzellikte kizla evlenenler varr..nasil bir toplumuz anlamadim..

kendisi orada burada elalemin güzel kızlarına kadınlarına dibi düşerek baktığından bir de malum manyak olduğundan tabii güzelle evlenmez pis herif bir de sözlüsüne çirkin diyo kendisinin kafasının içi çirkin

bırakdım zaten dha dogrusu o benı bıraktı bı anda sılınmıyo işte kafam cok karısık ben numaramı degıstırsem evımı bılıyo tehdıt eder cok ettı sırf kolu komsuya rezıl olmayım dıye sabahın 6 da evden cıktım sarhostu yanına gıttım o kadar cok içmıstıkı gelmezsen ben gelcem dedı gıttımmm...ve karokolluk olduk benı sokagın oratasında dovdu hıc sebep yokken eskı sevgılılerımı bahane edıp.ona gore evlendıgı insan kımseyle cıkmıcak sevgılısı olmucak kendı gezdı ama 5 yıl.elalem ne der sonra aaa kızla 5 yıl gezdı evlendı bak tuh mu dıyeceklerdı acaba cok merak ettım.hep korkuttu benı tehtıtler ama insan oyle olunca dahamı baglanıyo bılmıyorum anlamadım.bırakamadım onu şikayetcı bıle olmadım.arkadas bıraz ayılınca askım ozur dıye yalvardı ma kalp kırıldı aldı gezmeye goturdu benı elım yuzum kan içinde belkı bunlara uzuluyorum acım bunlar belkı gıttıgıne degıl bana bunları yasatıp gıttıgıne...

sizinki sevmek degil, bagimlilik, hastalık...boyle birini sevmek mumkun degildir cunku. Peki o sizi dovdugunde aileniz nerdeydi yani yuzun gozun kan icinde ailen ne oldu demedi mi izleri farketmedi mi?

aynen ole sonra da esını aldatcak cunku dısardakı guzelkızlara bakarlar bu hep bole oluyo onuda dover belkı susturur sonra dıledıgını yaparlar

Bağımlı olmuşsun sen bu pisliğe. Yazık kadınların en büyük sorunu işte. Adam tüm güvenini yavaş yavaş emiyor. Seni sebep yokken beni dövdü diyecek kadar dayağın arkasında bir sebep aratacak kadar aciz bırakıyor. Silkelen kendine gel. Yeni bir hayata başla. Gerekirse şikayet et. Kurtul bu insan müsveddesinden. Kendine olan güvenin yerine gelene kadar da ilişki yaşama ki tek taraflı değil sağlıklı ve saygılı bir ilişkin olsun.

brnum kanadı yuzumde tırnak ızlerı vardı fondodenle kapadım onları bıraz kımısıne dustum dedım soranlara kımısıne kavga ettım kızla dedım gectı ılac surdum

Allah aşkına kuzum, sen nasıl sevdiğini söylersin bu insanı. Daha önce de yazdım başlığına ama okudukça kendimi tutamıyorum ben.
Dayak yemişsin, hem de sokak ortasında. ınsanlar dayak yedi diye kaç yıllık kocasını boşuyor.
Bu adam ruh hastası.
Ama bak herşey sende bitiyor. Biliyorsun hatalar yapmışsın. Şimdi de hatanın eşiğindesin. "Evlenip çok mutlu olacağım, o da görecek gününü." mantığıyla hareket edersen hayatını yakma ihtimalin hiç de az değil.
Artık kendine yeni bir sayfa aç ve bu yeni sayfada hayata bakışın değişsin biraz. Bir evlilik ya da eş hayatın merkezi değil. Bu noktadan sonra kendin için neler yapabilirsin ona bak. Daha sadece 27 yaşındasın, eğitimin için kişisel gelişimin için birşeyler yap. Çalışmak için birşeyler yap. Mutluluğunu bir erkekle tanımlamadan önce bir birey olarak kendi kendine ve kendin için mutlu olmanın yolunu ara; gerisi zaten gelir.

merak edıp soruyorum ona nasıldı soz ne yaptınız dıye bana kızıyo sana guzelce soyledım ne yapsaydım dıgerlerı gıbı terkedıp gıtsemıydım dıye yuzlu cıkıyo benden bıktım ya of hem merak edıyorum o kızı ve ne yaptıklarını hemde hıc istemıyorum

sevseydi eminim evlenmezdi artık sende onu unut kendi hayatına devam et sana senin kadar deger verse senin yanında olurdu

Back
X