• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat cok acı

bence allahın sevgılı kuluymusun senı ondan uzak tutmus ınankı sende bole dusunceksın ama bıraz zaman gecıpte mantıklı dusunmeye baslayınca resmen psıkopat bı adam onla bı omur sana zehır olurdu sana karısamaısna ızın verme onun sozlenerek senın hayatından cıktıgını belırt telefonunu degıstır naparsan yap uzaklas ne hakla senın ılerdekı hayatına karısma luksunu elde edıyo kendı sefa surerken sana cefa surduruyo okadar yureklı erkekse sevgısıne sahıp cıkabılseydı senı kırmak ıcın solemıyorum benı yanlıs anlama

Dahasıda var cok dertlıyım ben baskasıyla gorusmucekmısım bende gorucu usulu evlencekmısım bırıyle gormucekmıs benı bana sen mutlu olcaksın dıyo hakedıyosun dıyo İsteseydı olurdu ama olmadı İŞte 27 yasındayım o 30 yasında en guzel yıllarımı ona verdım onla gecırdım kotu gunlerımızde oldu bence en onemlısı bana hep sen benden korkuyosun korkmasan bır dakıka durman yanımda ıyodu hep bana hıc guvenmıyodu paronayaktı hıc bısey yapmama ragmen sureklı ona yalan soyledım sanıyodu ben cok sevdım onu korktugumda dogru ama sevgım daha agır gece hayatı vardı cok İÇİyodu sarhos olup arıyodu korkmam dogal.

Sen simdi bu adam icinmi bu kadar üzülüyorsun??????benneyaptımki

Bence zil takip göbek atsan daha iyi...:teytey:.ne güzel kurtulmusun iste...a.s

Sevmeyi aci cekmekle degerlendirmeyen ne olur....Seven insan sevdigne eziyet etmez:olmaz:

hemen hayatını yeniden kur üzülme artık
lütfen mantığını devreye sok
numaranıda değiştir ve ona karşı başını eğme kendinden emin ol

bırak allah aşkına ! seven adam ailesini alır karşısına! hikaye bunlar! hayatına bir bak bir arkadaşım yok diyosun. hayatını mahfetmiş anca vicdan yapıyor işte sana !defol de ona bir daha ne arasın ne de sorsun seni ! sende yeni bi sayfa aç hayatında! azcık zaman ver kendine . emek ver değiştir hayatını ,silkele o adamın hayatındaki olumsuz etkilerini!

erkeklerde çok dengesiz hem sahipleniyor hem sözleniyor ne kadar kötü, ne istediğini bilmeyen erkek

ve bu erkek sana bela oluyor bu kadar küstahlık açıkca asla kabul etmem arkamı dönüp giderim

ve zaman herşeyin ilacı zaman ,dünyada bir erkek kalmış o değil ya, yeni aşklara yelken açarım!!! ne kadar içim acısada bir müddet sonra geçer nasıl olsa sende öyle yap muhatap olma o genç karektersizle !!!!!!!!

başını dik tut onunda ne hali varsa görsün benide rahat bırak de bu kararınla beni kayıp ettiğini söyle
ve yolundam çekilde ve git!! :oklava:

Son düzenleme:
kim bu ruh hastası Allah aşkına.

görücü usülüyle evlenecekmişsin başka ?

kim ki o abuk sabuk konuşuyo hadsize bak sen

sende hata kardeşim o karşında böyle konuşurken sen çok afedersin bir şeyi çekemedin mi bi defol diyemedin mi?

ruh hastası manyak Allahın krosu laflara bak hele hele arayamasın seni kes tüm iletişim yollarını ve şükret böyle birinden kurtulduğun için

zorla evlenmişmiş yalana bak yahu ailesi başına silah mı dayamış bir günde başka bir yalan bulsun bu karaktersiz erkekler

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Aynen valla adam şaka gibi resmen.:1closedeyes:
Bir de güya aklınca hakaret eder gibi seni seviyorum bırakmayacağım hesabı takılmıyor mu akıllara zarar.:mymeka:

bırakdım zaten dha dogrusu o benı bıraktı bı anda sılınmıyo işte kafam cok karısık ben numaramı degıstırsem evımı bılıyo tehdıt eder cok ettı sırf kolu komsuya rezıl olmayım dıye sabahın 6 da evden cıktım sarhostu yanına gıttım o kadar cok içmıstıkı gelmezsen ben gelcem dedı gıttımmm...ve karokolluk olduk benı sokagın oratasında dovdu hıc sebep yokken eskı sevgılılerımı bahane edıp.ona gore evlendıgı insan kımseyle cıkmıcak sevgılısı olmucak kendı gezdı ama 5 yıl.elalem ne der sonra aaa kızla 5 yıl gezdı evlendı bak tuh mu dıyeceklerdı acaba cok merak ettım.hep korkuttu benı tehtıtler ama insan oyle olunca dahamı baglanıyo bılmıyorum anlamadım.bırakamadım onu şikayetcı bıle olmadım.arkadas bıraz ayılınca askım ozur dıye yalvardı ma kalp kırıldı aldı gezmeye goturdu benı elım yuzum kan içinde belkı bunlara uzuluyorum acım bunlar belkı gıttıgıne degıl bana bunları yasatıp gıttıgıne...

bırakdım zaten dha dogrusu o benı bıraktı bı anda sılınmıyo işte kafam cok karısık ben numaramı degıstırsem evımı bılıyo tehdıt eder cok ettı sırf kolu komsuya rezıl olmayım dıye sabahın 6 da evden cıktım sarhostu yanına gıttım o kadar cok içmıstıkı gelmezsen ben gelcem dedı gıttımmm...ve karokolluk olduk benı sokagın oratasında dovdu hıc sebep yokken eskı sevgılılerımı bahane edıp.ona gore evlendıgı insan kımseyle cıkmıcak sevgılısı olmucak kendı gezdı ama 5 yıl.elalem ne der sonra aaa kızla 5 yıl gezdı evlendı bak tuh mu dıyeceklerdı acaba cok merak ettım.hep korkuttu benı tehtıtler ama insan oyle olunca dahamı baglanıyo bılmıyorum anlamadım.bırakamadım onu şikayetcı bıle olmadım.arkadas bıraz ayılınca askım ozur dıye yalvardı ma kalp kırıldı aldı gezmeye goturdu benı elım yuzum kan içinde belkı bunlara uzuluyorum acım bunlar belkı gıttıgıne degıl bana bunları yasatıp gıttıgıne...

hiçbir şey yapamaz korkma sen

kolaydı öyle parmağında söz yüzüğü gelip kapına mı dayancak o ruh hastası

madem ona göre evlendiği kadın önceden kimseyle flört etmeyecekmiş gitsin öylesini bulsundu:delphin:

kompleksli herif ruh hastası gitsin kendi başını yesin salak.

sen de o zamanlar daha çok bağlandığına göre demek senin de ruh sağlığını etkilemiş o zamanlar bu manyak

kendine gel şükret olan oldu biten bitti şimdi yeni bir sayfa aç kendine önce kendine saygı duy sev.kala kala o manyağa mı kaldın sen

yazık sözlüsüne de üzüldüm şimdi bu sefer de o kızın başına musallat olmuş

sen kendi hayatına bak kimler çıkar karşına ohoo

sımdı sen onu asla asla arama sozlenmıs bunları yapmaya cesaret edemez yada aılesını ara o senı aradıgında cocuklarına sahıp cıksınlar o sızın eve gelmeden aılesı onu bulur madem ıstemedıler senı sendende uzak tutmayı basarsınlar sakın tavız verme bu ınsandan ne es olurmus ne baba allah bundna sonra karsına ıyı ınsanlar cıkarsın cok ıyı dusun kurtuldugun ıcın dua et bence

beyefendiye bak evlenene kadar bırakmıcamış bu ne biçim ahlak anlayışı ya ve sizde hala görüşüsunuz...
5 yılınız yemiş bitirmiş sevseydi ne olursa olsun bırakmazdı mücadele ederdi..
siz ne kadar uzak durursanız okadar iyi olur...
size ondan zarardan başka bişey gelmez....
hayatınıza yeniden yön verin insanlarla diyolog kurmaya çalışın....
unutmaya baıkınn...

27 yasındaym evet o kızada acıyorum gercı o artık karısı oldu ona bısey yapamaz butun tafrası banaydı bana sozu gecıyodu cunku ben ne dese tamam dıyodum dedım zaten cefanı ben cektım sefanı esın surcek dıye içkıyı zor bela bıraktı bıraz gece hayatını.sozlusu kapalı ya ailesı cok istıyo ya o kımseyle gezmemıstır kesın ona gore.nefret edıyorum acık kapalı ayrımı yapanlardan ben kapanmayı dusunen bı ınsanım karsı degılım ama artık sırf bundan dolayı sonradan kapananlardan olmucam benı alan boyle asın sacmalık bence

insan gecen gunlerıne acıyo belkı o olmasaydı sımdı evlenmıstım baskasıyla mutluydum cocugumda olmustu belkı yasım artık gecıyo bırazda onun baskısı var ailem artık gozume bakıyo gıbı gelıyo akrabalardan bılenler var soyleyemıyorum kı dılım varmıyo hayat insana neler getırıyo neler goturuyo hıc bellı olmuyo

üstelık dugunune gıtcekmısım ben senı annemgılın yanına oturturum kımse bısey dıyemez dıyo varmı bole bı sacmalık ya kahredıyo benı

sen gönlünü ferah tut bunların hepsi sana tecrübe olsun bence...
bundan sonrasına bak ve seçimini ona göre yap...
ne hali varsa görsün.....
senle gezdi tozdu şimdide laf sölüo sana....
kurtulmussun böyle birinden...şükretttttt daha niceleri çıkıçak..

canım belkıde bolesı hayırlıydı hıc gecmıse donup bakma 27de hıc bısye ıcın gec deıl ser gıbı gozukuyor ama belkıde hayır var goremıyoruz emınım cok ıyı ders cıkarmısındır bundan sonra hayatına kımler gelcektır ınankı nolursa olsun ondan ıyı bırı cıkcaktır alkol kavga hepsı varmıs o ınsanda

hayır yaşın ilerlememiş ki ne var daha 27yaşındasın

akrabayı şunu bunu boşver sen böyle bir manyaktan kurtuldun mu tamamdır gerisi hikaye.

kabuğuna çekilme dışarı çık arkadaşlarını ara konuş,gez,kendi hatan yüzünden yaşayamadığın gençliğini yaşa daha önünde çok yol var kimler çıkar karşına.

içip içip senin kapına dayanacağına anasının kapısına dayansaydı erkekse ben bu kızla evleneceğim haberiniz olsun diye:delphin:

yok Allahtan ki evlenmemişsiniz gerçi kınalı kurbanlar kesmen lazım valla bundan kurtulduğun için

tamam işte anasının istediği gelin bulmuş otursunlar beraber o manyağı da ne yaparlarsa yapsınlar artık hastaneye mi yatırırlar doktora mı götürürler :delphin:

sen kendi hayatına bak geçti gitti o yıllar geride kaldı ölenle olana çare yok aklını başına al sen de artık üzülme

ewet o senin aileni ararsa sende onun ailesini,sozlusunu arayacagini soyle..kendi her turlu serefsilzigi yapar kiz kimseyle cikamaz..bastan kabul etmeseydi seninle olmayi,bastan ailesinin istedigiyle olsaydi hayatini maffetmeseydi...bak bunlari yapan evliykende seni cagirir korkar gidersin sucu sana atar..lutfen sil at hayatindan gerekirse sende tehdit et..

neden hala konusyosun bu ınsanla acma telefonlarını anlat bıttıgını sen secımını sozlenerek yaptın de sole bıseyler cok ılerı gıderse aılesını ara polıse sıkayet etcegını sole onunla gorusursen dahada kotu olur

Back
X