hayat çok acı

Çocuğun psikolojisi bozulmuş haliyle. Bir pedagog yardımı almalı bence...
Çok üzüldüm yaşadıklarınıza, korkmanız normal...

Ne dengesiz insanlar var yarabbim ya...
Bir an önce uzaklaşın ondan... Yaşadığınız yeri bilmesin... ne şimdi ne ileride...
Savcılığa da suç duyurusunda bulunun bir an önce...
Akli dengesi bozuk o adamın...

Kesinlikle psikolojik destek almalısınız çocuğunuzla beraber bu dönemi atlatmak için...
Pedagog da şart...
:1no2:
Ayrıca bilemiyorum sadece bir tavsiye vermek için söylüyorum bunu, yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar.
Çocuğun 2 yaşında ve şu an bir şeyleri unutabilecek kıvamda...
yaşadığı şeyleri hiç olmamış gibi ona masal şeklinde anlatıp unutturabilir misin?
Sadece bir öneri...
Kuzenim 2 sene önce kızına bu şekilde geçirdiği trafik kazasını böyle unutturmuştu...

bence bu adama kesinlikle dönme canım
baksana yaptığını micik bebeğin karşısında ona yaşattığına bak
hayrett ettim ve
üzüldümde
umarım sana ikna edipde bu evlilik yürümez

Kesinlikle psikolojik destek almalısınız çocuğunuzla beraber bu dönemi atlatmak için...
Pedagog da şart...
:1no2:
Ayrıca bilemiyorum sadece bir tavsiye vermek için söylüyorum bunu, yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar.
Çocuğun 2 yaşında ve şu an bir şeyleri unutabilecek kıvamda...
yaşadığı şeyleri hiç olmamış gibi ona masal şeklinde anlatıp unutturabilir misin?
Sadece bir öneri...
Kuzenim 2 sene önce kızına bu şekilde geçirdiği trafik kazasını böyle unutturmuştu...

evet haklısınız ınsallah unutur bu sekılde anlatmaya calısıyorum baba uyuyyodu falan dıye cok tesekkur ederım yardımınıza allahım herkesı hep ıyı ınsanlarla karsılastırsın

bence bu adama kesinlikle dönme canım
baksana yaptığını micik bebeğin karşısında ona yaşattığına bak
hayrett ettim ve
üzüldümde
umarım sana ikna edipde bu evlilik yürümez

evet nasıl bı baba anlamıyorum ınsan bukadarmı vıcdansız olur ıkna olamam artık dedıgınız gıbı bugun bunu yapan yarın neler yapabılır dusunmek bıle ıstemıyorum

Ne dengesiz insanlar var yarabbim ya...
Bir an önce uzaklaşın ondan... Yaşadığınız yeri bilmesin... ne şimdi ne ileride...
Savcılığa da suç duyurusunda bulunun bir an önce...
Akli dengesi bozuk o adamın...
[/QUOTEpersembe gunu mahkemede soylıyecem benden ve aılemden uzak durması ıcın sıkayetımı dıle getırıcem

Canım sakın acıma,sağlıklı bir psikolojiyle yetişmesi gereken yavrun var.ılerde vicdan azabı çekeceğine hiç affetme,çocuğun olmasa bile sana yazık.Senin yardımcı olacağın bir şey yok..Acıma ,acınacak hale gelirsin...

Inanin yasadiginiz seyler ne kadar agirsa da cozumu bir o kadar kolay..Kendinize tamamiyle yeni bir hayat kurun..Henuz cok gencsiniz,oglunuz da cok kucuk,hayatinizi sil bastan tekrar yasamaniz cok mumkun..Geriye adim atmaniz herseyi tekrar tekrar ayni tatsizlikla yasamaniza sebep olacaktir,benim fikrimce hayatinizi kendinize zindan etmeyin,asla geriye donmeyin..Annenizin size destek olmasi cok guzel birsey,eger hala size destek ise bundan olabildigince yararlanin..Hayata asilin,tum gucunuzle,en buyuk gucunuz de minik oglunuz..Tum guzellikler sizin olsun..

off ooff tam anlamıyla korkunc,benım de bir alt katımda boyle bır yaratık yasıyor,cogu zaman acaba kadını öldururmu dıye korkudan ben ölüyorum,kucuk kızım bile adamın sesını yukardan duydugunda hemen yatıyo,elif in babası yıne bagıryor dıye,kadın sımdı aılesının yanında,cocouklarını da aldı ve gıttı,ama malesef bu yaratıgın sesı hala kesılmedı,,kadıncagız bosanma davası acmıs,,ınsallah tez zamanda biter işkencesi,,,ne olur sende donme,,sakın o salya sumuk hallerıne guvenmee,,,,bahsettıgım komsumun kacıncı deneyısıymıs,olmayınca olmuyor...

allah seni ve çocuğunu o adamın şerrinden korusun..seni ikna etmesine izin verme.
sakın dönme... her şey gönlüne göre olur inşallah...

off ooff tam anlamıyla korkunc,benım de bir alt katımda boyle bır yaratık yasıyor,cogu zaman acaba kadını öldururmu dıye korkudan ben ölüyorum,kucuk kızım bile adamın sesını yukardan duydugunda hemen yatıyo,elif in babası yıne bagıryor dıye,kadın sımdı aılesının yanında,cocouklarını da aldı ve gıttı,ama malesef bu yaratıgın sesı hala kesılmedı,,kadıncagız bosanma davası acmıs,,ınsallah tez zamanda biter işkencesi,,,ne olur sende donme,,sakın o salya sumuk hallerıne guvenmee,,,,bahsettıgım komsumun kacıncı deneyısıymıs,olmayınca olmuyor...

canım benım ya kızın kımbılır nekadar etkılenıyodur korkuyodur cok uzuldum bende cok denedım ama olmuyo bı ınsanın degısmesı cok ama cok zor bı muddet duzelıyogıbı olsada tekrar basa donuluyo mutlaka kesınlıkle donmıyecenm ne olur canım bana dua edın yarın mahkemem var sonucu paylasıcam sıze bıran once bıtse su kabus bende hayatıma yon versem hepınızı cook sevıyorum ıyıkı varsınız ıyıkı yanımdasınız tanımasamda kalben bırlıkte oldugumuzu hıssedıyorum

Back
X