Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle psikolojik destek almalısınız çocuğunuzla beraber bu dönemi atlatmak için...
Pedagog da şart...
:1no2:
Ayrıca bilemiyorum sadece bir tavsiye vermek için söylüyorum bunu, yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar.
Çocuğun 2 yaşında ve şu an bir şeyleri unutabilecek kıvamda...
yaşadığı şeyleri hiç olmamış gibi ona masal şeklinde anlatıp unutturabilir misin?
Sadece bir öneri...
Kuzenim 2 sene önce kızına bu şekilde geçirdiği trafik kazasını böyle unutturmuştu...
bence bu adama kesinlikle dönme canım
baksana yaptığını micik bebeğin karşısında ona yaşattığına bak
hayrett ettim ve
üzüldümde
umarım sana ikna edipde bu evlilik yürümez
Ne dengesiz insanlar var yarabbim ya...
Bir an önce uzaklaşın ondan... Yaşadığınız yeri bilmesin... ne şimdi ne ileride...
Savcılığa da suç duyurusunda bulunun bir an önce...
Akli dengesi bozuk o adamın...[/QUOTEpersembe gunu mahkemede soylıyecem benden ve aılemden uzak durması ıcın sıkayetımı dıle getırıcem
off ooff tam anlamıyla korkunc,benım de bir alt katımda boyle bır yaratık yasıyor,cogu zaman acaba kadını öldururmu dıye korkudan ben ölüyorum,kucuk kızım bile adamın sesını yukardan duydugunda hemen yatıyo,elif in babası yıne bagıryor dıye,kadın sımdı aılesının yanında,cocouklarını da aldı ve gıttı,ama malesef bu yaratıgın sesı hala kesılmedı,,kadıncagız bosanma davası acmıs,,ınsallah tez zamanda biter işkencesi,,,ne olur sende donme,,sakın o salya sumuk hallerıne guvenmee,,,,bahsettıgım komsumun kacıncı deneyısıymıs,olmayınca olmuyor...
allah seni ve çocuğunu o adamın şerrinden korusun..seni ikna etmesine izin verme.
sakın dönme... her şey gönlüne göre olur inşallah...