Hayat Çok Acımasız

:KK61::KK61:Ben çocukken tacize uğradım ama bunu asla ne anneme ablama kimseye söyleyemedim soylememde burda kimse beni tanımadığı için soyliyebilirim bunu dile getirmek çoook zoor inanın ben kayınpederime kaynima bile güvenmem hep beynimde onlarda erkeklerya sanki yanlız kalırsak bişey yapacaklarmiş gibi geliyor aileler asla çocuklarını yabancıların kucağına vermemeli sevme bahanesiyle taciz ediyorlar benimki öyle olmuştu ben kadinlar sussun demiyorum asla ama tacizi dile getirmek kolay değil yaşamayan o hissi bilemez

Ablan doğruyu söylediğini biliyordur ama işine gelmiyor çünkü düzeni değişsin istemiyor.üstelik eniştenin sapıklıklarını önceden sezmiştir ama dile gelmeyince sorun görmemiştir. Karakteri zayıf bir kadın, kocası dün de olduğu gibi yarın da onu hayal kırıklığına uğratacaktır.yine pisliğini yapacaktır
Aile meselesi olduğu için hukuki boyuta olayı taşımak ister misin bilemem ama ne olursa olsun eniştene , ablana mesafe koy.

Tacize uğrayan kadın ne hisseder biliyormusunuz kendini kirlenmiş ve çaresiz nedenmi susar biliyormusunus çunku düşünmekten bile çekindiği taciz olayının tekrar tekrar dile getirilmesinden korktuğu için

İyi akşamlar herkese bu nasıl anlatılır kendime bile itiraf ederken utandım aslında benim utanacağım birşey yokken şuan nişanlıyım daha üniversiteye başlamadan liseye gittiğim dönemlerde ablam evli olduğu için bazen onda kalırdım cocukları sevmek ablamla vakit geçirmek için vs o dönemlerde eniştemin fiziki tacizine maruz kaldım belli bir süre kimseye itiraf edemedim sonra annemle paylaştım ablama söylesem yuvası yıkıır düşüncesiyle hissettirmedim bile kendisine şuan nişanlıyım nişanlım bu durumu farklı bir şekilde öğrenmek durumunda kaldı ve haklı olarak tavır sergiledi oraya gitmemem elini bile sıkmamam konusunda geçen günde bu sebepten tartıştık nişanlımla artık ablama açıklamak zorunda kaldım bende ablam ilk şaşırdı eşinin açıklaması ben onu kardeşim gibi görüyorum ama alkollüyken yaptıysam bilmiyorum oldu üstüne ablam şuan beni aramıyor bile sırt çevirdi gibi birşey şaşkınım çok insanın öz ablası bile böyle yaparsa başkaları daha bana neler yapabilir diye düşünür oldum

Sizde anneniz de susarak hata etmişsiniz hem de büyük hata
Ablanız durumu zaten anlamıştır, düzeni bozulmasın diye idare ediyor, yuva da yuva içine s.... öyle yuvanın ne yuvası ya
Uzak olmaları daha iyi, nişanlınız sonuna kadar haklı, öyle bir ablaya da ihtiyaç yok zaten

Anlıyorum söylemek kolay değil fakat ilk soruma cevap verirseniz sevinirim.
Yani İlk taciz edildikten sonra ne yaptınız?
Oraya gitmeye , yeğenleri sevmeye gittiniz mi?
Hayır tabikide gitmedim ailem giderse gel dediklerinde gitmek durumunda kaldım onun dışında muhattap olduğum bir durum yok

Back
X