E
ekrulum_mor ametist
Ziyaretçi
bebeğinin rahatsızlığı ne bilemiyorum ama canıda derdi de,ömrüde veren Allah umarım şifalar verir evladına ve onu size bağışlar....bence umutsuz olma o henüz yaşıyor ve mücadele ediyor ...o küçük savaşcı bir prenses anneside en az onun kadar umutlu ve savaşcı olmalı değil mi??ben öyle olduğuna inanıyorum sen çok akıllı ve duyarlı bir kadınsın eşinin uğradığı haksızlığa müdahele etmen dahi bunu gösteriyor bravo sana a.s.
herşeyin çok güzel olacağına dair ümidini asla kaybetme...yüce rabbim kendine eziyet edene,ve ondan ümidini üzene kırılırmış..o kainatın yaratıcısı ve sahibi hiç şüphesiz hakkımızda hayırlı olanı ondan başkası bilemez ve tayin edemez....sabırlı ol canım...dualarım sana ve bebeğine...kucak dolusu sevgiler:1hug::1hug:
herşeyin çok güzel olacağına dair ümidini asla kaybetme...yüce rabbim kendine eziyet edene,ve ondan ümidini üzene kırılırmış..o kainatın yaratıcısı ve sahibi hiç şüphesiz hakkımızda hayırlı olanı ondan başkası bilemez ve tayin edemez....sabırlı ol canım...dualarım sana ve bebeğine...kucak dolusu sevgiler:1hug::1hug: