Hayat çok GARİP...

ambivalan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
374
7
26
İstanbul
kısa süredir tanıdığınız, arkadaş olarak çok iyi anlaştığınız hatta her şeyinizi anlattığınız birinden hoşlanmaya başladığınızı fark ettiniz. ilginizi hafiften belli ettiniz ama soğuk davranmaya başladı size. (ki siz normalde erkeklere ilgisini belli edemeyen birisinizdir) onun başkasını sevdiğini arkadaşlarından duydunuz. hatta sevdiği kızla onu da tesadüfen yanyana gördünüz. kıza bakışından, dibinden ayrılmayışından ilgisini anladınız. kızın yanında size soğuk davrandı falan. kızla aralarında sevgililik durumu olmamış. belki de çocuk itiraf edememiş ona sevdiğini. 3. şahıs olduğunuzu anlayıp sessizce çekip gittiniz onun hayatından. bir daha hiç arayıp sormadınız. tam 1 yıl sonra hayatınızda her şeyi düzene koymuşken bir anda "o" kişi karşınıza çıksa, arkadaşça konuştuktan belli bir süre sonra size sizi sevdiğini söylese ne yanıt verirdiniz?

ani oldu beklemiodum açıkcası böyle birşeyi. ne diceğimi bilemedim ... diyerek arkdasça bi süre devm ederdim sonra kararı verirdim hala ilgim varsa tabi

ani oldu beklemiodum açıkcası böyle birşeyi. ne diceğimi bilemedim ... diyerek arkdasça bi süre devm ederdim sonra kararı verirdim hala ilgim varsa tabi

peki senin ondan hoşlandığın dönemde onun başkasını seviyor olması, başkasına ilgi göstermesi sana soğuk davranması hatta bazen öküz gibi davranması onu red etmene neden olmaz mıydı??? sonuçta o birini seçmişti zamanında ve o kişi sen değildin. belki de seçtiği kişi ona yüz verseydi sana gelmeyecekti bile.

zaten ne zaman vazgeçerseniz o anda dibinizde biterler..ama sonuçta 1 sene öncesi sadece arkadaştınız ne o senin duygularını ne sen onun duygularından emindin arada duygusallık yoktu o yüzden düşünebilirsin tabi olabilir :)

Hala seviyor olsam da uzak durmayı tercih ederim. O isten hayır gelecegine inanmıyorum.

Malesef tecrübeyle sabittir.

sen ne yanıt verdin? ben onu merak ettim.

istemediğin ot burnunda bitermiş!

Ama ben geçmişi düşünüp kin beslemezdim açıkcası...Ana bakardım kalbime bakardım baktım kalbim aynı,neden olmasın derdim.

bu tabi değişir . yani ben çok seviyorsam hataları çok çabuk unutabiliyorum ama hemende atlamıyorum nerden baksan 1 sene bekletirdim:) arkdas kalırdım eğer bıkar giderse güle güle:)
ama beklerse şans verirdim

baştan beni tercih etseydi der sallar giderim... 1 yıl geçmiş zaten. hayatıma yön vermeye devam ederim...

Kesinlikle hayır derdim. Dedimde .
Daha öncesinde başıma geldi.
Çok sevdiğim değer verdiğim yediğinden içtiğinden haberim olan her sıkıntısına koştuğum bir arkadaşım benden hoşlandığını söyledi .
Bu konuyu bir daha açarsan seninle görüşmem dediğim halde defalarca açtı ve görüşmeyi kestim.
Duydumki nişanı olmuş , arayıp tebrik etmedim ki o kıza yazık edeceğini biliyorum yine başa döneceğini.
Eğer onu gerçekten sadece arkadaş olarak görmüşseniz ilerisi olabileceğini düşünmüyorsanız sadece arkadaş olarak kalın .
Canınız yanmasın

Hayat değil insanoğlu garip..
Kaçan kovalanır zaten , gozunun onunden kaybolunca kıymete bınmıssınızdır..
Sevgı falan deıldır bu .

Ben ınanmazdım, cunku zamanında sevdıgımı soylemıstım ve arkadaş kalalım cvbını alıp arkadaşlımı da bıtırmıstım
sonra ne hıkmetse kıymete bınmıstım ..

Bence sizde ınanmayın..
Sonu hayal kırıklıgı olacaktır buyuk ıhtımal.

o kızla denemiş olmamış sonra beni cepte gördüğünü için geri gelmiş diye düşünürdüm

Hayat gerçekten çok garip.O kişinin düzeninizi bozmasına izin vermeyin.Böyle durumlar genelde boşluğa düştüğünde geliyor insanın başına.Olsaydı zaten 1sene önce olurdu diye düşünüyorum:26:

hayır derdim
hayatımı maffetmesine asla izin vermem
yeni mi aklı başına gelmiş yani

o kızla olmayınca sana döneyim demiş kendince
zamanında hoşlandığını anlamıştı çünkü
sakın deneme bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…