- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.502
- 148
Amin.Annelerınızı çok sevın kımse oyle sevmıo kimseyı.okuyunca çok kötü hissettim..
Allah sizlere sabır versin.
evlatlarına da dayanma gücü versin
ölüm çok yakın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin.Annelerınızı çok sevın kımse oyle sevmıo kimseyı.okuyunca çok kötü hissettim..
Allah sizlere sabır versin.
evlatlarına da dayanma gücü versin
ölüm çok yakın...
Neden bırakmış konuştunuz mu hiç?Benimki sag bir ölü benim icinBirakip gitti
Dua edin ne olur.En guzel dua muslumanınbaska bır muslumana yaptıgı duadır.Başınız sağolsun çok üzüldüm
Ben de öyle diyordum ama öyle olmuyor arkadaşım. Bir an önce anneni bul. Sana bağırsa da cagirsa da sarıl ve hiç bırakma. Ben su an çok pişmanımBenimki sag bir ölü benim icinBirakip gitti
Canım benim umarım şu an çok mutlusundur.Aynen şükretmemiz gereken be kadar çok şey var.Allah rahmet etsin rabbim sabır versin ölüm işte bahanesi çok zamanı dolmuş.Annemi 7 babamı 27 yaşında uğurladim ikisi de ne gelinliğimi gördü ne çocuklarımı bazıları saçma sapan sorunlarla dertliyim diyorlar ya şuradan bir off desem kaç dağ yıkılır bilmem![]()
Benimki sag bir ölü benim icinBirakip gitti
Rabbim tüm hastalara şifa dertlilere deva versın.Basiniz sagolsun
Sizin durum da kotu. Ne yazikki cok yakindan biliyorum boyle birseyi
Teşekkür ederim.7 çocukBaşınız sagolsunne denir ki. Nerdeyse 17 sene oldu babamı kaybedeli. Ama acısı hala taze. Allah geri kalanlara sabır versin. Halanizin mekanı cennet olsun inşallah
Çok teşekkür ederım.Allahım sen herkese yardım et.Cok dogru soylediniz. ölüm var hep unutuyoruz . Sacma sapan seylere üzülüp, kiziyoruz .
Basiniz sag olsun . Allah rahmet eylesin . Cocuklarininda allah yardimcisi olsun ins.
Ewlendim konustum.Anlasamadik ayrildik baban seni bana birakti abinide baban aldi ben sana bakamadim seni geri babana gonderdim dedi.Agladi dayanamadim.Konustum yani aradim acmadi. Baristiktan sonra dedim herhalde alisamadi olsun dedim.Sonra ilk bebegime hamile kaldim hergun aradim ya iki gun sonra dondu ya 1 hafta ya hic aramalarima donmedi 2 saatlik mesafede oturyoduk bir gun ewime gelmedi merak etmedi dogum yaptim.Herkes wardi o yoktu yanimda sonra seneler boyle gecti.2017 hamile kaldim ikici bebegime hamilelik boyunca bi kez aramadi ben aradim dedim anne dogumuma gelceksin demi aaaa tabi kizim gelcem veeeee dogum yaptim doguma girene kadar annem de gelcek dedim aradim telefonlar acilmadi.Geliyo galba yolda duymadi derken dogum yaptim ciktim bebegim kuweze alindi 20 gun kuwezde kaldi we ben gunlerce yemeden icmeden kesildim agladim ve annem yoktu.Ve dedimki kendime sende iki cocuk annesi oldun anneye degil anne olma duygunla evlatlarina saril.Kisaca boyle anlatayim.Beni nasil biraktigini degil beni nasil cirpindigim halde ona her ihtiyacim oldu zamanda yanimda olma imkani warken bile yanimda olmamasini anlatayim istedim.Neden bırakmış konuştunuz mu hiç?