Hayat Çok Kısa

Allah rahmet etsin rabbim sabır versin ölüm işte bahanesi çok zamanı dolmuş.Annemi 7 babamı 27 yaşında uğurladim ikisi de ne gelinliğimi gördü ne çocuklarımı bazıları saçma sapan sorunlarla dertliyim diyorlar ya şuradan bir off desem kaç dağ yıkılır bilmem😟

Allah rahmet etsin rabbim sabır versin ölüm işte bahanesi çok zamanı dolmuş.Annemi 7 babamı 27 yaşında uğurladim ikisi de ne gelinliğimi gördü ne çocuklarımı bazıları saçma sapan sorunlarla dertliyim diyorlar ya şuradan bir off desem kaç dağ yıkılır bilmem😟
Canım benim umarım şu an çok mutlusundur.Aynen şükretmemiz gereken be kadar çok şey var.

Başınız sagolsun :KK43: ne denir ki. Nerdeyse 17 sene oldu babamı kaybedeli. Ama acısı hala taze. Allah geri kalanlara sabır versin. Halanizin mekanı cennet olsun inşallah

Cok dogru soylediniz. ölüm var hep unutuyoruz . Sacma sapan seylere üzülüp, kiziyoruz .

Basiniz sag olsun . Allah rahmet eylesin . Cocuklarininda allah yardimcisi olsun ins.

Başınız sagolsun :KK43: ne denir ki. Nerdeyse 17 sene oldu babamı kaybedeli. Ama acısı hala taze. Allah geri kalanlara sabır versin. Halanizin mekanı cennet olsun inşallah
Teşekkür ederim.7 çocuk:( en küçüğü 12 yaşında.Hastaymış çok hastaymış halam

Rabbim rahmet eylesin kızının cümleleri içimi cok yaktı allah bol sabır versin dua edicem onlar için :KK200:

Başınız sağ olsun rabbim mekanını cennet eylesin. Kalanlara sabır versin inşallah. Çok zor çok acı inşallah cennette kavuşur evlatlarıyla ve sevenleriyle.

Neden bırakmış konuştunuz mu hiç?
Ewlendim konustum.Anlasamadik ayrildik baban seni bana birakti abinide baban aldi ben sana bakamadim seni geri babana gonderdim dedi.Agladi dayanamadim.Konustum yani aradim acmadi. Baristiktan sonra dedim herhalde alisamadi olsun dedim.Sonra ilk bebegime hamile kaldim hergun aradim ya iki gun sonra dondu ya 1 hafta ya hic aramalarima donmedi 2 saatlik mesafede oturyoduk bir gun ewime gelmedi merak etmedi dogum yaptim.Herkes wardi o yoktu yanimda sonra seneler boyle gecti.2017 hamile kaldim ikici bebegime hamilelik boyunca bi kez aramadi ben aradim dedim anne dogumuma gelceksin demi aaaa tabi kizim gelcem veeeee dogum yaptim doguma girene kadar annem de gelcek dedim aradim telefonlar acilmadi.Geliyo galba yolda duymadi derken dogum yaptim ciktim bebegim kuweze alindi 20 gun kuwezde kaldi we ben gunlerce yemeden icmeden kesildim agladim ve annem yoktu.Ve dedimki kendime sende iki cocuk annesi oldun anneye degil anne olma duygunla evlatlarina saril.Kisaca boyle anlatayim.Beni nasil biraktigini degil beni nasil cirpindigim halde ona her ihtiyacim oldu zamanda yanimda olma imkani warken bile yanimda olmamasini anlatayim istedim.😶

Allah rahmet eylesin
size geride kalanlara sabır versin
kuzeniniz de kıyamam ama ne güzel ölmeden önce mürvetini görmüş öyle düşünsün
mekanı cennet olsun

Back
X