Hayat Çok Kısa

Ewlendim konustum.Anlasamadik ayrildik baban seni bana birakti abinide baban aldi ben sana bakamadim seni geri babana gonderdim dedi.Agladi dayanamadim.Konustum yani aradim acmadi. Baristiktan sonra dedim herhalde alisamadi olsun dedim.Sonra ilk bebegime hamile kaldim hergun aradim ya iki gun sonra dondu ya 1 hafta ya hic aramalarima donmedi 2 saatlik mesafede oturyoduk bir gun ewime gelmedi merak etmedi dogum yaptim.Herkes wardi o yoktu yanimda sonra seneler boyle gecti.2017 hamile kaldim ikici bebegime hamilelik boyunca bi kez aramadi ben aradim dedim anne dogumuma gelceksin demi aaaa tabi kizim gelcem veeeee dogum yaptim doguma girene kadar annem de gelcek dedim aradim telefonlar acilmadi.Geliyo galba yolda duymadi derken dogum yaptim ciktim bebegim kuweze alindi 20 gun kuwezde kaldi we ben gunlerce yemeden icmeden kesildim agladim ve annem yoktu.Ve dedimki kendime sende iki cocuk annesi oldun anneye degil anne olma duygunla evlatlarina saril.Kisaca boyle anlatayim.Beni nasil biraktigini degil beni nasil cirpindigim halde ona her ihtiyacim oldu zamanda yanimda olma imkani warken bile yanimda olmamasini anlatayim istedim.😶
Rabbim sana harika bi annelık nasip etsin

Arkadaşlar halam bugün vefat etti.Öyle huzurlu tatlı dili vardıki arkadaşlar.Ailem bana söylememiş.Aradım tlfla bızımkılerı açmıolar tlfnu.Bende işteyım.Tlfda durumlara bakarken bi akrabamız paylaşmış vefat etmiştir diye.Önce hiç bir şey yapamadım.Sonra izin aldım çıktım evden.Daha 15 gün olmuştu kızınıngelin edeli.Kalp krizi geçirmiş.Kalbi çok hastaymış.Halamın 7 tane çocuğu var.En küçüğü 12 yaşında.Yıktılar evi yıktılar.Daha kınam kurumadı anne evime gelmedin çayımı içmedin anne diye bi ağladılar.Hayat çok kısa .Annelerınıze sarılın

Sadece annelerimize değil. Tanıdığımız herkese davranışlarımızı törpülemeliyiz.

Ben çok gördum arkasindan senelerce sövüp yüzüne tükürüp cenazede agit yakani , iyi insandi diye ağlayani...

Başınız sagolsun ayrica malesef ölüme çare yok 🥺 allah kalanlara uzun uzun ömurler versin..

Sadece annelerimize değil. Tanıdığımız herkese davranışlarımızı törpülemeliyiz.

Ben çok gördum arkasindan senelerce sövüp yüzüne tükürüp cenazede agit yakani , iyi insandi diye ağlayani...

Başınız sagolsun ayrica malesef ölüme çare yok 🥺 allah kalanlara uzun uzun ömurler versin..
Teşekkür ederım

Back
X