Hayat cok sıkıcı :(

Ben anladım ki dünya genelinde insanlar pasaklı, bencil ve sorumsuz maalesef
Sıkma kendini bu kadar, aşık olmayı sonbahara ertele ve kendini koru bence, valla bu ara hiç atraksiyon bitmiyor başımız döndü haberlerden

Korunmak için elimden geleni yapıyorum valla. Bir insan niye el yıkamaya usenir ki? Iyi ki Turkum.
Karşıma çıkacak doğru insanı bekliyorum. Hayırlısı hakkımızda. Ama sosyal medyadaki her şeye inanmamak lazım çünkü insanları panikletmek istiyor çoğu kişi. Hakkımızda hayırlısı.
Çekirgeler İran a geçmiş bu arada

Sadece düşüncem. Daha önce bir kitapta çıkacak bi virüsten bahsedilmiş de. İlaç satmak için yapılmış olabilir diye düşündüm
Çok olası olmayan imkansız birşey yazılmamış bence. Mesela Titanic'in batışı da batmadan yıllar önce kaleme alınmıştı.

Okullar tatil. Bol bol kitap okuyun film izleyin.

Vaktim oldukca ben italyanca calisiyorum. Orta seviyedeyim. Yasadigimiz gunler italya tarihinde önemli yer tutacak. Yayinlari, sonradan dönemle ilgili yazilanlari okumak cok kıymetli olacak. Yine okurum ama nüanslari kacirmak istemiyorum.

Heleki iktisat okuyorsaniz, suanki ekonomik durumlar vs sizin hic ilginizi cekmiyor mu?

Keske üniversite zamanlarinda olsam.. Üniversitenin nesi sıkıcı? Tatil olduysa kitap oku, film izle vs.. Hayat sıkıcı degil aksine cok hizli akiyor.
Katiliyorum hayatimin en keyifli yillariydi hala cok özlerim. Bir arkadaşınız varsa o bile yeter aslında. Ben ünv arkadaşlarımla saatlerce telefonda konuşurdum. Kontörleri feda ederdik birbirimiz uğruna:) o donemdeki dostluklar çok dolu dizgin olmuyor mu yahu geyik yapın biraz arkadaşlarınla sıkıntın azalır.
Yoksa internetten yeni insanlarla tanışabilirsin bence sınırını bildikten özel bilgilerini paylaşmadiktan sonra , ortak ilgi alanlarına sahip insanlarla yazışirsan sıkıntın azalır belki.

COk mu asimetrik tuzumuz nasıl bir ameliyat olacaksınız

Evet resim çekinince bir yanagim sis gibi duruyor. Burnumda da yamukluk ve yanagimda cokukluk var. Bu hafta randevum var. Bir an önce tedavi olup kurtulmak istiyorum. Diş Hekimliği Fakültesine gideceğim inşallah çok masraf olmaz. Değişmek istiyorum. Cildim pırıl pırıl ama asimetrik olması kötü.

Bir az once bir dis hekimi òlmuyorsaniz dis hekimine gelmeyin yazmis. Aman dikkat et sıkıci flan demissin ama bu ara cok gergin aslinda hayatlarimiz

asimetriyi düzeltmek için ne yapıyosunuz acaba merak ettim tam bi çözümü yok diye biliyorum ben

Benimde dişlerim cok kotu buyuk carpık onde bende yaptırıcam ınsaşşah hadı sımdıden gecmıs olsun sıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…