- Konu Sahibi xGuzGulleri
-
İnsanları panikletmek için her şeyi yapıyorlar. Allah korusun ne diyebiliriz ki. Taa anneannemgil doğduğunda kıyamet kopacak acaba bunlar yaşayabilecek mi diyorlarmış düşünün. Tabi eskiden sosyal medya olmadığı icin pek duyulmuyordu. Virüs içinse diyeceğim şey şu Çinde el yıkama oranı %23mus düşünün. Böyle bir ülkede virüs görülmesi normalde değil mi sizce de?
Ben anladım ki dünya genelinde insanlar pasaklı, bencil ve sorumsuz maalesef
Sıkma kendini bu kadar, aşık olmayı sonbahara ertele ve kendini koru bence, valla bu ara hiç atraksiyon bitmiyor başımız döndü haberlerden
Çok olası olmayan imkansız birşey yazılmamış bence. Mesela Titanic'in batışı da batmadan yıllar önce kaleme alınmıştı.Sadece düşüncem. Daha önce bir kitapta çıkacak bi virüsten bahsedilmiş de. İlaç satmak için yapılmış olabilir diye düşündüm
Çok olası olmayan imkansız birşey yazılmamış bence. Mesela Titanic'in batışı da batmadan yıllar önce kaleme alınmıştı.
Katiliyorum hayatimin en keyifli yillariydi hala cok özlerim. Bir arkadaşınız varsa o bile yeter aslında. Ben ünv arkadaşlarımla saatlerce telefonda konuşurdum. Kontörleri feda ederdik birbirimiz uğruna:) o donemdeki dostluklar çok dolu dizgin olmuyor mu yahu geyik yapın biraz arkadaşlarınla sıkıntın azalır.Keske üniversite zamanlarinda olsam.. Üniversitenin nesi sıkıcı? Tatil olduysa kitap oku, film izle vs.. Hayat sıkıcı degil aksine cok hizli akiyor.
COk mu asimetrik tuzumuz nasıl bir ameliyat olacaksınızİnşallah asimetriden kurtulup güzel olacağım
COk mu asimetrik tuzumuz nasıl bir ameliyat olacaksınız
Bir az once bir dis hekimi òlmuyorsaniz dis hekimine gelmeyin yazmis. Aman dikkat et sıkıci flan demissin ama bu ara cok gergin aslinda hayatlarimizEvet resim çekinince bir yanagim sis gibi duruyor. Burnumda da yamukluk ve yanagimda cokukluk var. Bu hafta randevum var. Bir an önce tedavi olup kurtulmak istiyorum. Diş Hekimliği Fakültesine gideceğim inşallah çok masraf olmaz. Değişmek istiyorum. Cildim pırıl pırıl ama asimetrik olması kötü.
Bir az once bir dis hekimi òlmuyorsaniz dis hekimine gelmeyin yazmis. Aman dikkat et sıkıci flan demissin ama bu ara cok gergin aslinda hayatlarimiz
Evet ben de mesela kuafore gidemiyorum kendim boyayacagim dikkatli olmakta fayda varKoronadan dolayı mı?
asimetriyi düzeltmek için ne yapıyosunuz acaba merak ettim tam bi çözümü yok diye biliyorum benNeden bilmiyorum ama bu aralar çok sıkılıyorum. Üniversiteler de tatil oldu. Zaten doğru düzgün arkadaşım da yok. Yuzumdeki asimetriden kurtulmak için gün sayıyorum haftaya randevum var. Aşık olmak istiyorum. Asik olmayi ozledim. Ama etrafta doğru düzgün erkek yok. Herkes iki yuzlu olmus. Çok sıkılıyorum sizce ne yapmaliyim?
Evet ben de mesela kuafore gidemiyorum kendim boyayacagim dikkatli olmakta fayda var
asimetriyi düzeltmek için ne yapıyosunuz acaba merak ettim tam bi çözümü yok diye biliyorum ben
Yani cok hizli yayilmasi ve kalabalik yerlerde hijyenik onlemlerin alinmamasi korkutuyorNeden ki ulkemizde 5 kişide görüldü yani salgın değil tam olarak. Yine de siz bilirsiniz tabi.
Benimde dişlerim cok kotu buyuk carpık onde bende yaptırıcam ınsaşşah hadı sımdıden gecmıs olsun sızeEvet resim çekinince bir yanagim sis gibi duruyor. Burnumda da yamukluk ve yanagimda cokukluk var. Bu hafta randevum var. Bir an önce tedavi olup kurtulmak istiyorum. Diş Hekimliği Fakültesine gideceğim inşallah çok masraf olmaz. Değişmek istiyorum. Cildim pırıl pırıl ama asimetrik olması kötü.
Benimde dişlerim cok kotu buyuk carpık onde bende yaptırıcam ınsaşşah hadı sımdıden gecmıs olsun sıze
Yani cok hizli yayilmasi ve kalabalik yerlerde hijyenik onlemlerin alinmamasi korkutuyor
Ozele Gore daha uygundur diye dusunuyorum bütçeniz var mı bunun ıcınSize de geçmiş olsun. Diş Hekimliği Fakültesinde çok para alırlar mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?