- 6 Mart 2020
- 223
- 127
- 18
- Konu Sahibi xGuzGulleri
-
Ameliyattan sonra kendinize guzel bir sayfa acın hersey duzelır ınsallahNeden bilmiyorum ama bu aralar çok sıkılıyorum. Üniversiteler de tatil oldu. Zaten doğru düzgün arkadaşım da yok. Yuzumdeki asimetriden kurtulmak için gün sayıyorum haftaya randevum var. Aşık olmak istiyorum. Asik olmayi ozledim. Ama etrafta doğru düzgün erkek yok. Herkes iki yuzlu olmus. Çok sıkılıyorum sizce ne yapmaliyim?
Daha 2 gün oldu eğitime ara verileli durun bir bismillah. Benim aklıma o kadar çok yapacak şey geliyor ki bu süreç içinde muhtemelen zaman yetmeyecek bile. Bir hobi edinin, yeni bir şeyler öğrenin, kitap okuyun, yabancı dilinizi geliştirin, evde yeni tarifler deneyin...
Tamam bahar geldi tam aşk havası ama canım sıkılıyor aşık olayım da denmez
Valla üniversite zamanlarımda tatil olsa 3 hafta kafayı yerdim herhalde mutluluktan.
Ben evimi severim bu arada. Hazır karantina hali mantıklı iken okumanız gereken kitaplari okuyun izlemek istediğiniz filmleri izleyin. Dizi başlayın vs
Ameliyattan sonra kendinize guzel bir sayfa acın hersey duzelır ınsallah
Ablacım dünyada hergün kaos üstüne kaos yaşıyoruz. Dünya felaketleri premium paket almış gibiyiz. Gerçekten sıkılıyor musun yani?
Böyle birşeye dair herhangi bir sağlam deliliniz var mı? Sadece düşünceniz mi? Corona virüsünün 2 belgeseli var. Coronavirüs sessiz katil diğeri ise Coronavirüs gerçeği.EvetVirus bence laboratuvar ortamında dünyanın nüfusunu azaltıp ilaç satmak için yapılmış bir şey mesela.
Böyle birşeye dair herhangi bir sağlam deliliniz var mı? Sadece düşünceniz mi? Corona virüsünün 2 belgeseli var. Coronavirüs sessiz katil diğeri ise Coronavirüs gerçeği.
Boş vaktiniz varsa bu ikisini izleyin, nasıl yayıldığı gösteriliyor. Fakat kısaca hayvandan insana ara konak aracılığıyla geçerek yayılmaya başlamış, yani Wuhan Deniz Ürünleri Pazarı'ndan. Bir bakın, daha ayrıntılı anlatımı var.
Sizin benzer bu dördüncü konunuz.
Artık kopyala yapıştır yapacağım. Bir hobiniz, meşguliyetiniz olmalı. Bir de Coronavirus vs millet panik halinde, bence gayet iyi psikolojiniz ki; siz hala asimetrik yüz vs.
Oturun Netflix açın, game of thrones izleyin.
Bir kıyamet alameti insanlar hayatlarından memnun kalmicak
Anlıyorum canım.. Kendine yapacak bişeyler bul.. Kitap oku.. Müzik dinle.. Resim çiz tv izle.. Temizlik yap korona var malum..Her zaman sukrederim ama bazen çok sıkılıyorum
Neden bilmiyorum ama bu aralar çok sıkılıyorum. Üniversiteler de tatil oldu. Zaten doğru düzgün arkadaşım da yok. Yuzumdeki asimetriden kurtulmak için gün sayıyorum haftaya randevum var. Aşık olmak istiyorum. Asik olmayi ozledim. Ama etrafta doğru düzgün erkek yok. Herkes iki yuzlu olmus. Çok sıkılıyorum sizce ne yapmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?