Hayat cok sıkıcı :(

xGuzGulleri

İktisatçı Bayan
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
223
127
18
Neden bilmiyorum ama bu aralar çok sıkılıyorum. Üniversiteler de tatil oldu. Zaten doğru düzgün arkadaşım da yok. Yuzumdeki asimetriden kurtulmak için gün sayıyorum haftaya randevum var. Aşık olmak istiyorum. Asik olmayi ozledim. Ama etrafta doğru düzgün erkek yok. Herkes iki yuzlu olmus. Çok sıkılıyorum sizce ne yapmaliyim?

Ameliyattan sonra kendinize guzel bir sayfa acın hersey duzelır ınsallah

Daha 2 gün oldu eğitime ara verileli durun bir bismillah. Benim aklıma o kadar çok yapacak şey geliyor ki bu süreç içinde muhtemelen zaman yetmeyecek bile. Bir hobi edinin, yeni bir şeyler öğrenin, kitap okuyun, yabancı dilinizi geliştirin, evde yeni tarifler deneyin...
Tamam bahar geldi tam aşk havası ama canım sıkılıyor aşık olayım da denmez

Ben de mutlu oldum tatil olmasına ama insan sıkılıyor işte Dil çalışıp vizelere hazirlanacagim ama useniyorum fhkfhkhkffhkkfh

Evet Virus bence laboratuvar ortamında dünyanın nüfusunu azaltıp ilaç satmak için yapılmış bir şey mesela.
Böyle birşeye dair herhangi bir sağlam deliliniz var mı? Sadece düşünceniz mi? Corona virüsünün 2 belgeseli var. Coronavirüs sessiz katil diğeri ise Coronavirüs gerçeği.
Boş vaktiniz varsa bu ikisini izleyin, nasıl yayıldığı gösteriliyor. Fakat kısaca hayvandan insana ara konak aracılığıyla geçerek yayılmaya başlamış, yani Wuhan Deniz Ürünleri Pazarı'ndan. Bir bakın, daha ayrıntılı anlatımı var.

Bi fotoğraf makinesi istiyorum bu ara bahar geldi,virüs falan umrumda değil ,şehir,doğa ,kasaba ...güzel fotolar çekmek istiyorum..yaş 37 bu arada kendimi 25 –30 arası hissederken.... ne yapacağım şimdi demeyi sevmiyorum,bu malzemelerden ne çıkar dercesine yaşıyorum..tavsiyemi göz ardı etme..

Sadece düşüncem. Daha önce bir kitapta çıkacak bi virüsten bahsedilmiş de. İlaç satmak için yapılmış olabilir diye düşündüm

Önlemimi aldım. Ölümün nasıl gelecegini bilemeyiz. Mesela selaleden düşüp kurtulan adam evde muz kabuğuna basıp olmuş. Ecel bu ne olacağı belli değil. Aşırı panik olmak iyi değil. Panik atak var ilaç kullanıyorum mesela. Allahtan gelen bir şey yapacak bir şey yok.

İnsanları panikletmek için her şeyi yapıyorlar. Allah korusun ne diyebiliriz ki. Taa anneannemgil doğduğunda kıyamet kopacak acaba bunlar yaşayabilecek mi diyorlarmış düşünün. Tabi eskiden sosyal medya olmadığı icin pek duyulmuyordu. Virüs içinse diyeceğim şey şu Çinde el yıkama oranı %23mus düşünün. Böyle bir ülkede virüs görülmesi normalde değil mi sizce de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…