Hayat çok zor

Geekten mi çok isterim bana yardımcı olur musunuz adı nedir. Küçücük bebeğimle uğraşıyorum 3 5 krşa

Diktiğim düğme bile ertesi gün düşer.Düz,ters örgü karıştırırım.Ay bir zincir çekmeyi bilirim.Ben çok imrendim size mesela.
Aaa yalnız olmadığıma çok sevindim bir zincir çekmeyi öğrenebildim küçükken ötesini öğrenemedim iyi bir üniversitede %100 İngilizce eğitim aldım derece ile mezun oldum ama örgü öğreniyorum el becerim sıfır.. ve benim annem terzi annem bir yerlerde bir karışıklık olduğunu düşünüyor el becerisi olan insanlara çok imrenirim ben de

El işi çok eğlenceli valla. Öğrenciyken kendime çeşit çeşit çantalar örüyordum. Şuan yoğunum elime alamıyorum. Yoksa ben de bu işi ticarete dökerdim. Hem eğlen yeni modeller yapmayı öğren hem para kazan daha ne olsun.

Bir de bir şey dikilecek olursa yüreğim sıkışıyor.Öyle eğri büğrü bir şey ortaya çıkıyor ki ortaya.Benim annem de sevmezdi ama herşeyi bilir,yapardı.Keşke önceki neslin iyi özelliklerini alsaydık ya.Yapan insanların ellerine sağlık.

Emeğinizin ederi ne ise o fiyata satın. Kendiniz kazanacağınım derken genel piyasasını bozuyorsunuz başkalarının da emeklerine engel oluyor bu durum. Hobi olarak amigurumi yapıyorum, asla satışını yapmadım hediye verdim sadece. Piyasayı da görünce iyiki satmamışım dedim.

El işi çok eglenceli valla. Öğrenciyken kendime çeşit çeşit çantalar örüyordum. Şuan yoğunum elime alamıyorum.
Benim 15-20 metrelik zincir denemelerim var.zincirde iyiyim.Bir de bir şey örerken ilk sıra bir şeyler yapılıyor ya;onu yapmaktansa tanjant kotanjant çalışırım daha kolay.

Benim 15-20 metrelik zincir denemelerim var.zincirde iyiyim.Bir de bir şey örerken ilk sıra bir şeyler yapılıyor ya;onu yapmaktansa tanjant kotanjant çalışırım daha kolay.
Bebişim burhan enişten sana her işi öğretir.

Çok güzel bir iş yapıyorsunuz.
Helalinden para kazanıyorsunuz.
Ben çok seviyorum bu tür örgü, kanaviçe tarzı şeyler yapmayı
Niyeyse bir bizim millet bu tür işlere burun kıvırır.
Yurt dışından gelenlerde görmedim bu tavrı bilakis çok ilgililer ve emeğe saygı gösteriyorlar

Ben memurum el yeteneğim var elimden her iş gelir ben bile arayış içerisindeyim acaba ne yapsamda ek gelir elde etsem diye Meyve veren ağaç taslanirmis tamamen kıskançlığından o lafı etmiştir enişte bey

Insallah esiniz tekrar ise baslar. Ucuz olsun ne var ki. 80 liraya 1 kisi alacaksa, 50 liraya 2 kisi alsin daha iyi. Caninizi sikmayin.
Bebisinizle mutluluklar

Ucuz satıyorsun diyenlere e siz 100lira fazla vererek satın alın de ! Ucuza veriyorsun diyen bedava isteyenlerdir Allah bilir. Calmiyorsun cirpmiyorsun çalışmak ayıp mı evde becerin olan bir alanda paranı kazanıyorsun.

Bir oyuncakciyla anlaşma imkanın varsa hakettigini kazan ya da eşin çarşıda pazarda tezgah açsın satsın.

Akıl veren olur da,ekmek veren olmaz.Boşverin siz elalemi rabbim sizleri feraha çıkarsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…