Hayat çok zor

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.551
421
73
26
İyi akşamlar. Hanımlar ben amigurumi örüp satıyorum çok şükür elim boş kalmıyor. Ama dışarıya göre çok çok uyguna yapıyorum. Çevremdekiler hep küçük görüyor bebeğimle iş mi yapıp satıyormuşum çok uyguna yapıyor musum
vs vs ama ne yapayım eşimi işten çıkarttılar ihtiyacım var. Kızıma bu paralarla mama bez alıyorum bende isterim yüksek fiyata satanilmeyi ama kimse almıyor ne yapayım. Çok üzülüyorum

Neden üzülüyorsun ki. Sen övgü toplamak için mi yapıyorsun. İnsanlar her zaman eleştiri sever. Biraz dik dur. “Vallahi bende böyle siz yapınca daha pahalısına satarsınız herkesin ticareti kendine” de geç

Kimseyi dinlemeyin emeğinizle para kazanıyorsunuz. Şunlara bak milletin emeğine de dil uzatır olmuşlar.

El yapımı ürün satılan bir yurtdışı satış platformu var. İsmi E ile başlıyor.Yurtdışında el yapımı her ürün kıymetli.bizim ülkemizde değer görmüyor.Yurtdışı platformlarına üye olup oradan daha karlı bir şekilde satış yapabilirsiniz

En yakınım görümcemin kocası benim karım böyle şeyler yapıp satamaz diye küçük gördü beni
Doğru bu işler marifet ister diye bozup atsaydın.

Hanımlar ben mi size öğreteceğim şu laf sokmayı yaa. Aaa

En yakınım görümcemin kocası benim karım böyle şeyler yapıp satamaz diye küçük gördü beni
Yani anlamıyorum ki bunu niye küçük görme olarak algılıyorsun. O da kendi fikrini söylemiş. “Tabi o da sizin ilişki dinamiğiniz herkes farklı” deseydin ya

Yani anlamıyorum ki bunu niye küçük görme olarak algılıyorsun. O da kendi fikrini söylemiş. “Tabi o da sizin ilişki dinamiğiniz herkes farklı” deseydin ya
Hayır o lafı söyleme amacı benim durumum iyi eşimi böyle şeylerle uğraştırmam

Belki beceremez bile yapıp satmayı , benim elimden geliyor diyebilirsiniz. Ayrıca ona neymiş ki. Çok sinirlendim ya. Hiç muhatap bile olmayın. Milletin çenesinin fermuarı yok keşke olsaydı ama yok işte.

Boş satışlar dilerim. Allah emeğinize bereket versin inşallah

El yapımı Farklı konseptte ürünler yapıp satmaya başladığım işimde Suan 5 kişi çalışıyor.Suan basladıgım konseptte ürün satmıyorum ancak böyle bir işe sahip oldum iki yılda çok şükür.Yurtiçi yurtdışı platformlarda satış yapıyoruz.Kendi yaptığınız hiçbir şeyi küçük görmelerine izin vermeyin.Yurtdışı platformuna satın yaptığınız ürünlerinizi.Burada kazandığınızdan çok daha fazlasıyla kıymet görür

Eşim Karun olsa da ben yine çalışırım, koçlar gibi işimi yaparım. Evde oturup kocadan harçlık isteyecek insan değilim ben diyin.

Ev hanımlarına kastım yok kimse anlamasın ama bu ikili bu lafları hak ediyor.

Son düzenleme:
Ben seviyorum çalışmayı, el becerisi da gayet güzel bir şey bende yok mesela. Bu insanlara ne girip çıkıyor afedersiniz, hayat sizin para sizin beceri sizin. Ben yukardaki yorumlara katılıyorum bu arada işi büyütün İnstagrama reklam verin sonra da ben girişimciyim sizin gibi bitli eşşek değilim diyin havanızı atın Bence kulakları tıkayıp işi büyütmeye bakın.

Tamam amacı o olsa ne olacak canım benim. O seni küçük göremez sen kendini küçük hissedersin. O kim ki ? Sen dik duracaksın canım. Biraz cevap ver ya da o an cevap veremiyor musun? O zaman hafif yarım ağız gülerek başka biriyle sohbete geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…