Neden üzülüyorsun ki. Sen övgü toplamak için mi yapıyorsun. İnsanlar her zaman eleştiri sever. Biraz dik dur. “Vallahi bende böyle siz yapınca daha pahalısına satarsınız herkesin ticareti kendine” de geçİyi akşamlar. Hanımlar ben amigurumi örüp satıyorum çok şükür elim boş kalmıyor. Ama dışarıya göre çok çok uyguna yapıyorum. Çevremdekiler hep küçük görüyor bebeğimle iş mi yapıp satıyormuşum çok uyguna yapıyor musum
vs vs ama ne yapayım eşimi işten çıkarttılar ihtiyacım var. Kızıma bu paralarla mama bez alıyorum bende isterim yüksek fiyata satanilmeyi ama kimse almıyor ne yapayım. Çok üzülüyorum
En yakınım görümcemin kocası benim karım böyle şeyler yapıp satamaz diye küçük gördü beniKimseyi dinlemeyin emeğinizle para kazanıyorsunuz. Şunlara bak milletin emeğine de dil uzatır olmuşlar.
Doğru bu işler marifet ister diye bozup atsaydın.En yakınım görümcemin kocası benim karım böyle şeyler yapıp satamaz diye küçük gördü beni
Öyle bir yapar ki ihtiyacı oldaEn yakınım görümcemin kocası benim karım böyle şeyler yapıp satamaz diye küçük gördü beni
Yani anlamıyorum ki bunu niye küçük görme olarak algılıyorsun. O da kendi fikrini söylemiş. “Tabi o da sizin ilişki dinamiğiniz herkes farklı” deseydin yaEn yakınım görümcemin kocası benim karım böyle şeyler yapıp satamaz diye küçük gördü beni
Böyle şeyler dediği de oyuncak.Siz kimseyi dinlemeyin.Umarım satışlarınız artar konu sahibi.En yakınım görümcemin kocası benim karım böyle şeyler yapıp satamaz diye küçük gördü beni
Hayır o lafı söyleme amacı benim durumum iyi eşimi böyle şeylerle uğraştırmamYani anlamıyorum ki bunu niye küçük görme olarak algılıyorsun. O da kendi fikrini söylemiş. “Tabi o da sizin ilişki dinamiğiniz herkes farklı” deseydin ya
İyi de herkesin hayat şartları bir mi?Öküz ya.Çalışıp,ürermek kötü bir şey mi?Hayır o lafı söyleme amacı benim durumum iyi eşimi böyle şeylerle uğraştırmam
İnsanlar nasıl böyle konuşabiliyor ya . Düşmez kalkmaz bir Allah. Sen bosver işini yap kardeşim.Hayır o lafı söyleme amacı benim durumum iyi eşimi böyle şeylerle uğraştırmam
Belki beceremez bile yapıp satmayı , benim elimden geliyor diyebilirsiniz. Ayrıca ona neymiş ki. Çok sinirlendim ya. Hiç muhatap bile olmayın. Milletin çenesinin fermuarı yok keşke olsaydı ama yok işte.En yakınım görümcemin kocası benim karım böyle şeyler yapıp satamaz diye küçük gördü beni
El yapımı Farklı konseptte ürünler yapıp satmaya başladığım işimde Suan 5 kişi çalışıyor.Suan basladıgım konseptte ürün satmıyorum ancak böyle bir işe sahip oldum iki yılda çok şükür.Yurtiçi yurtdışı platformlarda satış yapıyoruz.Kendi yaptığınız hiçbir şeyi küçük görmelerine izin vermeyin.Yurtdışı platformuna satın yaptığınız ürünlerinizi.Burada kazandığınızdan çok daha fazlasıyla kıymet görürEn yakınım görümcemin kocası benim karım böyle şeyler yapıp satamaz diye küçük gördü beni
Hayır o lafı söyleme amacı benim durumum iyi eşimi böyle şeylerle uğraştırmam
Tamam amacı o olsa ne olacak canım benim. O seni küçük göremez sen kendini küçük hissedersin. O kim ki ? Sen dik duracaksın canım. Biraz cevap ver ya da o an cevap veremiyor musun? O zaman hafif yarım ağız gülerek başka biriyle sohbete geçHayır o lafı söyleme amacı benim durumum iyi eşimi böyle şeylerle uğraştırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?