Hayat Devam Ediyor Atv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Mahsun Kırmızıgül, yaşı büyük adamlarla evlendirilen küçük kızların dramını dizi olarak gözler önüne serecek

Çektiği üç sosyal mesajlı filmi de izlenme rekorları kıran Mahsun Kırmızıgül, yine toplumsal bir yarayı ele alıyor. Kırmızıgül bu kez atv için çekeceği ?Hayat Devam Ediyor? ismini verdiği dizide Doğu?nun tüm tartışmalara rağmen devam ettirilen ?küçük gelin? töresine dikkat çekecek, bu durumun yarattığı acılara büyüteç tutacak. Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan dizinin küçük gelinini Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunu olan Meltem Miraloğlu canlandıracak. Miraloğlu dizide 66 yaşındaki usta oyuncu Rana Cabbar?ın canlandıracağı karakterle evlendirilecek.

Burcu ile olmadı
Dizinin Doğu Beyazıt, Mardin ve Kapadokya gibi bölgelerde çekilecek olan ilk 4 bölümünün yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül oturacak. Kırmızıgül daha sonra dizinin yönetmenliği Hülya Bilban?a devredecek. Dizinin diğer oyuncu kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Arif Erkin ve Menderes Samancılar da yer alacak. Kırmızıgül?ün twitter?dan önceki hafta ?Yeni proje üzerine 6 aydır çalışıyoruz. Yetenekli ve genç adaylar Boyut Film?e başvurabilir? diyerek çağrıda bulunduğu dizi için ünlü sunucu Burcu Esmersoy?a da teklif götürdüğü ama şartlarda

Mahsun hiç şarkı söylemesn hep film çeksin
senaryo ve kadro da iyiymiş

[video=youtube;Zfw0ulACXyA]http://www.youtube.com/watch?v=Zfw0ulACXyA&feature=player_embedded[/video]

Umarım dizi sosyal mesaj verme amacından, çocuk gelinlerin dramından sapıp, klişe ağalı, konaklı aşk dizilerine dönmez. Hakkıyla çekilirse güzel bir dizi olabilir ama konudan saparsa mide bulandırıcı bir hal alabilir. Bakalım...

yine mahsun kirmizigül ve yine propaganda...
bu adam kadar türkiye'yi filmlerinde kötüleyen birini görmedim...
kardesiz falan ayaklarina yatiyor ama sag gösterip sol vuruyor! hepte bel altindan vuruyor!!
dizi kötü olacaga benzemiyor, ama hep dogu hep doguyu izliyoruz..
her sezon 10 dizi giriyorsa tv'ye bunlarin 6-7 tanesi doguyu tanitiyor..
Iyi hosta bunlari çekip vizyona verirken neden hep ülkemiz lekeleniyor.. egitici tarafi falan olmayacak, bunlar daha çogu kesime ibret olacakken örnek olacaklar... bilmiyorum neden ama m. kirmizigül'ün günesi gördüm filminden gerçekten tiksindigim için böyle düsünüyorum..
umarim yaniliyorumdur..

bence tiksinme.. iste turkiyenin aci ama gercek yuzu.. turkiyede paran var ise degerlisin yoksa iste.

ama tabi turkiyede cok gelisme oldu guzel seylerde oldu ulkemide cok seviyorum ama bu tur seyler olmasaydi keske..

sen tiksinme... mahsun kırmızıgül türkiyenin diğer yüzünü ortaya koyduğu için o yüzler tiksinsin kendilerinden ama nerde o anlayış kız çocuklarına yapılan haksızlığı anlatıyo dizi bence güzel bi dizi olur o insanlarda izler ve biraz acıma duygusu olusur belki

dizi bu akiam başlıyor kadro güzel bence güzele benziyor ilk bölümü bi izleyeelim öyle karar verelim

Bu diziyi cok merak ediyorum fragmanı göz dolduruyordu sinema tadında gibi geldi bana cekimleri.
Gel gelelim Feriha var, cok heyecanlı o da artık

sabırsızlıkla bekliyorum 3 saat kaldı başlamasına..

mahsun yaparsa iyidir iyiiii

bu dizi beni çok ağlatacak yaa

adamın parası yok alamıyor ayakkabıyı offfffffff yokluk off

şu hayata göz koyan adamın ismini unuttum ne oyunculuk var adamda ya aşkı memnuda ne akdar iyiydi şimdi pis bi sapık rolunda

pisss yolda izde giderken göz koydu kıza

bu kadınlar kuma mı başını kaçırdımda :44:adama bak yaa yuhhhhhhhhhhh bide helalik istiyor karısından

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…