Hayat Devam Ediyor Atv

diziyi ilk birkaç bölüm izledim ama her sahnesinde bir mesaj verme çabası çok baydı açıkçası...:19:sonrasında ise fragmanlarına bile tahammül edememeye başladım.allahtan YALAN DÜNYA tam zamanında yetişti. valla ne diyeyim süper dizi...:46::46:

diziyi ilk birkaç bölüm izledim ama her sahnesinde bir mesaj verme çabası çok baydı açıkçası...:19:sonrasında ise fragmanlarına bile tahammül edememeye başladım.allahtan YALAN DÜNYA tam zamanında yetişti. valla ne diyeyim süper dizi...:46::46:

katılıyorum aynen...dizilere bazen başım dayanmıyo izlemeye izlerken resmen kaşlarım çatıyo suratım bi tuhaf oluyo moral zaten sıfır.. bence böyle diziler yerine yalan dünya leyla ilemecnun izlense daha iyi olur .))

Güzel bir bölümdü yine
Bide dizi bitince hemen arkasından yeni fragmanı veriyorlar ya
İşte onu çok seviyorum:9:

ben izliyorum canım:))
dizide heyecan yine yüksekti....beratın yaptığı neydi öyle yaa ... eşim bile tepki gösterdi :) bence ileriki bölümlerde hatasını anlar ama bu sefer de kız ona dönüp bakmaz ...
diziyi izlerken bazen ben de karamsarlığa kapılıyorum bu insanların işi hiç mi düzgün gitmeyecek diye ama her şey hemen düzelirse asıl bu sefer her şey anlamını yitirir... gerçek hayatta da öyle değil mi? :34:

ben diziyi ara ara izliyorum anlamadığım bir şey var hayat kimden hamile :44::44::44:

^ Gerdek gecelerinde zorla seytmemismiydi Abbas.
Uzun zamandir izlemedim. Sanki bu dizide bir bolumunu kacirdigin zaman
bir cok seyi kaciriyomusun gibi oluyo..

^ Gerdek gecelerinde zorla seytmemismiydi Abbas.
Uzun zamandir izlemedim. Sanki bu dizide bir bolumunu kacirdigin zaman
bir cok seyi kaciriyomusun gibi oluyo..

bilmiyorum ki gerdek gecesinde kiza vurdu neden cilve yapmiyor diye hayat yere düstü burnu falan kanamisti sonra kumasi yikadi onu ama bisey oldumu olmadimi bilmiyorum bence olmadi :1:
cocuk keremden olsun yaaaa kavustular zaten :16:

berata son bölümde sinir oldum ama hakli cocuk, bence bütün hata zelihada ne ariyor elalemin yatinda? berat tutuklandigindan beri hic avukatin yanindan ayrilmadi. ayria berati ziyarete gittiginde berat bunu dile getirmisti ama zeliha ne yapti berati karsilamaya denizle gitti bence sacma alirim ordan bi taksi kendim giderim :31:

Valla bekaret onemliydi Abbas icin ama,
Hayat kendini cok s,kti,
Tecavuz ediliyor bakire olmayan kadinda siddet yuzunden kanama gecirebilirmiki..
Evli bayanlara sormak lazim bunu..

bende dizi hic kacirmadan izliyorum.

bencede keremden hamile fakat hayat bir rüya görmüstü abbas bisey demisti rüyasinda "benden hamilesin" gibi. ihtimal var mi sizce?
bence abbasla arasinda bisey olmadi :26:
Evet hatırlıyorum o rüyayı 'Garnında Meyvam Var' Demişti:27:
Iyyy iğrenç ya gerçekten:120:

Bu diziyi izleyen varmı ????
Yakında yayından kalkar diye düşünüyorum tutmadı sanki..

dizinin yonetmeni mahsun kirmiziguldu ama degismis neden acaba merak ettim :26:

Back
X