Hayat devam ediyor

Hayır yansıtmıyor çok abartı bence.

Olan üçbeş olayı tüm bölgeye mal ediyorlar.

Yalan Dünya dizisinde ki gibi neredeyse zombileri katacaklar konuya.

....

Özel mesaj kutunu boşaltır mısın carrie ?

ben o diziyi izleyemiyorum.fragmanları bile çok korkunç,ürpertici,kadınları aşırı aşağılıyor.tamam toplumun kanayan yarasını dile getiriyor ama bir yandan da o kültürün devamlılığına katkı sağlamıyor mu?

Muhteşem yüzyılda kadınlar çok daha fazla aşağılanıyor..

Reklamlarda, dizilerde, magazinde, programlarda v.s her yerde kadınlar aşağılanıyor..

Neden çünkü cinsel obje olmayı kabul ediyor birçok kadın.

Yapışmış üzerlerine artık bu objelik.

Biblo misali her yere konduruluyorlar. Bundan da gurur duyuyorlar.

Cips reklamı yapılıyor; bacak kullanılıyor.. Çikolata reklamı yapılıyor yatak kullanılıyor.

Sunuculuk yaptırılıyor, kamera devamlı olarak aşağıdan yukarıya süzüyor kişiyi.

Konuk olarak katılıyorlar, bacak ve dekolte şov yapılıyor imajı veriyorlar sanki; konu dönüp dolaşıp buralara geliyor.

Bu zihniyet değişmedikçe zor biter bu durum.

Hayır yansıtmıyor çok abartı bence.

Olan üçbeş olayı tüm bölgeye mal ediyorlar.

Yalan Dünya dizisinde ki gibi neredeyse zombileri katacaklar konuya.

....

Özel mesaj kutunu boşaltır mısın carrie ?

pardon, boşalttım :40:

Muhteşem yüzyılda kadınlar çok daha fazla aşağılanıyor..

Reklamlarda, dizilerde, magazinde, programlarda v.s her yerde kadınlar aşağılanıyor..

Neden çünkü cinsel obje olmayı kabul ediyor birçok kadın.

Yapışmış üzerlerine artık bu objelik.

Biblo misali her yere konduruluyorlar. Bundan da gurur duyuyorlar.

Cips reklamı yapılıyor; bacak kullanılıyor.. Çikolata reklamı yapılıyor yatak kullanılıyor.

Sunuculuk yaptırılıyor, kamera devamlı olarak aşağıdan yukarıya süzüyor kişiyi.

Konuk olarak katılıyorlar, bacak ve dekolte şov yapılıyor imajı veriyorlar sanki; konu dönüp dolaşıp buralara geliyor.

Bu zihniyet değişmedikçe zor biter bu durum.

evet, kadınlar magazin, film, dizi vs tarafından aşağılanıyor
o yüzden o biscolata reklamları çıktığında çok mutlu oldum çünkü erkeklerde o reklamda bir et parçası, bir cinsel obje gibi gösteriliyor bence

sonuçta o reklamlar izlenildiği için çekiliyor yani etki tepki meselesi .hayat devam ediyor dizisi o bölgenin gerçeklerini gösteriyor bize .çocuk yaştaki kızlar hala doğuda ve güneydoğuda okula gönderilmiyor ,dedesi yaşındaki adamlarla evlendirliyor tabi bir diziyle bütün bunların değişceğini düşünmüyorum ama en azından sorunun farkında olmak ve birşeyler yapmaya çalışmak sevindirici .

evet, kadınlar magazin, film, dizi vs tarafından aşağılanıyor
o yüzden o biscolata reklamları çıktığında çok mutlu oldum çünkü erkeklerde o reklamda bir et parçası, bir cinsel obje gibi gösteriliyor bence

Bende taktım biskolata reklamına senin gibi..

Tadıda güzel. :)

Bende taktım biskolata reklamına senin gibi..

Tadıda güzel. :)

ben hiç yemedim, tatlılarla aram pek yoktur
hiçç ama hiç yiyemiyorum tatlı
birisi çikolatamı istersin yoksa turşumu derse kesin turşuyu seçerim
acaba bi dengesizlik mi var bende? sağlık açısından.. :ssz:

ama reklamları süper, her seferinde izlerim, kaçırmam biscolatayı :ssz: :1:

Son düzenleme:
evet canım o dizilerde izlediğin çoğu olay gerçek. sadece ülkenin doğusunda da değil. adanada da bu böyle istanbulun göbeğinde de .. benim nişanlımın 45 yaşındaki kuzeni 15 yaşında bi kızla evlendi. düğünlerine de gittim, çok ağladım çok üzüldüm. düğünden sonra adamın kıza yaptığı işkenceleri anlatmaya yüreğim dayanmaz.. bi gün nişanlımın evindeyken bu kız kayınvalidesiyle geldi, adam içmiş içmiş dövmüş kızı, kaşını patlatmış tecavüz etmiş, ters ilişkiye girmiş. annenlere git dedim, kabul etmezler abla dedi. şuan hamileymiş..ben o çocuğu veren ailesine de o çocuğu gelin diye alan nişanlımın teyzesine de ne desem az.. .

doğuda kızları 5 yaş civarı falan küçük yazdırıyorlar nüfus cüzdanına.. 11 yaşında anne oldu deniyosa 16 falan olabiliyo.. 16 da küçük tabi..
ama bu durum yanlış gösterilmiş oluyo.. bakıyosun 14 yaşındaki kıza gerçekte 20 yaşında vs.

Back
X