Hayat Enerjimi Doldurmalıyım !!

• Konu Sahibi Konu Sahibi 8993
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

8993

Architect
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
1.185
2.834
133
İstanbul
Kızlar selamlar hepinize .
Belki hatırlarsınız açtığım birkaç karamsar konu vardı . Ama artık değişime başladım . Hiç arkadaşım yok demiştim Allah'a şükür olsun sevdiğim birkaç arkadaşım oldu . Olmaya devam ediyor

Şimdi bir sorun gibi değilde faydalı merak olarak , bir değişim isteği olarak cevaplarsanız mutlu olurum .

Başlığa baktımda biraz tuhaf olmuş fazla şarj aleti olan var mı diye bir soru soracakmışım gibi

Değiştirmiycem kalsın öyle

Şimdi sorum şu ki ; kızlar ,siz hayat enerjiniz ,modunuz düştüğü zaman ne yaparsınız ? Yani tekrar nasıl toparlanırsınız ? Öyle bir an geliyor ki kendimi 70 80 yaşında hissediyorum . Elim kolum kalkmıyor hevesim bitiyor . Halbuki 20 yaşındayım daha . Ruhumu nasıl gençleştirebilirim ? Yaşam enerjimi nasıl artırabilirim ?

Tavsiyelerinizi tecrübelerinizi bekliyorum . Her görüşe açığım

Kendime bakım yapıp, süslenip püslenip gezmelere vuruyorum kendimi genelde.
Bir de, kafedir çay bahçesidir vb. yerlere oturup, gün batımına karşı çay-kahve içerek "Hayat ne tuhaf la" modunda düşüncelere dalarım.

Ama şu ara evden de çıkasım gelmez oldu.
Şuracıkta konuyu takip ediyorum ben de :)

Zaten başlığı üyeler değiştiremiyor :)

Soruna gelince; bahardan olabilir böyle depresif haller.
Ben paket paket çikolata yiyip sevdiğim dizileri izliyorum bana iyi gelen bu :)
konuyu açmadan önce baktım bi başlığa tuhaf gibi olmuş sonra amaan dedim boşver
Çikolata en büyük zaaflarımdan ama biraz kilo aldırıyor sonra tekrar mode : off .

çikolata yerim, keyif yaparım, güneşe cıkarım, yatar uyurum, köpegime sarılım , eşime sarılırım,arkadaşlarımı ararım, yürüyüşe cıkarım..toprak ile oynarım..

Tatlı ve beyaz un tüketme. Bak yaşam enerjin nasıl geliyor. Ben 1 haftadır hayatımdan bunları çıkardım ve spora başladım. İki dakika yerimde durmuyorum, çok da pozitif hissediyorum kendimi.

Ay tatlı yemeden nasıl olacak bilemiyorum valla ama denerim

Kedi videolarına gelince valla evde 3 tane kedim var onlarla idare ediyorum .

Kızlar resmen ruh gibi dolanıyorum ortada varlığımla yokluğum belli değil

dinlenirim uyumaya calısırım
eşime sarılırım
kedi fotolarına bakarım
gıyımıme özen gosterırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…