• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat Enerjimi Doldurmalıyım !!

• Konu Sahibi Konu Sahibi 8993
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

8993

Architect
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
1.185
2.834
133
İstanbul
Kızlar selamlar hepinize .
Belki hatırlarsınız açtığım birkaç karamsar konu vardı . Ama artık değişime başladım . Hiç arkadaşım yok demiştim Allah'a şükür olsun sevdiğim birkaç arkadaşım oldu . Olmaya devam ediyor

Şimdi bir sorun gibi değilde faydalı merak olarak , bir değişim isteği olarak cevaplarsanız mutlu olurum .

Başlığa baktımda biraz tuhaf olmuş fazla şarj aleti olan var mı diye bir soru soracakmışım gibi :KK45:

Değiştirmiycem kalsın öyle

Şimdi sorum şu ki ; kızlar ,siz hayat enerjiniz ,modunuz düştüğü zaman ne yaparsınız ? Yani tekrar nasıl toparlanırsınız ? Öyle bir an geliyor ki kendimi 70 80 yaşında hissediyorum . Elim kolum kalkmıyor hevesim bitiyor . Halbuki 20 yaşındayım daha . Ruhumu nasıl gençleştirebilirim ? Yaşam enerjimi nasıl artırabilirim ?

Tavsiyelerinizi tecrübelerinizi bekliyorum . Her görüşe açığım :KK51:

Kendime bakım yapıp, süslenip püslenip gezmelere vuruyorum kendimi genelde.
Bir de, kafedir çay bahçesidir vb. yerlere oturup, gün batımına karşı çay-kahve içerek "Hayat ne tuhaf la" modunda düşüncelere dalarım.

Ama şu ara evden de çıkasım gelmez oldu.
Şuracıkta konuyu takip ediyorum ben de :)

Zaten başlığı üyeler değiştiremiyor :)

Soruna gelince; bahardan olabilir böyle depresif haller.
Ben paket paket çikolata yiyip sevdiğim dizileri izliyorum bana iyi gelen bu :)
konuyu açmadan önce baktım bi başlığa tuhaf gibi olmuş sonra amaan dedim boşver :KK49:
Çikolata en büyük zaaflarımdan ama biraz kilo aldırıyor sonra tekrar mode : off . :duduk:

Kızlar selamlar hepinize .
Belki hatırlarsınız açtığım birkaç karamsar konu vardı . Ama artık değişime başladım . Hiç arkadaşım yok demiştim Allah'a şükür olsun sevdiğim birkaç arkadaşım oldu . Olmaya devam ediyor

Şimdi bir sorun gibi değilde faydalı merak olarak , bir değişim isteği olarak cevaplarsanız mutlu olurum .

Başlığa baktımda biraz tuhaf olmuş fazla şarj aleti olan var mı diye bir soru soracakmışım gibi :KK45:

Değiştirmiycem kalsın öyle

Şimdi sorum şu ki ; kızlar ,siz hayat enerjiniz ,modunuz düştüğü zaman ne yaparsınız ? Yani tekrar nasıl toparlanırsınız ? Öyle bir an geliyor ki kendimi 70 80 yaşında hissediyorum . Elim kolum kalkmıyor hevesim bitiyor . Halbuki 20 yaşındayım daha . Ruhumu nasıl gençleştirebilirim ? Yaşam enerjimi nasıl artırabilirim ?

Tavsiyelerinizi tecrübelerinizi bekliyorum . Her görüşe açığım :KK51:
çikolata yerim, keyif yaparım, güneşe cıkarım, yatar uyurum, köpegime sarılım , eşime sarılırım,arkadaşlarımı ararım, yürüyüşe cıkarım..toprak ile oynarım..

Tatlı ve beyaz un tüketme. Bak yaşam enerjin nasıl geliyor. Ben 1 haftadır hayatımdan bunları çıkardım ve spora başladım. İki dakika yerimde durmuyorum, çok da pozitif hissediyorum kendimi.

Ay tatlı yemeden nasıl olacak bilemiyorum valla ama denerim :halay:

Kedi videolarına gelince valla evde 3 tane kedim var onlarla idare ediyorum . :KK45:

Kızlar resmen ruh gibi dolanıyorum ortada varlığımla yokluğum belli değil :ruh:

dinlenirim uyumaya calısırım
eşime sarılırım
kedi fotolarına bakarım
gıyımıme özen gosterırım

Back
X