- 14 Şubat 2017
- 626
- 392
- 103
- Konu Sahibi esmergizmo
Aynen benimde oyle oldu, iliskinin yurumeme sebebi cogunlukla benim guvensizligim. Bu ilk sevgilimdi, onceden konustugum ama sevgili asamasina gelmedigimiz kisilerden de bu sebeple kacmisim.aynı şeyi bende yaptım. benim ablam özgüvenimi zedeledi ve ben de kendimi küçük hissettim. bu sanırım artık sevgilimin de beni ezik görmesine sebep oldu. eskiden baya özgüvenli bir kızdım. dışarıya karşı hala özgüvenliydim çekingen değildim, ama içimde birşeyler kopmuştu o da biliyordu.
aynen süs püsle olcak iş değil. içsel farkındalık lazım. süs püs işin tuzu biberi oluyor sonra. ben kendimi hiç sevmiyorum hatta nefret ediyorum iradesizliğimden dolayı. bu da etkiledi tabi sevgilimi de çevremi de.
içsel bi düzelme lazım yani bize.
Biz ilk asama ozguvenimizi guclendirmek icin biseyler yapalim bence yaninda suslenelim falan ama ilk onceligimiz bu olmasin. Kendimizden nereye kadar nefret edicez ki, işin sonu kötü olcak diye korkuyom. Kendimizi biz sevmezsek biri bizi hic sevmiyor ben bunu anladim. Magdur rolüne bürünüyorum hep, herkes güçlüsün dese de ben sanki güçsüz oldugumu kanitlama çabasına giriyom. İki dk uykuya dalmisim onu dusunerek uyandim resmen , kafamin içinde. Konustugumuz herşey aklima geliyo ama simdi yabanci burnumun direği sizliyo suan.