- 13 Temmuz 2018
- 301
- 359
- 33
- Konu Sahibi Sevgi perisi
-
Kilo da yok gayet fit zayıf kan değerlerine de baktiriyor onlar da normal tembellik kvarHaklısın tabi ki,2 gun çalışmıyormuş ama yani zamani da var
Bazi insanlar cok tembel oluyorlar,kilo da varsa tetikliyor sanki ..cidden diyorum. Orta yas krizine girmissin diyorum ben bazen esime.
Aynen yorucu bir işi olsa anlamaya çalışacağım bir de ise geç gidiyor hafta içi de alıyor uykusunuBenim eşimde bazen böyle, emekli amca gibisin diyorum. Hep uyusun, sanki iş yerinde taş taşıyor.
Aynen yorucu bir işi olsa anlamaya çalışacağım bir de ise geç gidiyor hafta içi de alıyor uykusunu
Efsane fikir ha :) biz kucukken oyle yapardıkÇocuklara söylet bence
Bütün hafta baba bizi şuraya götür haftasonu diye başının etini yesinler
Onu durtuklemek lazim bence cocuklar dürtüklesin arkadasin dedigi gibi onlara hsyir diyemez herhalde? Surekli evde olmakta insani bunaltıyorKilo da yok gayet fit zayıf kan değerlerine de baktiriyor onlar da normal tembellik kvar
Mantıklı:) onlar söyleyince kesin yapar ama benim soylettirdigimi anlar çok zekidir kendisiÇocuklara söylet bence
Bütün hafta baba bizi şuraya götür haftasonu diye başının etini yesinler
Anlasın :) önemli olan sonuçMantıklı:) onlar söyleyince kesin yapar ama benim soylettirdigimi anlar çok zekidir kendisi
Ya sorun kapıdan çıkana kadar zaten gidince eğleniyor ben de hiç begenmemezlik yapmam memnun olurum ama bazı zamanlarda kendisi ufak bir soruna sinirlenir park yeri bulamamıştır ya da cocuk düşmüş canı acimistir ona odaklanıp günü zehir etmisligi de cokturAnlasın :) önemli olan sonuç
Kendi de eğlenir zevk alırsa bence alışkanlık haline gelir
Dönünce çocuklar da sen de teşekkür edersin çok güzel gün geçirdik eğlendim çok falanbize eşlik ettiğin çok iyi oldu dersin
Yani ben de surekli çıkmak istemem ama haftada 1-2 yeterli insanın havası değişiyorHerşeyin ortası makul . Benim eşim de beni evde oturtmak istemiyor. Yani sadece beni değil kendi de öyle ... Adamın bir yerinde pireler kaynıyor . Bir insan bu kadar hareketli sürekli gezmeyi sevebilir mi ? Gerçi anası da böyle
Her gittiği yere beni de sürüklemek istiyor . Akşamları işten eve gelip, tv karşısında oturmayı büyük bir lüks sanacağım hiç aklıma gelmezdi :)
Tabii haklısınız. Diyorum ya herşeyin ortası güzel . Maalesef abartılı olunca hiçbir kıymeti kalmıyor…Yani ben de surekli çıkmak istemem ama haftada 1-2 yeterli insanın havası değişiyor
Sabah erken kalkın. Kahvaltı sonrası hemen giyinin. Çocukları da hizlica giydirin. Hadi gezmeye gidiyoruz diye.. konuşma fırsatı olmadan sokağa...Eşimin haftasonu 2 gün tatil olan masa başında çalıştığı bir mesleği var ama baksan hep yorgun eskiden beri böyle.Aksam konuştuk, havalar güzel kışın çok çıkılmiyor çocuklar küçük bi deniz kenarına mi gitsek yok ,müze mi gezsek yok,piknik yapalım yok ugrasamam.Ee napalim sen yap planı diyorum takılırız öyle ya diyor.Yani geç saatlere kadar uyuyacak sonra çocukları parka çıkarır kapımızin önü zaten akşam olur.Ben de büyük bir şehirde yaşıyoruz daha görmediğimiz bir çok yer var zamanı değerlendirmek istiyorum.Simdi calismiyorum ama çalışırken de hafta sonları bir şeyler yapmak isterdim.Anca yaptığımız çocukların bir ihtiyacı vardır AVM ye gideriz yemek yeriz cv.Gerci yıllardır sürekli reddedilmekten yoruldum çocuklarla yalnız takılıyorum ama bazen de birlikte bir şeyler yapalım dediğim de reddedilmek beni üzüyor haksız mıyım?
Evet ben de ısrar etmiyorum artık 8 yıl oldu ama insanın bazen canı sıkılıyor zaten başka ciddi sorunlar da var benim hayat enerjim de 0 oluyor çocuklar için yaşıyorum moduna geliyorum istehaklısınız böyle insanlar yanında bulundukları kişininde hayat enerjisini vakum gibi emiyorlar ama huylu huyundan vazgeçmez derler ya aynen öyle sizin zoraki ısrarınız üzere hep bişeyler yapılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?