Hayat enerjisini bitiriyormusum

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
benim baya uzun bi suredir bi iliskim var ama bastan beri birseyler yolunda gitmiyor ha koyduk yoluna diyoruz ama sonra sacma sapan seylerden kavga cikiyor

Surekli bana dedigi sey cok negatifmisim onda hayat nesesi birakmiyormusum ama soyle bi sorun var bende onun hakkinda oyle dusunuyorum ona diyorumki ben sen yokken gayet sakaci gulen bi insanim ama senin yanina gelince olmuyor bu dedim oda dediki ha iste tam olarak bende boyleyim filab dedi

Ona karsi sevgi eksikligim yok onunda bana karsi oyle oldugunu anlayabiliyorum ama elektrik denilen seysiz olmuyor galiba bi turlu tutmuyor enerjimiz

Mesela yarin bi arkadasiyla bulusucaklar kafede ben buna aslabirsey demrm hatta git tabi dedim ama bu beyfendiyi ben 4 yildir en fazla 3 defa kafeye goturebildim bahaneside hic sevmezmis. Tamam bunada tamam dedim sustum ama o bana karsi anlayisli degil bana esir gibi davraniyor arkadaslarimla hicbiryere gidemiyorum hadi gittim diyelim burnumdan getiriyor

Cok yanlis bi iliskinin icinde oldugumu dusunuyorum ama cekip gidemiyorumda ben ne yapicam boyle

Esir kalmaya devam mi , yoksa 4 sene cöpe mi ?

4 sene için 40 seneni çöpe atmak istemiyorsan yarın bu isi bitirmiş ol.
kesinlikle aynı fikirdeyim.Bizzat kendi annem en büyük örnek oldu bana .İleride keşke demek ,hayatını evde kapalı geçirmiş olmak istemiyorsan şu noktada yollarını ayır derim.Zaman geçtikçe daha zor olacak çünkü

Ben dort sene bu iliskiyi surdurmenize sasirdim.Bence siz onun icin anlayis gosteriyorsaniz o da gostermeli.Eger takilmiyorsaniz yaptiklarina kirilmiyorsaniz devam ettirin kendinizi taniyarak yapin bunu.Cunku insanlarin tahammul edecegi seyler farklilik gosterir.

Nereden dönersen kardır. Evlensen seni daha çok sıkar. Yol yakınken Vazgeç. Hayat insanların gereksiz kahrını çekecek kadar uzun değil...

Ah benim kaderdaşım :confused:

Çoğu zaman söylediğin cümle şu mu ? "SANKİ BİR ŞEYLER EKSİK GİBİ GELİYOR "

Söylemesen de çoğu zaman bu eksikliği yaşıyorsan ayrılmalısın.
Tıpkı benim yapmam gereken gibi.

Önünde uzun bi zaman var 4 yıl için yıllarını yakma aynı eve gırınce cekılmez hale gelır

4 sene nedir ki ?

Uymuyorsunuz bırbırıze mutsuz edıyorsunuz bırbırınızı . En güzeli ayrılmak

Ayrılın, kendinize yazık. O ayrılalım demeden siz yapın daha az üzülürsünüz.

Surekli bana dedigi sey cok negatifmisim onda hayat nesesi birakmiyormusum ama soyle bi sorun var bende onun hakkinda oyle dusunuyorum ona diyorumki ben sen yokken gayet sakaci gulen bi insanim ama senin yanina gelince olmuyor bu dedim oda dediki ha iste tam olarak bende boyleyim filab dedi
aslında bu paragrafta saklı her şey...
bence 4 seneyi at çöpe gitsin.. illa ki doğru insan çıkar karşına...
böyle devam ederse, sen onu o seni bir ömür boyu negatif elektrikle çarparsınız...

Anlayışlı ol ,alttan al ,bazı şeyleri yut aman sakin tersini yapmayı hicaz etme. Haberin yok mu ilişkinin sonunda madalya veriyorlar.
Dip not; Canim balık baştan kokar. ilişkinizin başı böyle başladı ise yolunda gitmeyen birşeyler varsa çok da uzatma derim. Hakkında hayırlısı ama sadece sevgi ile yürümüyor bu gönül isleri

Bence birbirinize karşı biraz sert tavırlarınız var gibi geldi biraz kendinizi yumuşatabilirsiniz. Mesela eşinizin size yaşam enerjisini tükettiğinizi söylediğinden bahsediyorsunuz. Sizde ona aynı şekilde tepki veriyorsunuz birbirinize aynı şekilde davranırsanız insan ister istemez şevki kırılır davranışı değişir. Rahatsız olduğunuzdan bahsettiniz bazı davranışlarından ama bişey demedim ona diyorsunuz önemli olan bişey dememek değil bunu davranışlarınızla belli ediyorsanz memnun olmadığınızı oda bir laf etme şekli gibi algılanır. Eşinizde size aynı şekilde Bir birinize karşı biraz daha hoş görüşlü davranırsanız, rahatsız olduğunuz davranışları yüzüne vurarak değilde hoşgörü ile yaklaşırsanız, eşinizde belki yaptığı hataların farkına varabilir.

Benim arkadaşımda 4 seneyi çöpe atmamak için evlendi ama şimdi çok pişman. Bazen sevgide yetmeye biliyor. Siz zaten olmayacağını anlamışsınız fazla zorlamayın bence

benim baya uzun bi suredir bi iliskim var ama bastan beri birseyler yolunda gitmiyor ha koyduk yoluna diyoruz ama sonra sacma sapan seylerden kavga cikiyor

Ona karsi sevgi eksikligim yok onunda bana karsi oyle oldugunu anlayabiliyorum ama elektrik denilen seysiz olmuyor galiba bi turlu tutmuyor enerjimiz

Mesela yarin bi arkadasiyla bulusucaklar kafede ben buna aslabirsey demrm hatta git tabi dedim ama bu beyfendiyi ben 4 yildir en fazla 3 defa kafeye goturebildim bahaneside hic sevmezmis. Tamam bunada tamam dedim sustum ama o bana karsi anlayisli degil bana esir gibi davraniyor arkadaslarimla hicbiryere gidemiyorum hadi gittim diyelim burnumdan getiriyor

Cok yanlis bi iliskinin icinde oldugumu dusunuyorum ama cekip gidemiyorumda ben ne yapicam boyle

Esir kalmaya devam mi , yoksa 4 sene cöpe mi ?
Canım bence insanlar hayat enerjisini bitiren insanlarla Yan yana olmamalı. Bende yaşamıştım en yakın arkadaşım sürekli bunalım takılırdı. Benim de bitirirdi. Hiçbir şey yapmasa bile beni psikolojik olarak engellerdi. Onun yanında ben ben değildim. Şimdi eşim de biraz öyle. Mesela ben bisiklete binmeyi ki severim ama onun aklına gelmez.. aranacak sürmeyi Yeni öğrendi bense hız tutkunuyum motosiklet hayalim bile vardı.. go karttan inmezdim o binmemiş bile .. konserlere giderdim o ne gerek varcıydı. Çantamı alır çıkar bilmediğim şehirlere giderdim eşim 7/24 yatar yorgundur. Bir buçuk yıl onun gibi tıkıldm kaldım Eve. Sonra araba aldım hamile kaldım . Bunu yok saydım (ama evimde yemeğim temizliğim tamamdı her şey eskisi gibiydi) ama ben yoktum. Sürekli gezdim, yürüdüm, eski hayatıma sosyalleğime geri döndüm. Daha mutlu oldum . Artık kavga bile etmiyoruz. Hatta eşim akşamları yürüyüşe gelmeye başladı. Haftasonu Peşimden kahvaltılara koştu. Araba sürmeyi öğrenip gel birlikte şu Şehre gidelim dedi. Puzzle yapmazdı ben yaparken geldi Benimşe birlikte yaptı.. hiçbir istekte bulunmadım tek yaptığım onu yok sayıp mutlu olmaktı.. insan ne kadar çok birini düşünürse o derece sorun yaşıyor. Önemli olan tanımak değil bence karşındakinin huyu.

Back
X