Hayat enerjisini bitiriyormusum

Canım bence insanlar hayat enerjisini bitiren insanlarla Yan yana olmamalı. Bende yaşamıştım en yakın arkadaşım sürekli bunalım takılırdı. Benim de bitirirdi. Hiçbir şey yapmasa bile beni psikolojik olarak engellerdi. Onun yanında ben ben değildim. Şimdi eşim de biraz öyle. Mesela ben bisiklete binmeyi ki severim ama onun aklına gelmez.. aranacak sürmeyi Yeni öğrendi bense hız tutkunuyum motosiklet hayalim bile vardı.. go karttan inmezdim o binmemiş bile .. konserlere giderdim o ne gerek varcıydı. Çantamı alır çıkar bilmediğim şehirlere giderdim eşim 7/24 yatar yorgundur. Bir buçuk yıl onun gibi tıkıldm kaldım Eve. Sonra araba aldım hamile kaldım . Bunu yok saydım (ama evimde yemeğim temizliğim tamamdı her şey eskisi gibiydi) ama ben yoktum. Sürekli gezdim, yürüdüm, eski hayatıma sosyalleğime geri döndüm. Daha mutlu oldum . Artık kavga bile etmiyoruz. Hatta eşim akşamları yürüyüşe gelmeye başladı. Haftasonu Peşimden kahvaltılara koştu. Araba sürmeyi öğrenip gel birlikte şu Şehre gidelim dedi. Puzzle yapmazdı ben yaparken geldi Benimşe birlikte yaptı.. hiçbir istekte bulunmadım tek yaptığım onu yok sayıp mutlu olmaktı.. insan ne kadar çok birini düşünürse o derece sorun yaşıyor. Önemli olan tanımak değil bence karşındakinin huyu.
:) biliyormusunuz siz anlatirken kendimi gordum hatta siz daha cilginmisiniz :) onu takmayinca evet mutluyun ama aksaminda kavga oluyor sen beni onemsemiyotsunda idteklerin bitmiyorda bitmesinide istemiyorum ama care yok bizi birak burclarimiz bile uymuyor ben yay o basak

Alışkanlık olmuş bağımlılık gibi 4 sene önemli tabi ama olmuyorsa da bitirmek en doğrusu

:) biliyormusunuz siz anlatirken kendimi gordum hatta siz daha cilginmisiniz :) onu takmayinca evet mutluyun ama aksaminda kavga oluyor sen beni onemsemiyotsunda idteklerin bitmiyorda bitmesinide istemiyorum ama care yok bizi birak burclarimiz bile uymuyor ben yay o basak

İşte önemli olan nokta çaktırmadan yolsaymak. Ben eşime mutlulukla sarılıyorum aşkım ben çıkıyorum bi yürüyüp geleyim diyorum. Yürüyüp gelince aslında demek istiyorum ki ben sensiz de bi şeyler yapıyorum !! Ona bağlı olmadıkça içten içe rahatsız oluyor ve peşime takılıyor. Mesela haftasonu o uyurken çıkıyorum yürüyorum geziyorum o uyanmaya yakın sevdiği şeylerden alıp geliyorum aşkım günaydın Bak sana ne aldım deyip önüne koyuyorum .. akşamları çıktığımda cips çikolata alıyorum

Olmuyorsa zorlamayın artık zorlaya zorlaya 4 yıl geçirnişsin ne gerek vardı başında dönseymişin keşke ama önünde uzun bir ömür var böyle yaşamak istiyorsan devam et, istemiyorsan ayrıl

o bana karsi anlayisli degil bana esir gibi davraniyor arkadaslarimla hicbiryere gidemiyorum hadi gittim diyelim burnumdan getiriyor

bence siz hala gelip esir kalmaya devam mı diye soruyosanız evet esir kalmaya devam. evden çıkmayın, arkadaşlarınızla görüşmeyin, adam ne derse onu yapın.

Back
X