Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardeş kardeşi kıskanırmı, benim görümcem abisi ev aldı diye yani evlendik ev aldık gerçi hala borç ödüyoruz babası bize yardım etti yani oğlunu evlendirirken ev alması için tabiki babalık görevi yapıcak oğlunu evlendiriyorsa, neyse kardeş dediğiniz insan abi babam sana ev aldı para yardım etti ben istemedim laf bile etmedim size yardım ederken, babam sana para verdi diyerek aldığımız evi bile kıskanıp laf eden bir insan abisinin evini kıskanan bir insan insanmıdır, nasıl kardeşki abisinin malını bile kıskanır, benim kardeşimin olsun benim olmasın beee bumudur kardeşlik hey gidi heyyy.
kız babanın nedemek görevi evlendiriyorsa ev almak zorunda değil. onca bakmış büyütmüş bir yaşa getirmiş.aha bak sana benim yaşadığım durumu söyleyeyim. biz evlenirken eşimede ev aldılar ama son ra ben memur oldum ben eşimin yaşadığı yere gelin gidecekken o buraya geldi. ve ordaki ev boş kaldı. bende görümcemin oturmasını istedim. nedenmi. çünkü onlarda yuva kuracaklardı. sıkıntıya düşsünler istemedim ve 2 senedirde o evde beş kuruş vermeden oturuyorlar. helali hoş olsun. içimizde kıskaçlık yok. kesin sen benim yerimde olsaydın öldürürdün herhalde görümceni.bence erkek çocukları bi şekilde taşını sıksa suyunu çıkartır. kız çocuklarına bişeyler yapmak en makbülü....
kız babanın nedemek görevi evlendiriyorsa ev almak zorunda değil. onca bakmış büyütmüş bir yaşa getirmiş.aha bak sana benim yaşadığım durumu söyleyeyim. biz evlenirken eşimede ev aldılar ama son ra ben memur oldum ben eşimin yaşadığı yere gelin gidecekken o buraya geldi. ve ordaki ev boş kaldı. bende görümcemin oturmasını istedim. nedenmi. çünkü onlarda yuva kuracaklardı. sıkıntıya düşsünler istemedim ve 2 senedirde o evde beş kuruş vermeden oturuyorlar. helali hoş olsun. içimizde kıskaçlık yok. kesin sen benim yerimde olsaydın öldürürdün herhalde görümceni.bence erkek çocukları bi şekilde taşını sıksa suyunu çıkartır. kız çocuklarına bişeyler yapmak en makbülü....
Yardım ettiiiiiiiiii ne yani büyüttü besledi ne demek, yok birde büyütmesin beslemesin, ne diye yaptı çocugu büyüt besle aman evlenince banane ne hali varsa görsünmü olmalı, sen çocuguna bakıcan büyüt besle sonra banane diyenlerdensin demek, elinde varsa neden almıcakmış tabikide mecbur çocugu yuva kuruyorsa babalık görevini yapıcak imkanlar dahilinde. benide babam besledi büyüttü, ama bir sürü çeyiz verdi ne yani babamlar enayimiydi.
gülüyorummmmmmmmmmmm![]()