Hayat hayattt sen bize nazik davranmadın, kader kader herkeze eşit yazılmadın...

Kardeş kardeşi kıskanırmı, benim görümcem abisi ev aldı diye yani evlendik ev aldık gerçi hala borç ödüyoruz babası bize yardım etti yani oğlunu evlendirirken ev alması için tabiki babalık görevi yapıcak oğlunu evlendiriyorsa, neyse kardeş dediğiniz insan abi babam sana ev aldı para yardım etti ben istemedim laf bile etmedim size yardım ederken, babam sana para verdi diyerek aldığımız evi bile kıskanıp laf eden bir insan abisinin evini kıskanan bir insan insanmıdır, nasıl kardeşki abisinin malını bile kıskanır, benim kardeşimin olsun benim olmasın beee bumudur kardeşlik hey gidi heyyy.

kız babanın nedemek görevi evlendiriyorsa ev almak zorunda değil. onca bakmış büyütmüş bir yaşa getirmiş.aha bak sana benim yaşadığım durumu söyleyeyim. biz evlenirken eşimede ev aldılar ama son ra ben memur oldum ben eşimin yaşadığı yere gelin gidecekken o buraya geldi. ve ordaki ev boş kaldı. bende görümcemin oturmasını istedim. nedenmi. çünkü onlarda yuva kuracaklardı. sıkıntıya düşsünler istemedim ve 2 senedirde o evde beş kuruş vermeden oturuyorlar. helali hoş olsun. içimizde kıskaçlık yok. kesin sen benim yerimde olsaydın öldürürdün herhalde görümceni.bence erkek çocukları bi şekilde taşını sıksa suyunu çıkartır. kız çocuklarına bişeyler yapmak en makbülü....

kız babanın nedemek görevi evlendiriyorsa ev almak zorunda değil. onca bakmış büyütmüş bir yaşa getirmiş.aha bak sana benim yaşadığım durumu söyleyeyim. biz evlenirken eşimede ev aldılar ama son ra ben memur oldum ben eşimin yaşadığı yere gelin gidecekken o buraya geldi. ve ordaki ev boş kaldı. bende görümcemin oturmasını istedim. nedenmi. çünkü onlarda yuva kuracaklardı. sıkıntıya düşsünler istemedim ve 2 senedirde o evde beş kuruş vermeden oturuyorlar. helali hoş olsun. içimizde kıskaçlık yok. kesin sen benim yerimde olsaydın öldürürdün herhalde görümceni.bence erkek çocukları bi şekilde taşını sıksa suyunu çıkartır. kız çocuklarına bişeyler yapmak en makbülü....

AHHH Canım benim kız görümcenin 2 evi 3 arabası var halamı kıskançlık yapması lazım. boşuna yılan, sinsi, kıskanç, fesat, demiyorum ki ben :49:

Yardım ettiiiiiiiiii ne yani büyüttü besledi ne demek, yok birde büyütmesin beslemesin, ne diye yaptı çocugu büyüt besle aman evlenince banane ne hali varsa görsünmü olmalı, sen çocuguna bakıcan büyüt besle sonra banane diyenlerdensin demek, elinde varsa neden almıcakmış tabikide mecbur çocugu yuva kuruyorsa babalık görevini yapıcak imkanlar dahilinde. benide babam besledi büyüttü, ama bir sürü çeyiz verdi ne yani babamlar enayimiydi.

Yardım ettiiiiiiiiii ne yani büyüttü besledi ne demek, yok birde büyütmesin beslemesin, ne diye yaptı çocugu büyüt besle aman evlenince banane ne hali varsa görsünmü olmalı, sen çocuguna bakıcan büyüt besle sonra banane diyenlerdensin demek, elinde varsa neden almıcakmış tabikide mecbur çocugu yuva kuruyorsa babalık görevini yapıcak imkanlar dahilinde. benide babam besledi büyüttü, ama bir sürü çeyiz verdi ne yani babamlar enayimiydi.

ev de verdimi baban? madem şartlar eşit diyorsun... bak güzelim öyle demedim. benim bir kızım var tabiki onu büyütüp besleyeceğiz en güzel eğitimi alması için çabalayacağım . tabi yuvada kuracak. tabiki herşekilde destek olacağım. he benim ikinci çocuğum yok. olaki erkek oldu diyelim. nedemek ben evlat ayırımı yapıp bütün imkkanlarımı oğlum içinmi sağlayacağım. tabiki ikiside kıymetlim olur. demekki sen evlat ayrımı yapacaksın?

Son düzenleme:
natlusss
hoşgeldın yıne....

cnm derdını cıddıye alarak yorum yapıyorum..
gecen konunda sana yardım etmek ıstemıstım ama sen benımle dalga gecer gıbı bır cevap verdın..
sımdıde sana cıddı yorum yapıcam..

eşin ayıp etmıs kım olursa olsun ılla sıze fedakarlıklar yapmıs bırısı olmasada
evınde oldugu ıcın saygısızlık yapmamlıydı...
fakattt...
sen gorumcenle ılgılı esıne bıze konustugun gıbı konustugunu dusunuyorum..
esınde bu yuzden aıle baglarındakı saygıyı kaybetmıs..
ve uzgunum ama bunu senın yaptıgını dusunuyorum..
tamam gorumcenı sevmeyebılırsın..tiksinebılırsın...
ama hakaret ettıgın ıcın esınde bu rahatlıga varmıs..
oda senın kardesını sayıp sevmıyor demek oluyor bu..
aslına bakarsan ben senın eşini nankör bulmadım.. eşin sadece saygısızca davranmıs

Bu söylediklerini aynen eşine ilet en iyi cevabı o verir..

Allah bizleri sizin gibi bos yere
Kin nefret besleyen kiskanc insanlardan korusun..
Hadi gorumcenizi sevmiyorsunuz
Cocuklari ne yapti size?
Gorumcenize saydiginiz tum tanimlamalara fesatlik basta olmak uzere siz uyuyorsunuz fakat en kotusu farkinda bile degilsiniz...

yav natlus sen en iyisi şu günlüğüm vs bölümlerine aç bi konu,her gün dök içini :27:
hatta mümkünse kuytu köşe bi topik olsunki o saçma başlıklarınıda okumak zorunda kalmayalım :27:
taksit taksit bu ne ya..
ha bu arada konunu okumadım.
sadece ilk konunu okumuştum(keşke okumasaydım ama oldu bi kere)

kk da sürekli senin adını baska topiklerde görüyordum
kk nın en sevilen(!) üyesi diye baya çınlatıyorlardı kulağını
ilk defa bir konuna denk geldim yapılan yorumlara verdiğin nazik cevapları ve görümcene tekerleme gibi saydığın iltifatları okuyunca:53:
gene kk daki kızların tespitlerinde ne kadar haklı olduğunu görmüş oldum

Bu kadına cevap yazarak neden ona tekrar tekrar yazma hakkı tanıyorsunuz ki ? az kaldı ben burada yazdıklarını eşine ve görümcesine ulaştıracağım yazmayın lütfen artık

Back
X