Hayat hayattt sen bize nazik davranmadın, kader kader herkeze eşit yazılmadın...

natlus78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
313
2
0
İstanbul
Kızlar ben görümcesinden ve onun çocuklarından dan nefret eden bir gelinim, nedenlerini zaten tüm konularımda yazmıştım bilenler bilir, neyse kız kardeşim evime geldi akşam iş çıkışı , neyse ben görümce olcak yılanla konuşmadığım için, eşimde kardeşim eve geldiğinde konuşmadı sus pus oturdu, ben ilgilendim konuştum vs. bu haksızlık ben kardeşi ile konuşmuyorum diye onun böyle yapması adaletsizlik,oysa kardeşim maddi manevi ne iyilikler yaptı ki, saymakla bitmez, araba lazım oldu arabasını verdi, markette alınacak şeyler vardı arabamız yok diye gitti kardeşim aldı geldi, parasını da almadı, sonra evimize her geldiğinde eli kolu dolu, evimde eksik birşeymi gördü hemen alır verir karşılıksız, evlenirken ev hediyelerinin sayısı belli değil, bişeymi alınacak gidilecek arabamı alın gidin işinizi görün der her zaman, eşim ilk evlendiğimizde balıkları çok seviyorum akvaryum alırız diye konuşurken kardeşim koca akvaryum satın alıp evimize hediye getirdi, daha okadar çok şey varki bunlar sadece birkaçı, böyle insana bu nankörlük yapılırmı, ben onun kardeşinle konuşmuyorum diye onunda aynı kefeye kardeşimi koyması etik' midir be kardeşim, senin kardeşin kıskanç, fesat, yılan, bende olsun başkasında olmasın, kibirli, sinsi, dedikoducu, yüzsüz,geniş, rahat eee benim kardeşimde bunların 1 tanesi bile yok beee nankör insan, kıstasa kıtsasmı olur, bunların birini sergilese sana karşı amenna ama kardeşim diye demiyorum bunu ama öyle, eeee bende yapacağımı biliyorum bundan sonra bakalım nasılmış konuşmamak...

Son düzenleme:
ben olsaydım bende aynısını yapardım
esınızde dogru olanı yapmıs ne beklıyordunuz yanı hersey karsılıklı degıldır dıyenlere bakma sen onun aılesıne mıkrop yılan seytan dersen oda senın aılene boyle yapacak tabı ne yapacak :51:

ben olsaydım bende aynısını yapardım
esınızde dogru olanı yapmıs ne beklıyordunuz yanı hersey karsılıklı degıldır dıyenlere bakma sen onun aılesıne mıkrop yılan seytan dersen oda senın aılene boyle yapacak tabı ne yapacak :51:

Kızım nankörlük demek her insanda var senin gibi düşünenlerde,

...kız kardeşiyle sorunum onu sevmiyorum nişanlılığımdan beri sevmiyorum kendisi ve aileside bunu biliyor du.
...benim kardeşimle neden eşim konuşmaması doğru bir sebepmişki,
...ben kardeşi ile konuşmama nedenlerim var
...ama eşimin benim kardeşimle konuşmama nedeni benim görümcemle konuşmamam olamaz olmamalı da.

Son düzenleme:
ınsanız robot degıl duygularımız var
benım esım benım aıleme ıyı davranmasa evıne ıstemese ıster ıstemez bende bı antı pati olusturur aılesıne
nankorluk degıl
bu ısler boyledır senın bılıyor olman gerek ama cok yaygaracı bı ınsansın masallah yanı Allah kolaylık versın

Son düzenleyen: Moderatör:
ınsanız robot degıl duygularımız var
benım esım benım aıleme ıyı davranmasa evıne ıstemese ıster ıstemez bende bı antı pati olusturur aılesıne
nankorluk degıl
bu ısler boyledır senın bılıyor olman gerek ama cok yaygaracı bı ınsansın masallah yanı Allah kolaylık versın

Arkadaşım senin görümcenle sorunun var konuşmama nedenlerinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn var haklı ve gerekçeli
ama senin kızkardeşinin eşine iyilikden başka zararı dokunmamış sa sırf kocanın kardeşi ile konuşmuyorsun ve dediğim gibi haklı ve real sebeplerin ortada ise, kocan kardeşinle konuşmaması normalmidir, bu ne saçma bir düşünce nasıl savunabilirsin bu düşünceyi.

Son düzenleme:
Kızlar natlus bir konu atıyor ortaya gidiyor. Milleti kışkırtıyor.. sonra akşam toptan okuyup gülme seansları yapıyor. Ben natlusun şiddetle erkek olduğunu düşünüyorum başından beri.

bu daha iyi günlerin...

hahaytttt sen öyle san cicim, haksız yere kim ne muamele ederse bulur cezasını merak etme, bana zararı olan bir insanla KONUŞMAMAM en doğal hakkım, bu isterse kardeş isterse ahmet isterse mehmet olsun, ama zararı olmayan sırf kardeşi ile konuşmuyorum diye aynı kefeye koymak anormal.

Kızlar natlus bir konu atıyor ortaya gidiyor. Milleti kışkırtıyor.. sonra akşam toptan okuyup gülme seansları yapıyor. Ben natlusun şiddetle erkek olduğunu düşünüyorum başından beri.

ipek istersen sana email adresimi vereyim hatta canlı olarak görede bilirsin ama işyerindeyim burda msn açamıyorum.

hahaytttt sen öyle san cicim, haksız yere kim ne muamele ederse bulur cezasını merak etme, bana zararı olan bir insanla KONUŞMAMAM en doğal hakkım, bu isterse kardeş isterse ahmet isterse mehmet olsun, ama zararı olmayan sırf kardeşi ile konuşmuyorum diye aynı kefeye koymak anormal.

bunun adil olup olmadığını bize soruyorsun o evde kocanla sen yaşıyorsun biz bildigimz anlattığın kadaryla cevap veryoruz sana, madem cevabımı begenmedin kocana sor o zaman.ama benim cevabım yine aynı 'BU DAHA İYİ GÜNLERİN' natlus

ipek istersen sana email adresimi vereyim hatta canlı olarak görede bilirsin ama işyerindeyim burda msn açamıyorum.

Yok canım saol. Neyle karşılaşacağımı bilmediğim işe girmeyim… ağrısız başımı ağrıtmayayım ben…

Yok canım saol. Neyle karşılaşacağımı bilmediğim işe girmeyim… ağrısız başımı ağrıtmayayım ben…

kız ozaman yalan yanlış ortaya laf atmıcaksın, madem atıyorsun bende kanıtlamak amacı ile çözüm sunuyorum, yalanını ortaya çıkarmak adına, hem gerçekleri görmekden korkuyorsun, ama yalan konuşmakdan korkmuyorsun bacım enteresansın.

kız ozaman yalan yanlış ortaya laf atmıcaksın, madem atıyorsun bende kanıtlamak amacı ile çözüm sunuyorum, yalanını ortaya çıkarmak adına, hem gerçekleri görmekden korkuyorsun, ama yalan konuşmakdan korkmuyorsun bacım enteresansın.

33 yaşındayım ve şimdiye kadar bir sürü insan tanıdım ama kadın olarak seni çok farklı buldum. Sadece ben değil pek çok kişi burada… nasıl denir bilmiyorum yine kazenle arayı bozmak istemiyorum da kadın ruhundan çok kk yı bilen ve eğlenmek isteyen bir erkek gibisin.

33 yaşındayım ve şimdiye kadar bir sürü insan tanıdım ama kadın olarak seni çok farklı buldum. Sadece ben değil pek çok kişi burada… nasıl denir bilmiyorum yine kazenle arayı bozmak istemiyorum da kadın ruhundan çok kk yı bilen ve eğlenmek isteyen bir erkek gibisin.

Nasıl yani anlamadım ben uzaylı değilim, ne yani konuşma tarzımda ne varki erkek gibi olayım. Kendimi ve açtığım konulardaki yorumlarımın sizlere olan cevaben yorumlarımın basit ve anlaşılabilirlikden uzak olmadığı içinmi tüm bu eleştiriler :28:

Son düzenleme:
Nasıl yani anlamadım ben uzaylı değilim, ne yani konuşma tarzımda ne varki erkek gibi olayım.Kendimi ve açtığım konulardaki yorumlarımın cevaben basit ve anlaşılabilirlikden uzak olmadığı içinmi :28:

Şöyle anlatayım sana basit olarak…erkekler kız yurtlarını çok merak ederdi biz öğrenciyken.. çünkü kızların toplu yaşamasından doğan bir sürü komik ya da trajik olaylar olabiliyor, pire deve olabiliyor gibi…
İşte bu yüzdendir ki erkekler kadın muhabbetlerini komik bulur. Bir vesileyle KK yı öğrenen bir erkek de burada kadınların hoşuna gitmeyecek şeyler söyleyip gülecek kıvama getirebilir.
Aynen senin eski konularında da olduğu gibi zarafet, ılım ve kadınsılık içeren tek cümle okumadığımız bende bu düşünceyi yarattı.

Back
X