Kızlar ben görümcesinden ve onun çocuklarından dan nefret eden bir gelinim, nedenlerini zaten tüm konularımda yazmıştım bilenler bilir, neyse kız kardeşim evime geldi akşam iş çıkışı , neyse ben görümce olcak yılanla konuşmadığım için, eşimde kardeşim eve geldiğinde konuşmadı sus pus oturdu, ben ilgilendim konuştum vs. bu haksızlık ben kardeşi ile konuşmuyorum diye onun böyle yapması adaletsizlik,oysa kardeşim maddi manevi ne iyilikler yaptı ki, saymakla bitmez, araba lazım oldu arabasını verdi, markette alınacak şeyler vardı arabamız yok diye gitti kardeşim aldı geldi, parasını da almadı, sonra evimize her geldiğinde eli kolu dolu, evimde eksik birşeymi gördü hemen alır verir karşılıksız, evlenirken ev hediyelerinin sayısı belli değil, bişeymi alınacak gidilecek arabamı alın gidin işinizi görün der her zaman, eşim ilk evlendiğimizde balıkları çok seviyorum akvaryum alırız diye konuşurken kardeşim koca akvaryum satın alıp evimize hediye getirdi, daha okadar çok şey varki bunlar sadece birkaçı, böyle insana bu nankörlük yapılırmı, ben onun kardeşinle konuşmuyorum diye onunda aynı kefeye kardeşimi koyması etik' midir be kardeşim, senin kardeşin kıskanç, fesat, yılan, bende olsun başkasında olmasın, kibirli, sinsi, dedikoducu, yüzsüz,geniş, rahat eee benim kardeşimde bunların 1 tanesi bile yok beee nankör insan, kıstasa kıtsasmı olur, bunların birini sergilese sana karşı amenna ama kardeşim diye demiyorum bunu ama öyle, eeee bende yapacağımı biliyorum bundan sonra bakalım nasılmış konuşmamak...
Son düzenleme: