Hayat hayattt sen bize nazik davranmadın, kader kader herkeze eşit yazılmadın...

eğer sizin haklı nedenleriniz varsa ,elbette konuşmayacaksınız. ama kocanızın haklı nedeni nedir, bir sorun.ama, sakince.
cevabına göre davranırsınız. size misilleme derse bunun yanlış olduğıunu, kardeşinizin sizler için yaptıklarını anlatırsınız. bunun yanısıra ,doğru olan diğer tarafı üzmenin haksızlık olduğunu. hatalı bir görümce varsa o hataya karşı yapılan hareketin doğru olduğunu ama kısasa kısas yaparak hatasız bir insanın üzülmemesi gerektiğini anlatın. mantıklı bir insansa yaptığının yanlış olduğunu anlayacaktır.

Eski konularini bilmiyorum ama basliginla konunun hic alakasi yok...basligi gorunce off yazik kimki nasil bir darbe aldi dedim...bence diger sorunlara bak sonra konuna gore baslik ac...insanlar neler yasiyor herkezin tasasi bukadar olsaydi keske..Yine sorununa gelince yazdiklarindan cikardigim kadariyla halledebilecek gucte oldugunu dusunuyorum...

eğer sizin haklı nedenleriniz varsa ,elbette konuşmayacaksınız. ama kocanızın haklı nedeni nedir, bir sorun.ama, sakince.
cevabına göre davranırsınız. size misilleme derse bunun yanlış olduğıunu, kardeşinizin sizler için yaptıklarını anlatırsınız. bunun yanısıra ,doğru olan diğer tarafı üzmenin haksızlık olduğunu. hatalı bir görümce varsa o hataya karşı yapılan hareketin doğru olduğunu ama kısasa kısas yaparak hatasız bir insanın üzülmemesi gerektiğini anlatın. mantıklı bir insansa yaptığının yanlış olduğunu anlayacaktır.

Nedeni ben kardeşi ile konuşmadığım için konuşmamasıymış.

Eski konularini bilmiyorum ama basliginla konunun hic alakasi yok...basligi gorunce off yazik kimki nasil bir darbe aldi dedim...bence diger sorunlara bak sonra konuna gore baslik ac...insanlar neler yasiyor herkezin tasasi bukadar olsaydi keske..Yine sorununa gelince yazdiklarindan cikardigim kadariyla halledebilecek gucte oldugunu dusunuyorum...

Eski konularımı okursan anlarsın arkadaşım, ayrıca başlık eski konularımın devamına gayet uıygun, burdaki arkadaşların sorunlarının benzerlerini yaşadım ve bunlar neticesinde çıkan diğer serüvenler zinciridir.

Eski konularımı okursan anlarsın arkadaşım, ayrıca başlık eski konularımın devamına gayet uıygun, burdaki arkadaşların sorunlarının benzerlerini yaşadım ve bunlar neticesinde çıkan diğer serüvenler zinciridir.

Peki tatlim bu kadar buyukse derdin Allah yardimcin olsun...ne diyim

bence eşiniz siz onun kardeşiyle küs olduğunuz için o da sizin yaptığınızı modelleyerek aynısını size yaşatmak istemiş.. eğer eşinizin yanında siz de sürekli kardeşini kötülediyseniz o da sizinkini kötülemiştir, haksız da olsa..

Son düzenleme:
Yani aslında biliyo musun,belkide haklısın sonuna kadar...Ama kusura bakma lütfen,üslubun o kadar itici ki,en haklıyken bile herzaman haksız konuma düşersin bu gidişle hep...Bir hanıma yakışmayacak şekilde tepkilerin ve sözlerin....Bırak görümceni,kardeşini,şunu bunu.Üslubunu düzelt ilk önce.Unutma;önce kendini düzeltirsen,çevrendekiler de düzelmeye başlar...

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır...Birde böyle dene,daha sakin daha adil şekilde.Politik ol biraz....Ve gerçekten tutum ve davranışlarını değiştir..Birşeyler düzelmezse ondan sonra gel tekrar konu aç,yine yardımcı olmaya çalışırız....

kızlar ben görümcesinden ve onun çocuklarından dan nefret eden bir gelinim, nedenlerini zaten tüm konularımda yazmıştım bilenler bilir, neyse kız kardeşim evime geldi akşam iş çıkışı , neyse ben görümce olcak yılanla konuşmadığım için, eşimde kardeşim eve geldiğinde konuşmadı sus pus oturdu, ben ilgilendim konuştum vs. Bu haksızlık ben kardeşi ile konuşmuyorum diye onun böyle yapması adaletsizlik,oysa kardeşim maddi manevi ne iyilikler yaptı ki, saymakla bitmez, araba lazım oldu arabasını verdi, markette alınacak şeyler vardı arabamız yok diye gitti kardeşim aldı geldi, parasını da almadı, sonra evimize her geldiğinde eli kolu dolu, evimde eksik birşeymi gördü hemen alır verir karşılıksız, evlenirken ev hediyelerinin sayısı belli değil, bişeymi alınacak gidilecek arabamı alın gidin işinizi görün der her zaman, eşim ilk evlendiğimizde balıkları çok seviyorum akvaryum alırız diye konuşurken kardeşim koca akvaryum satın alıp evimize hediye getirdi, daha okadar çok şey varki bunlar sadece birkaçı, böyle insana bu nankörlük yapılırmı, ben onun kardeşinle konuşmuyorum diye onunda aynı kefeye kardeşimi koyması etik' midir be kardeşim, senin kardeşin kıskanç, fesat, yılan, bende olsun başkasında olmasın, kibirli, sinsi, dedikoducu, yüzsüz,geniş, rahat eee benim kardeşimde bunların 1 tanesi bile yok beee nankör insan, kıstasa kıtsasmı olur, bunların birini sergilese sana karşı amenna ama kardeşim diye demiyorum bunu ama öyle, eeee bende yapacağımı biliyorum bundan sonra bakalım nasılmış konuşmamak...

o onun kardeşi buda senin kardeşin... Sana kötü gibi gelebilir ama eşinin canı o ... Aynı anadan olmuş yıllarca aynı evde neler geçirmişler.
Ikinizin yaptığı da yanlış nekadar haz edilmese de eve gelen misafirle sohbet edilir güzelce ağırlanır. Sevmiyorsan yine sevmiyorsundur

Evet anlamak için sürekli insanlar eski konuları takip ederek sonuca ulaşmalı.. zaten aslında özünü anlamak mümkün değil olayların.

ah natlus ahh. şuraya bi günde iyi bi konu açsan dişimi kıracam. seni eleştirincede eleştirdi oluyoruz. valla kusura bakma ama benim eşimde kardeşimden nefret etse bende onun kardeşi ne kadar iyi olursa olsun konuşmazdım. kısassa kısas.. ister beğen ister beğenme....:51:

Natlusun konularina sirf alay etmek dalga gecmek
gülmek eglenmek alayci yorumlar yazmak icin girenleri hic samimi bulmuyorum

Natlus esin misilleme yapiyor
o senin ablansa görümcede onun kardesi

o onun kardeşi buda senin kardeşin... Sana kötü gibi gelebilir ama eşinin canı o ... Aynı anadan olmuş yıllarca aynı evde neler geçirmişler.
Ikinizin yaptığı da yanlış nekadar haz edilmese de eve gelen misafirle sohbet edilir güzelce ağırlanır. Sevmiyorsan yine sevmiyorsundur

Kardeş kardeşi kıskanırmı, benim görümcem abisi ev aldı diye yani evlendik ev aldık gerçi hala borç ödüyoruz babası bize yardım etti yani oğlunu evlendirirken ev alması için tabiki babalık görevi yapıcak oğlunu evlendiriyorsa, neyse kardeş dediğiniz insan abi babam sana ev aldı para yardım etti ben istemedim laf bile etmedim size yardım ederken, babam sana para verdi diyerek aldığımız evi bile kıskanıp laf eden bir insan abisinin evini kıskanan bir insan insanmıdır, nasıl kardeşki abisinin malını bile kıskanır, benim kardeşimin olsun benim olmasın beee bumudur kardeşlik hey gidi heyyy.

Back
X