- Konu Sahibi kelebekim35
nişanlın da kendince haklı ama baban da haklıBiliyorum bende nisanlim ailesine cok bagli.sevgi ben kırada oturmak istemiyorum iki sene kalalım ev parası biriksin diyo.vize çıkmadan sesini çıkarma kendinden mileti soğutma diyor.Beni seviyor çünkü erkek kolay kolay ağlamaz aşığım ben ona cok temiz merhametlidir bana babam cok kızıyor Burak sunu kizim nekadar bekliycen Türkiye'den evlen olmuyor zorluyorsunuz kısmet deil belki diyor.kayinim karicil cok ayicikla cicekle eve gelirmiş herzaman baska hediye karisina..ve kayinvaldem hüsoya güvenmem o bakmaz karisi allahtan kötü biri deil karı icin bizden vazgeçer diyo.biliyorum karisi konusmuyor diye oda evlenince küstü bana Kızları oldu dün aynı babası haa bu arada benim kayinim Murat bozun ikizi gibi hareketleri bile yaa
zira aileler her zaman çocukları iyi olsun ister ama sen evlendin ve eşinin ailesiyle yaşamaya başladın diyelim
2 yıl sonra ayrı eve çıkacağının garantisi yok para birikir mi o da muamma belki sizin kazandığınzla ev geçinecek bi de öyle bak olaya
ha tabii eşinin ailesi çok iyi insanlardır bir ömür yaşarsın bişey diyemem çünkü herşey bizim için herşey mal mülk para pul değil ama yeni evlencek bir kız da kendi ayrı evim olsun içini istediğim gibi dizayn edeyim diye düşünür
aileni de dinle, sevdiğinden vazgeç demiyorum sadece ailenin dediklerini kulak arkası etme aklının bir köşesinde bulunsun dedikleri

bu arada zekisin diye bana mı dedin?