- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.863
- 598
- 33
Plastik cerah baskalarin burnuna çok müdahale etmeden duzeltebilirken benim sansima sanat sergiledi evet taktım burnuma siz gidin ameliyat olun ve başınıza bu gelsin doktoru ne yaparsınız aaa güzel olmuş önemli olan bu diyip hiç bir şey hayatınıza devam eder misiniz ? Hiç bir şey Allahin verdiği gibi değil kendim e kızıyorum öyle bir doktora niye güvenip burnumu emanet ettim oda yetmedi bide üstüne vicdan azabı çekiyorum ne isim var bu işlerle 24 yıl nefes almadan yasadim yine yasardim.hala da nefes alamıyorum bide üstüne gittiğin her doktor sıkıntılar görünüyor insallah düzelir hem sağlığımdan hemde psikolojimden oldum
Tamam ben bunun için sıkıntı yaşamanıza anormal demiyorum, nefes alamıyorsanız elbette düzeltilmelidir. Ama burnunuzun görünüşünü bu kadar kafaya takmanız, neden gittim diye kendinize eziyet çektirmeniz normal bir durum değil. Bu takıntı. Demek istediğimi anlatabildim mi? Her ameliyat iyi gitmiyor, istenilen gibi olmuyor ama herkes bunu bu kadar kafaya takmıyor mesela. Atıyorum ya ikinci müdahale düşünüyor ya da düzeltilemiyorsa kabullenebiliyor. Biraz kafaya takıyor üzülüyor ama geçiyor. Sizin geçmiyor kafanız hep bununla meşgul. Bu şekilde ölene kadar burnunuzu kafaya takarsanız hayat size cehennem olur. İkinci bir müdahalede de kafaya takmamanız için bir sebep yok. Kendi ağzınızla söylüyorsunuz ruh sağlığımdan oldum diye, yardım almanız gerekiyor.