"Hayat"ın Başka Şubesi Yok! Peki Ne/Neler Yapıyoruz O Zaman?

bunu bende fazlasıyla yaşıyorum bugusu kaç gündür olmayacak boşverelim falan diyip suruyorum..
zaman çok yıprattı beni,sabrımda yok takatim de..sabrını zorluyorum..beki pes eder diye:26:

İlişkinin,sevginin,birlikte zaman geçirmenin kıymetini anlıyor insan.

Ama bazen dediğin gibi tüketiyor insanı.Bi daha ne zaman göreceğini bilememek...

Bu o kadar zor,o kadar ağır bir imtihan ki...İnan yazarken ağlıyorum.

Bazen hayallerimiz hiç gerçekleşmeyecek gibi geliyor.:26:

Çünkü şu an o kadar uzaklar ki...

Ne dersin,bir gün bambaşka bir sabaha uyanır mıyız ?

bu gün yarın derken ömürler bitiyor bekleyecek ümit edecek bişey buluyor insan kendine daha doğrusu bizi bu hayatta oyalayacak şey oluyor elbet.. okul bitsin sınavı kazanayım evleneyim eş durumu tayinim olsun bebeğim olsunn o büyüsün okula gitsin okulu bitsin vs vsss uzayıııııp gider. hepsi bizi bu dünyada oyalamak için marifet bu oyalanma sürecini çok güzel geçirebilmek herşeyden mutlu olabilmek öyleside pek nadir sanırsam şu yaşam şartlarında
sizce??????

bilemiyorum artık aşkta farklı şeyler ifade ediyor. baktım anlaşamıyorum orda bitiyor ve arkama bile bakmıyorum. asla vefasızlık değil

sonuçta mutlu olmuyorsam mutlu da edemiyorum. zorlamanın anlamı yok...

zorluklar karşısında daha mı dayanıklı olduk nedir? acı eşiğimiz yükseldi bence

ilişkin ne zamandır mesafe var, başladığı günden beri mi yoksa iş gibi zorunlu sebepler mi? çok sordum galiba. işte o kısacık zaman dliminde bir şeyleri yetiştirme telaşı gibi bu

bak olsaydı mesela şu çayı onla içerdik, bu sohbet en iyi onla giderdi gibi... sonra bi geliyor bkmışsın hayal ettiğin gibi olmamış...

oysa insan paylaşmak istiyor. sonra olmayınca bir öfke, uzaklık oluyor. hele bu uzaklık karşındakinind elinde değilse

zor yani bu işler

bilmiyorum bana iyi geliyorsun

inan bu kadar saırlı olmasa bitmişti..öyle inatçı ki.:26:

şartları zor ,doğuda...ama ben de tükeniyorum..

inşallah canım..tüm temennim bu...Rabim içimizden söküp almasın
ve düşlediğimiz şeyleri tek tek nasip etsin bize..

daha dayanıklı olduk ama tahammül gücüm azalıyor zeboşcum..

hiç eyvallahım yok..ama bir yandan da çok yufka yüreğim..:26:

canım biz nette tanıştık zaten..ilk başta senin de o dediğin anlaşamadığım
tiplerdendi.. ne tipini beğenirdim ne sohbetini ne şusunu busunu...

ama her seferinde onda buldum kendimi..zamanla değiştiğini,konuştuğunu gördüm..
bir rüya ile uyandım sabah ben ona şans vericem dedm..tayin durumu da beni ümitlendiriyordu..,
istanbul a gelecek vs..şuan doğuda görevli..snırda nöbette hatta ama kısmet bu ya
bu sfer tayinleri açıklanmadı..hala bekliyoruz..bu arada dipnot, geçen nisanda geldi istanbula ..

paylaşmak güzel dediğin gibi, bir yudum çay da olsa..

inşallah bir gün dertlerimizi değilde bizde burada yaşadıklarımızı paylaşırız, olur mu olur..

şu dobra içten halin bana da çok iyi geliyor be canımm

alta imza atıyorum. tüm maddeler bende var çünkü

hani iclal aydının bir sözü var: daha zayıf oldm,daha güçlü görünerek... sanırım bize uyan cümle bu:)

ahh o rüyalar. biliyor musun evleneceğğim kişiyi gördüm rüyamda bizde onla konuşmuyoruz, bi araya gelince oturup çay çmiştik

daha dğrusu o içmişti ben heyecandan içememiştm... üstelik tanıyorum, evine gitmişim kaç kere, mal ben oturup konuşamıyorum bile.. o sık görüştüğüm dönemde bile tavlayamadıysam asla tavlayamam...

hıı işte rüya diyordum, onla evlencem ya kaç kişiye hayır dedim. çok kızıyorum kwendme... bi rüyanın peşinden gidip evliliği rüyada bıraktımneyse o da bekar hala

bak işte rüyanın peşindeyiz, olur mu bilmem

bence bekle, onn elinde değil tayin işi bi gelsin, sonuçta internetede farklı bi canlı türü girmiyor

paylaşıırız inşallah ne diyeyim... aşk kapımızı kırıp gelsn artık

bende aynı dertten müzdaribim. Anı yaşamayı unuttum bu sene sınavlardı hayat mücadelemdi derken kendimi unuttum tabi birde yarimin özlemi oda benden uzakta istanbulda tek istediğim kpss kazanıp yanına gidebilmk tabi türkiye sartlarındaa çok zor kendimi mi kandırıyorum hayatımı erteliyorum bilmiyorum gerçekci olmak istemiyorum çünkü canım yanacak. O kadar bunaldım ki şuan bulunduğum hayattan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…