- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
- Konu Sahibi Revolucion
bunları sadece içimi dökmek için yazıyorum. Okadar bunalmış durumdayım ki. son dönemlerde üst üste gelen bir sürü durum, sanki hayaın altında kaldımda kalkamıyormuş gibi hissediyorum. önce eşimin aniden ortaya çıkan rahatsızlığı sonra iş yerinden beklediğimiz geçişin yapılmamasıyla başka iş arama yoluna girişimiz fakat düşecek gelir yüzünden benimde hayata atılma çabalarım ama bir türlü olumlu bir yanıtın dönmemesi.bu arada eşimin sağlığının sürekli kötüye gidiyor olması. fakat bunlar yetmezmiş gibi üst üste gelip duran hastalıklar.bu günde oğlumun evde koştururken düşüp heryerinin kanlar içinde aklması 
yinede hamdolsun ki çok kötü bişey yok.ama gerçekten çok bunaldım.
daha üç gün önce aniden bir sancıyla hastahaneye yatırıldım.araştırmadıkları şey kalmadı ama yok yok yok sebep nedir çözemediler verdikleri hiç bir ağrı kesici işe yaramadı sonunda bayılmışım acıdan. jinekoloğum şok oldu ben seni doğumda bile böyle görmedim dedi.Allah razı olsun bir anne bir abla gibi elimi bırakmadı tüm o acılar boyunca. sonraysa bıçak gibi kesildi herşey.
bu günse oğlum, canım, boncuğum evin içinde oynarken topun peşinde koşarken birden kafa üstü yere kapaklandı, kucağıma bir aldım ağız burun kaç içinde
hemen doktorunu arayıp durumu bildirdim elini yüzünü temizledim evde dört dönüyorum arabanın anahtarları yok piyasada. eşimi aradım yedek anahtar bendeydi öbürüde babadadır dedi çaresiz fırladım sokağa babamı buldum çıktık yola. tüm tetkikleri yapıldı çarpmanın etkisiyle kanama yapmış olduğunu ağzındaki kanında dudağının yarılmasından kaynaklandığını öğrendik ama ben benden gittim.

daha üç gün önce aniden bir sancıyla hastahaneye yatırıldım.araştırmadıkları şey kalmadı ama yok yok yok sebep nedir çözemediler verdikleri hiç bir ağrı kesici işe yaramadı sonunda bayılmışım acıdan. jinekoloğum şok oldu ben seni doğumda bile böyle görmedim dedi.Allah razı olsun bir anne bir abla gibi elimi bırakmadı tüm o acılar boyunca. sonraysa bıçak gibi kesildi herşey.
bu günse oğlum, canım, boncuğum evin içinde oynarken topun peşinde koşarken birden kafa üstü yere kapaklandı, kucağıma bir aldım ağız burun kaç içinde