- Konu Sahibi Keyfinbilir
bu bakış açısını anlayamıyorum. hayvana yemek verin diyince ee afrikada bi sürü aç var derler ona benziyor..böyle düşünürsek hiç bi konuda kıpırdayamayız ki.açlar var dünya berbat bi yer ozaman insan ticareti de hoşgörülebilir mi? elimizden geleni yapıyoruz. toplumsal adetler, kurallar da eleştirilir değişir. eskortla beraber olmayan erkekler çok.
ben cinselliğe kendim gibi bakanla beraber olurum. nasıl ki din siyaset gibi konularda anlaşabileceğim biriyle oluyorsam. bu ince düşünmek değildir ki. sevişmenin en güzel yanı arzulanmak değil mi şişme kadınla eskort arasında ne fark var? karşındakini insan gibi görmüyor. ben bunu iğrenç buluyorum. belki de sevişmeye ben fazla anlam yüklemişimdir.
Yoo, çok haklısınız. Sevişmek adı üstünde, birbirini seven iki kişi arasında gerçekleşir. Demek istediğim tek başınıza koca bir toplumu yönlendiremezsiniz. Az önce de dediğim gibi dünyanın tüm bu sorunları mutlaka çare bulacak ama bunun için bireysel çabaların artması, bilinçli insanların artması gerekir. Bunun için yapabileceğimiz tek şey de kendi yakın çevremizdekilere örnek olmak, evlatlarımızı iyi yetiştirmek. Toplumu ezberden kurtarmak için önce en küçük birimden aileden başlamak gerekir. Belki biz o güzel günleri göremeyeceğiz çünkü bu kültür değişimi çok yavaş gerçekleşecek ama eminim ki sürekli iyiye doğru bir gelişim olacak.
Laf lafı açınca konu biraz dağıldı galiba kusura bakmayın :)