- Konu Sahibi Keyfinbilir
-
Bence burada geçmiş sorgulanmıyor. Sorun geçmişte biriyle birlikte olmaktan ziyade bir 'hayat kadını' ile birlikte olmayı kendine yakıştırabilmiş olmak. Ben şahsen bu basitliği yaşamış biriyle -geçmişinde olması önemli değil- birlikte olmak istememBir erkek bir kadının geçmişini sorguladiginda erkek zihniyeti işte birlikte olmak istiyosa geçmişe neden takılı kalıyor deriz ama konu adamin geçmişi olunca hemen ayrılırız bir kadının geçmişte yaşadığı şeyler yüzünden onu yarı yolda bırakan erkeklerden ne farkımız kaldı ki o zaman. şaşırtiyor kk bayanlari beni bazen
Benimle iken yapmamışsa geçmişte yaşanmış bir seyi sorgulamam kimsenin geçmiş beni ilgilendirmez diye düşünüyorum
Tek gecelik ilişkiler hatta yatak arkadaşlığına bile laf etme hakkım yok. Öyle seks için aşk olmalı, sevmediği biriyle sevişmemeli romantizminde de değilim ancak -muhtemelen- içime sinmeyecek şey bir kadına bunun için para ödeyebilmek.Bir erkek bir kadının geçmişini sorguladiginda erkek zihniyeti işte birlikte olmak istiyosa geçmişe neden takılı kalıyor deriz ama konu adamin geçmişi olunca hemen ayrılırız bir kadının geçmişte yaşadığı şeyler yüzünden onu yarı yolda bırakan erkeklerden ne farkımız kaldı ki o zaman. şaşırtiyor kk bayanlari beni bazen
Benimle iken yapmamışsa geçmişte yaşanmış bir seyi sorgulamam kimsenin geçmiş beni ilgilendirmez diye düşünüyorum
Bence burada geçmiş sorgulanmıyor. Sorun geçmişte biriyle birlikte olmaktan ziyade bir 'hayat kadını' ile birlikte olmayı kendine yakıştırabilmiş olmak. Ben şahsen bu basitliği yaşamış biriyle -geçmişinde olması önemli değil- birlikte olmak istemem
Tek gecelik ilişkiler hatta yatak arkadaşlığına bile laf etme hakkım yok. Öyle seks için aşk olmalı, sevmediği biriyle sevişmemeli romantizminde de değilim ancak -muhtemelen- içime sinmeyecek şey bir kadına bunun için para ödeyebilmek.
Ha böyle diyorum ama karşıma ne çıkacağı belli olmaz, hiç takmayabilirim bile "olan olmuş" diye. Bilemedim.
Yooo, burada mesele evlilikten önce cinsellik yasamak degil, hayat kadiniyla beraber olmak. Bircok erkek cinsellik yasar ama hayat kadiniyla yasamaz, sevgilisiyle yasar. Ve ikisi kesinlikle aynı seyler degiller. Seks yapmaya kiz bulamayıp bunun icin otoban kenarindaki travestilerle uzun pazarliklar sonucu birlikte olan erkek açik ve net eziktir. Benim cevremde hayat kadinlarina ihtiyac duyan erkek yok, esim de ayni sekilde. Oyle biriyle evlenmezdim.%90 ı yapıyordur bence. Benim koca da gitmiş zamanında. Gitmese iyiydi ama yapacak bişey yok.
Türk toplumunda da zaten herkes sizin gibi istediğiyle seks yapabiliyor ya. Hangi erkek sevdiği kızla yaşıyor bunu? Hayat kadınları bile kendi aralarında bence birkaç bölüme ayrılıyor. Bahsettiğiniz otoban kenarlarındakiler de en iğrençleri. Siz çevrenizdeki erkeklerin ne yapıp yapmadığını bilemezsiniz bence bu kadar kesin konuşmayın. Gelip te size ben hayat kadınına gidiyorum diyecek halleri yok.Yooo, burada mesele evlilikten önce cinsellik yasamak degil, hayat kadiniyla beraber olmak. Bircok erkek cinsellik yasar ama hayat kadiniyla yasamaz, sevgilisiyle yasar. Ve ikisi kesinlikle aynı seyler degiller. Seks yapmaya kiz bulamayıp bunun icin otoban kenarindaki travestilerle uzun pazarliklar sonucu birlikte olan erkek açik ve net eziktir. Benim cevremde hayat kadinlarina ihtiyac duyan erkek yok, esim de ayni sekilde. Oyle biriyle evlenmezdim.
Lutfen boyle rezillikleri normallestirmeyin. O % 90 orani sizin cevreniz icin gercerlidir, gercegi yansitmiyor.
Türk toplumunda da zaten herkes sizin gibi istediğiyle seks yapabiliyor ya. Hangi erkek sevdiği kızla yaşıyor bunu? Hayat kadınları bile kendi aralarında bence birkaç bölüme ayrılıyor. Bahsettiğiniz otoban kenarlarındakiler de en iğrençleri. Siz çevrenizdeki erkeklerin ne yapıp yapmadığını bilemezsiniz bence bu kadar kesin konuşmayın. Gelip te size ben hayat kadınına gidiyorum diyecek halleri yok.
Benim bulunduğum sosyo-kültürel çevreyi bilmeden bu kadar yargılayan bi dille yazmanıza çok şaşırdım doğrusu. Herhalde ne kadar aristokrat bir aileden geldiğinizi, sık sık yurtdışına çıktığınızı belirtmek için yorum yapıyorsunuz. Bence bu da bi eziklik.Valla o sizin dediginiz olaylar 20 sene öncesinde kaldı artık birçok insan evlilikten önce de sevisiyor gayet de. Hem benim çok erkek kankam var her şeylerini bilirim, zaten çekinmezler de. O sizin dediğiniz olaylar sosyo-kültürel çevreyle ilgili. Her sosyokültürel çevrede olmaz o dediğiniz, belli çevrelerdeki erkekler yaparlar. Mesela benim çevremde kahveye giden erkek de yok. Erkek tanidiklarim hep sevgilileriyle yaşadılar/yaşıyorlar bunları. Ha bir de ben yurtdışıyla Türkiye arasında mekik dokuyorum 4 senedir, yurtdışında da erkeklerin geneli sevgilileriyle yaşıyorlar bunları, arkadaş çevremin bir kısmını da ecnebiler oluşturuyor. Hem %90'ı yapar diye kesin oran veren sizsiniz. Günümüzde sosyal çevresi ve de az biraz özgüveni olan bir erkeğin böyle şeylere ihtiyacı olmaz. :)
Ben yalnızca böyle rezilliklerin normalize edilmesine karşıyım, normal falan değil benim gözümde eziklik, ha sizin gözünüzde ve sosyal çevrenizde normaldir saygı duyarım, sonuçta benim ne düşündüğümün ne önemi var ki sizin eşiniz hakkında? Yalnızca kendi sosyal çevrenizden yola çıkarak böyle yanlış -çoğu erkek yapar şeklinde- genellemelere gitmenizi saçma buldum o kadar.:)
Benim bulunduğum sosyo-kültürel çevreyi bilmeden bu kadar yargılayan bi dille yazmanıza çok şaşırdım doğrusu. Herhalde ne kadar aristokrat bir aileden geldiğinizi, sık sık yurtdışına çıktığınızı belirtmek için yorum yapıyorsunuz. Bence bu da bi eziklik.
Ben normalleştirmedim Milenacım, toplumumuzda durum bu. Bu sebepten ayrılınmaz dedim. Kimse istemez çocuğunun ya da eşinin ya da başka bi yakınının bu eylemi gerçekleştirmesini. Ama ben bunu ne kadar yanlış buluyorsam aynı evde kalıp (veya kalmayıp) sevgiliyken birlikte olmayı da yanlış buluyorum. Bana göre özgürlük bu değil.Yok hayır ben aristokrat bir aileden gelmedim bildiğin memur çocuğuyum. Yurtdışına da seyahate çıkmıyorum nerde bende o para, çalışıyorum. Öyle zengin falan da değilim hiç olmadım, memur çocuğuyum. Sosyo-kültürel çevreden kastım arkadaş çevremdi, üniversite ortamında çok yaygın artık büyük şehirlerde birlikte yaşamak, sevgiliyle beraber olmak en azından bizim okulda öyleydi. O yüzden erkek arkadaşlarım da hep deneyimlerini kız arkadaşlarıyla yaşadılar. Yurtdışı örneğini verme nedenim de orada cinsel özgürlük olması ve dolayısıyla erkeklerin de böyle şeylere ihtiyaç duymaması. Çünkü tezimi destekler nitelikte, cinsel özgürlüğü olan erkek böyle şeylere ihtiyaç duymaz. Sizin sosyo-kültürel çevreniz hakkında da bir yorum yapmadım niye böyle saldırganlaştınız hemen? :) Ben hoş karşılamıyorum ve normalleştirilmesine de karşıyım kardeşim. İleride kızınıza kocasından genelevde kaptığı bir zührevi hastalık geçse ne hissederdiniz? Erkeklerin çoğu yapar ne olmuş yani mi olur tepkiniz?
Ben normalleştirmedim Milenacım, toplumumuzda durum bu. Bu sebepten ayrılınmaz dedim. Kimse istemez çocuğunun ya da eşinin ya da başka bi yakınının bu eylemi gerçekleştirmesini. Ama ben bunu ne kadar yanlış buluyorsam aynı evde kalıp (veya kalmayıp) sevgiliyken birlikte olmayı da yanlış buluyorum. Bana göre özgürlük bu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?