hayat kadınıyla beraber olmuş sevgili...

aşık olmadıgı bir kadın bile olsa onu begense ve kadın da kabul ettiyse flort eşliginde yasamasını kabullenirim.

ancak para vererek baskalarının bedenini saatlik kiralar gibi bunu yaşamasını hos karsılamam, tiksinirim,
oradaki asıl ahlaksız olan bunu iş olarak yapandan ziyade, kendi cinsel ihtiyacları icin bu durumu kullanandır bence, hayvansal bir icgudunun de otesinde bu durum, o yuzden kabullenemem.

İstediği insanla cinsellik yaşabilir, sevgilisi, flörtü hatta tek gecelik ilişkiler. Benden önce olan ilişkileri beni bağlamaz.
Ama para karşılığı seks ayrı bir kategoride, bilmiyorum kesin konuşmamak lazım hayatta ama soğurum diye düşünüyorum. Fuhuş yapacağına git bari tek gecelik ilişki yaşa onurunla be adam.

Ben geçmişte ne yasadigini bilmek dahi istemiyorum ikimizde universitedeyiz ve öğrenci evlerindekaliyoruz bu sene tanistik... Elbet bir sşeyler olmuştur?? Dusunmemeye calisiyorum.

Bir erkek bir kadının geçmişini sorguladiginda erkek zihniyeti işte birlikte olmak istiyosa geçmişe neden takılı kalıyor deriz ama konu adamin geçmişi olunca hemen ayrılırız bir kadının geçmişte yaşadığı şeyler yüzünden onu yarı yolda bırakan erkeklerden ne farkımız kaldı ki o zaman. şaşırtiyor kk bayanlari beni bazen
Benimle iken yapmamışsa geçmişte yaşanmış bir seyi sorgulamam kimsenin geçmiş beni ilgilendirmez diye düşünüyorum

Bence burada geçmiş sorgulanmıyor. Sorun geçmişte biriyle birlikte olmaktan ziyade bir 'hayat kadını' ile birlikte olmayı kendine yakıştırabilmiş olmak. Ben şahsen bu basitliği yaşamış biriyle -geçmişinde olması önemli değil- birlikte olmak istemem

Tek gecelik ilişkiler hatta yatak arkadaşlığına bile laf etme hakkım yok. Öyle seks için aşk olmalı, sevmediği biriyle sevişmemeli romantizminde de değilim ancak -muhtemelen- içime sinmeyecek şey bir kadına bunun için para ödeyebilmek.
Ha böyle diyorum ama karşıma ne çıkacağı belli olmaz, hiç takmayabilirim bile "olan olmuş" diye. Bilemedim.

Biraz korkutucu bir durum bence sağlık açısından. Tüm söylediklerine zaten katılıyorum. Ancak geçmişi , geçmiştw bırakmaktan yanayım. Şu durumda yerinde olsam bir test yaptırmasını isteyebilirdim.

Burda dikkat edilmesi gereken şey insanin hatasini anlaması ders çıkarmasi. böyle bir şeyi yakıştirmis zamanında ama pişman olmuş e yinede kabullenemem demek mantıklı gelmiyor bana. pişman değilim yine olsa yine yaparım diyen adami kabullenin demiyoruz zaten

Tamamen cehalet başka bişey değil. Ne demek ihtiyacını karşılamak için ya. Bu ihtiyaç tamamen biyolojik bir ihtiyaç ve erkek 'kendi başına' da bu ihtiyacını gayet karşılayabilir, bir kadına ihtiyacı yok bunun için. Erkeklerin eşlerini aldattıklarında söyledikleri klişe bir yalan. İnanmayın kardeşim kanmayın yok öyle bişey. Benim başıma gelse, allah korusun, asla ama asla affetmem .

Kimse gönül rahatlıgiyla umrumda değil diyemez ki zaten mutlaka etkilenir. ama bi anda kestirip atmanin kolay olmadığını düşünüyorum ben ilişkinin baslarinda belki ama bağlılık artiiktan sonra zor gibi. Çünkü elinde olan şey sadece hic degismiyecek olan geçmiş

Ben buna goz yummam. Ihtiyac diye bir sey yok yapsin masturbasyonunu gecsin. Biz kadinlarin yok mu ihtiyaci yani? Ya da o zaman tek gecelik aldatmalari da yok sayalim tek dert para mi yani? Ne demek duygu olmayinca sorun olmaz, tenin tene degmesi cok mu basit bir sey o zaman kadinlar da yatsin istedigi erkekle, kadin yapsa namus cinayeti olur erkek yapsa ne oluyor? olur mu oyle sey zina zinadir her turu ayni

Aynen öyle. Kadın yapsaahlaksız erkek yapsa tecrübe. Yuh. Evlilik tertemiz olmalı. Gühahını sevabını söylemyrm bile .. iğrençlk her ikisi için de.

%90 ı yapıyordur bence. Benim koca da gitmiş zamanında. Gitmese iyiydi ama yapacak bişey yok.
Yooo, burada mesele evlilikten önce cinsellik yasamak degil, hayat kadiniyla beraber olmak. Bircok erkek cinsellik yasar ama hayat kadiniyla yasamaz, sevgilisiyle yasar. Ve ikisi kesinlikle aynı seyler degiller. Seks yapmaya kiz bulamayıp bunun icin otoban kenarindaki travestilerle uzun pazarliklar sonucu birlikte olan erkek açik ve net eziktir. Benim cevremde hayat kadinlarina ihtiyac duyan erkek yok, esim de ayni sekilde. Oyle biriyle evlenmezdim.
Lutfen boyle rezillikleri normallestirmeyin. O % 90 orani sizin cevreniz icin gercerlidir, gercegi yansitmiyor.

Son düzenleme:
Türk toplumunda da zaten herkes sizin gibi istediğiyle seks yapabiliyor ya. Hangi erkek sevdiği kızla yaşıyor bunu? Hayat kadınları bile kendi aralarında bence birkaç bölüme ayrılıyor. Bahsettiğiniz otoban kenarlarındakiler de en iğrençleri. Siz çevrenizdeki erkeklerin ne yapıp yapmadığını bilemezsiniz bence bu kadar kesin konuşmayın. Gelip te size ben hayat kadınına gidiyorum diyecek halleri yok.

Valla o sizin dediginiz olaylar 20 sene öncesinde kaldı artık birçok insan evlilikten önce de sevisiyor gayet de. Hem benim çok erkek kankam var her şeylerini bilirim, zaten çekinmezler de. O sizin dediğiniz olaylar sosyo-kültürel çevreyle ilgili. Her sosyo-kültürel çevrede olmaz o dediğiniz, belli çevrelerdeki erkekler yaparlar. Mesela benim çevremde kahveye giden erkek de yok. Erkek tanidiklarim hep sevgilileriyle yaşadılar/yaşıyorlar bunları. Ha bir de ben yurtdışıyla Türkiye arasında mekik dokuyorum 4 senedir, yurtdışında da erkeklerin geneli sevgilileriyle yaşıyorlar bunları, arkadaş çevremin bir kısmını da ecnebiler oluşturuyor. Hem %90'ı yapar diye kesin oran veren sizsiniz. Günümüzde sosyal çevresi ve de az biraz özgüveni olan bir erkeğin böyle şeylere ihtiyacı olmaz. :)
Ben yalnızca böyle rezilliklerin normalize edilmesine karşıyım, normal falan değil benim gözümde eziklik, ha sizin gözünüzde ve sosyal çevrenizde normaldir saygı duyarım, sonuçta benim ne düşündüğümün ne önemi var ki sizin eşiniz hakkında? Yalnızca kendi sosyal çevrenizden yola çıkarak böyle yanlış -çoğu erkek yapar şeklinde- genellemelere gitmenizi saçma buldum o kadar.:)

Benim bulunduğum sosyo-kültürel çevreyi bilmeden bu kadar yargılayan bi dille yazmanıza çok şaşırdım doğrusu. Herhalde ne kadar aristokrat bir aileden geldiğinizi, sık sık yurtdışına çıktığınızı belirtmek için yorum yapıyorsunuz. Bence bu da bi eziklik.

Yok hayır ben aristokrat bir aileden gelmedim bildiğin memur çocuğuyum. Yurtdışına da seyahate çıkmıyorum nerde bende o para, çalışıyorum. Öyle zengin falan da değilim hiç olmadım, memur çocuğuyum. Sosyo-kültürel çevreden kastım arkadaş çevremdi, üniversite ortamında çok yaygın artık büyük şehirlerde birlikte yaşamak, sevgiliyle beraber olmak en azından bizim okulda öyleydi. O yüzden erkek arkadaşlarım da hep deneyimlerini kız arkadaşlarıyla yaşadılar. Yurtdışı örneğini verme nedenim de orada cinsel özgürlük olması ve dolayısıyla erkeklerin de böyle şeylere ihtiyaç duymaması. Çünkü tezimi destekler nitelikte, cinsel özgürlüğü olan erkek böyle şeylere ihtiyaç duymaz. Sizin sosyo-kültürel çevreniz hakkında da bir yorum yapmadım niye böyle saldırganlaştınız hemen? :) Ben hoş karşılamıyorum ve normalleştirilmesine de karşıyım kardeşim. İleride kızınıza kocasından genelevde kaptığı bir zührevi hastalık geçse ne hissederdiniz? Erkeklerin çoğu yapar ne olmuş yani mi olur tepkiniz?

Ben normalleştirmedim Milenacım, toplumumuzda durum bu. Bu sebepten ayrılınmaz dedim. Kimse istemez çocuğunun ya da eşinin ya da başka bi yakınının bu eylemi gerçekleştirmesini. Ama ben bunu ne kadar yanlış buluyorsam aynı evde kalıp (veya kalmayıp) sevgiliyken birlikte olmayı da yanlış buluyorum. Bana göre özgürlük bu değil.

Canım ben de zaten birlikte yaşamayı yüceltmiyorum ama benim nazarımda hayat kadınıyla birlikte olmaktan çok daha ahlaklıca sevgiliyle birlikte olmak. Ben zaten sen %90'ı gider dediğin için belirtme gereği duydum. İleride oğlum olursa asla kabullenem ben böyle bir şeyi. Neyse kırdıysam özür dilerim seni çok, yalnızca erkeklerin ahlaksızlıklarının normalleştirilmesine gelemiyorum.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…