Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk cevabı ben yazıyorum galiba sengözlerimebaksanab.ben bu hayatta bir bayanın okadar aciz olacağını düşünmüyorum.bence kolay yoldan para kazanmak insanların işine geliyor.bir bayan isterse hiç bir mesleği olmasa dahi ,bir şekilde kendi parasını kazanarak ayakta durabilir.bunun örnekleri çok etrafımızda bunları saymaya gerek yok.hiç bir şekilde onaylamıyorum.mecbur kaldım başka çarem yok diyen kadınları da kınıyorum ve etraflarına bakmalarını öneriyorum.
bu gibi insanların bu devirde de genç kızlarımıza kötü örnek olduğu zaten çok açık.ben kesinlikle onaylamıyorum ve bence hayatta hiç bir şey için geç değil diyor doğruyu bulmalarını,silkelenmelerini diliyorum.süprizzzzz
hayat kadınlarına, zevkleri ugruna hayatına giren her erkegin altına yatan modern aşıklardan daha çok saygı duyarım ben![]()
alkışlıyorum......a.s
çağdaşız deyip paparazi kültürü ile büyüyen sevgiliyiz aşkız anlamıyla zevkleri uğruna erkekle yatan kadınlardan daha çok saygı duyulması gerekir...
hayat kadınlarına, zevkleri ugruna hayatına giren her erkegin altına yatan modern aşıklardan daha çok saygı duyarım ben![]()
canım,bu cümlende .her önüne gelenle yatandan bahsediyorsun sanırım. yoksa aşık olduğu ve sevdiği erkekle beraber olan kadın için aynı şeyi düşünmüyorsundur sanırım....
amanın da amanın, hanimiş de hanimiş...tabiki her önüne gelenle birlikte olanlar için bu düşünceler bitanem
yoksa sevip aşik olup beraber olanlara asla değil![]()
canım,bu cümlende .her önüne gelenle yatandan bahsediyorsun sanırım. yoksa aşık olduğu ve sevdiği erkekle beraber olan kadın için aynı şeyi düşünmüyorsundur sanırım....