Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cümlemizin inşallah. Tesekkur ederimAllah sizin ve aslında hepimizin yardımcısı olsun..geçim zor malesef..eşinizin hemen iş bulması dileğimle....
Haklısınız bebek planlarken işsiz kalınacağını bilemedik. Birikim için 8yıl bekledim birikmiyor biyolojik saatte geçiyordu . Drlar ilk çocukta bile gebe kalamazsın demişti yani ıkıncı bebek de sürpriz bebek. Olmuyor Belkı olur deneyelim dedık olursa elımızdekıyle idare ederiz demiştik işsizlik çıkınca sistem çöktü. Nasip buymuş çıkıcak inşallah rızkımız.Ben buna hayatın kendini tekrar etmesi değil, insanın hep aynı hatayı yapıp farklı sonucu beklemesi diyorum. İşiniz gücünüz oturmadan, bir b planınız olmadan, birikiminiz olmadan çocuk yapmışsınız. O yüzden derim ki, dünyanın binbir türlü hali var. İnsan çocuk yapmadan önce 10 kere düşünmelidir.
Eşinizin ailesinin başında zaten yeterince nüfus varmış. Onlara kızmak yersiz. Durumları iyiyse bir yere kadar iyidir yani.
4 koldan iş bakın bence eşiniz ve siz.