Hayat kendini tekrar ediyor

Allah yar ve yardımcın olsun bebek kısmetiyle gelirmiş hiç belli olmaz bianda açılır kapılar inşallahda öyle olur. :) Biliyomusun şu devirde kimseden fayda yok en ufak bile oyuzden bende hayata karşı insanlara karşı biraz sertleştim.
Ama yinede Allahtan yardım istedim hep. Bol bol dua oku bol bol Ya Melik çek darlık için. :KK200:

Yazan herkese teşekkür ederim kimseyle paylaşamadığım için burda içimi döktüm. İyi dileklerinizle içimi ferahlattınız tekrar teşekkür ederim

Uzulmeyin hepimizin maddi manevi sikintilari var ve olacakta.hamile oldugunuz icin belki daha fazla uzuluyosunuzdur.allah bi kapiyi kapatir birini acar mutlaka gunesli gunler gelecek.belki yarin belki daha uzak ama gelecek illaki.siz elinizden geleni yapin vardir herseyde bi hayir

Olumsuz düşünceler o olumsuzluğu çekebiliyor. Olumlu düşünmeye çalışın.
Rabbim yardımcınız olsun, hayırlısıyla tez zamanda bir iş bulur eşiniz inşallah.

evde sirketlere yemek falan yapsaniz bulabilirmisiniz bilmiyorum
tutun sarim isi var hem kolay hemde pazar parasida olsa cikar biseyler

Ben buna hayatın kendini tekrar etmesi değil, insanın hep aynı hatayı yapıp farklı sonucu beklemesi diyorum. İşiniz gücünüz oturmadan, bir b planınız olmadan, birikiminiz olmadan çocuk yapmışsınız. O yüzden derim ki, dünyanın binbir türlü hali var. İnsan çocuk yapmadan önce 10 kere düşünmelidir.

Eşinizin ailesinin başında zaten yeterince nüfus varmış. Onlara kızmak yersiz. Durumları iyiyse bir yere kadar iyidir yani.

4 koldan iş bakın bence eşiniz ve siz.

Ben buna hayatın kendini tekrar etmesi değil, insanın hep aynı hatayı yapıp farklı sonucu beklemesi diyorum. İşiniz gücünüz oturmadan, bir b planınız olmadan, birikiminiz olmadan çocuk yapmışsınız. O yüzden derim ki, dünyanın binbir türlü hali var. İnsan çocuk yapmadan önce 10 kere düşünmelidir.

Eşinizin ailesinin başında zaten yeterince nüfus varmış. Onlara kızmak yersiz. Durumları iyiyse bir yere kadar iyidir yani.

4 koldan iş bakın bence eşiniz ve siz.
Haklısınız bebek planlarken işsiz kalınacağını bilemedik. Birikim için 8yıl bekledim birikmiyor biyolojik saatte geçiyordu . Drlar ilk çocukta bile gebe kalamazsın demişti yani ıkıncı bebek de sürpriz bebek. Olmuyor Belkı olur deneyelim dedık olursa elımızdekıyle idare ederiz demiştik işsizlik çıkınca sistem çöktü. Nasip buymuş çıkıcak inşallah rızkımız.

Allah yardımcınız olsun. Bebek bereketiyle gelirmiş hamileliğiniz zor geçmiyorsa yine de iş bakabilirsiniz aslında doğduktan sonra da devam edersiniz

Öncelikle Allah bebeğiniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Sanırım hormonlarınızın da etkisiyle normalden daha duygusal ve hassassınız.
Zor günler geçiriyorsunuz hamilelikle birleşince içsel sıkıntınızın artması normal.
Artık olan olmuş düşünüp kendinizi daha fazla bunaltmayın.
Bazı arkadaşlar ikinci çocuk için daha ince düşünülmeliydi,şartlar uygun değilse olmasaydı vb yorumlar yapmışlar haklılık payları olmakla birlikte artık bu düşünce ve yorumların konu sahibine bir faydası yok.
En azından home office de olsa yapabileceğiniz bir işiniz var, eşiniz de elbette bir iş bulur en kötü ihtimalle taksi şoförlüğü, pazarlama-satış gibi geçici işlerle rızkınızı çıkarır. Çalışkan ve sorumluluğunu bilen biri demişsiniz zaten.
Kriz anlarında biz kadınlara; eşimize destek olmak, yuvamıza sahip çıkmak düşer.
Psikolojik anlamda kendinizi yorup yıpratarak karnınızdaki bebeğe de olumsuz hisler aktarmayın.Umarım kısa zamanda bir çözüm yolu bulursunuz. Her şey gönlünüzce olsun.

Back
X