- Konu Sahibi rengarenkdunyam
Sözüm bu forum için değil ama genel olarak konuşmak istedim, yanlış anlaşılmasın lütfen.. Bazı sitelerde bakıyorum da insanların derdi nasıl gözüktüğü, gözlerinin rengi, sevgilileriyle ilişkileri ! cinsellik özellikle olmuş, kız daha çocuk sevgilimle ilşkiye gircem korkuyorum yazmış, ya da sevgilim beni sevmiyor, dert mi bunlar bilmiyorum, düşündüm ben de çocuk oldum bende onların yaşından geçtim ama yaşanmışlıklar farklıydı heralde faklılık buradan kaynaklanıyor, 19 yaşındayken güçlü olmam gerektiğini öğrendim, deli dolu genç kız olamadım ama ciddi söylüyorum isterdim, güleyim içeyim gezeyim, akşam eve geleyim annem evde sağlıklı olsun hatta annemle bile tartışayım ergenlik ya bu, kıyafetime, arkadaşlarıma karışsınlar, yanlış yapayım, oturayım böyle küçük çocuklar gibi ağlıyayım, ağlama derdim ergen sevgilimden ayrılmak olsun, ciddi bende isterdim bunu, baksana rahatlığa, kaygı üzüntü duyacak birşey yok çünkü, çünkü o genç kaybetmek korkusu yaşamamış, çünkü o genç bir yakınını kemoterapi odasının önünde beklememiş, doktorun ağzından çıkçak bir kelimenin anlamının ne kadar büyük olduğunu bilmemiş, ona ufak gelen detayın aslında ne kadar büyük bir nimet olduğunu bilmemiş, ailesinin onun mutlu günlerinde yanında olmama ihtimalini hiç düşünmemiş.. eminim bu forum dada gençler ufaklıklar vardır, sözüm size özeliikle.. Hayat kısa, boşverin saçı makyajı aşkı, beğenmesin sizi o, aynı şey benim içinde geçerli , beğenmesin, sevmesin sizin sevdikleriniz yanınıza da olsn sevdiklerinizin zamanınızın kıymetini bilin..