Hayat Kısa

rengarenkdunyam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
909
443
103
İzmir
Sözüm bu forum için değil ama genel olarak konuşmak istedim, yanlış anlaşılmasın lütfen.. Bazı sitelerde bakıyorum da insanların derdi nasıl gözüktüğü, gözlerinin rengi, sevgilileriyle ilişkileri ! cinsellik özellikle olmuş, kız daha çocuk sevgilimle ilşkiye gircem korkuyorum yazmış, ya da sevgilim beni sevmiyor, dert mi bunlar bilmiyorum, düşündüm ben de çocuk oldum bende onların yaşından geçtim ama yaşanmışlıklar farklıydı heralde faklılık buradan kaynaklanıyor, 19 yaşındayken güçlü olmam gerektiğini öğrendim, deli dolu genç kız olamadım ama ciddi söylüyorum isterdim, güleyim içeyim gezeyim, akşam eve geleyim annem evde sağlıklı olsun hatta annemle bile tartışayım ergenlik ya bu, kıyafetime, arkadaşlarıma karışsınlar, yanlış yapayım, oturayım böyle küçük çocuklar gibi ağlıyayım, ağlama derdim ergen sevgilimden ayrılmak olsun, ciddi bende isterdim bunu, baksana rahatlığa, kaygı üzüntü duyacak birşey yok çünkü, çünkü o genç kaybetmek korkusu yaşamamış, çünkü o genç bir yakınını kemoterapi odasının önünde beklememiş, doktorun ağzından çıkçak bir kelimenin anlamının ne kadar büyük olduğunu bilmemiş, ona ufak gelen detayın aslında ne kadar büyük bir nimet olduğunu bilmemiş, ailesinin onun mutlu günlerinde yanında olmama ihtimalini hiç düşünmemiş.. eminim bu forum dada gençler ufaklıklar vardır, sözüm size özeliikle.. Hayat kısa, boşverin saçı makyajı aşkı, beğenmesin sizi o, aynı şey benim içinde geçerli , beğenmesin, sevmesin sizin sevdikleriniz yanınıza da olsn sevdiklerinizin zamanınızın kıymetini bilin..

hayatı yaşadıkça tecrübe ediyoruz işte...yaşı olgun insan bile hata yapabilir..ergenlikte ruh hali bambaşka oluyor yapma desende onun kanı deli :) sonrasında akıllanıyorlar..tecrübelerimizi bizden küçüklere aktarmak güzel yanlış yapmalarını engellersek ne ala...ama bazılarınıda biz nasıl öğrendiysek hata yapa yapa onlarda öyle öğrenmek isteyebilir..önemli olan geri dönüşü olmayan telafisi imkansız hatalar yapmamak...

Merhaba arkadaşlar, geçmiş konumu okuyanlar bilir, ben yarın yine o kişinin yanına gideceğim ve biz yalnız kaldığımızda o bana hep şarkı açıyor, geçen gün benden bir şarkı söylememi istedi, aklıma hiçbirşey gelmedi, bana öyle bir şarkı söyleyin ki sanki o şarkı benim ona hislerimin tercümesi olsun, yardımcı olursanız çok....

28 Aralık'daki serdiniz buymuş, epey yol kat etmişsiniz o günden beri sanırım :110:

Amin, amin, çok teşekkür ederim, aynı şekilde bu güzel dua sizin içinde geçerli olsun :)
amin insallah. dediklerinizin bikaçini bende yaptim. hayatta en onemlisi saglik once kendi sonra ailedekilerin. ama insan neyi kaybederse ve elinde neyi olmazsa ona uzuluyor ve onu daha cok istiyor. oyle degilmi sizcede ?

Fark ederdeniz aynı şeyler benim içinde geçerli dedim, ne amaçla bunu paylaştınız, niyetiniz ne bilmiyorum.. Ama ben size cevap vereyim yine.. Hiç bir yol kat etmedik hatta pek görüşmedik bile, çünkü önemli şeyler oldu aklımdaydı ama tüm derdim onla ben değildim. Bu konuda demek istediğim farklı birşeydi ama bunu paylaşmanız benim için kırıcıydı, niyetiniz gerçekten sadece meraksa daha yumuşak bir şekilde sorabilirdiniz bunu

amin insallah. dediklerinizin bikaçini bende yaptim. hayatta en onemlisi saglik once kendi sonra ailedekilerin. ama insan neyi kaybederse ve elinde neyi olmazsa ona uzuluyor ve onu daha cok istiyor. oyle degilmi sizcede ?
Allah a şükürler olsun kaybetmedim ama önemini anladım, ufak şeylerin özellikle, hocam der ki hep, seni farklı yapan bu, bu da bir lutuf ama biraz çocuk kalmak isterdim yine de..

Moda oldu artik, kullanıcın eski konularini incelemek, laf koyayım mantigiyla "aa bak senin de konun buydu" diye. Ne meraklısınız Allah askina. Konu acmis "bu da dert mi" demis. Son derece haklı. Evet burada o kadar gereksiz, sohbet havasında konu acan var ki. Bir o kadar da piskince davranip uyarilari kaale almayip konu kalabaligi yapmaktan öteye gecmiyor. Burada yiginla cümleler kullanip derdini paylasan insanlara "off okuyamadim ne bu" tarzinda cümleler kurmak da saygısızlıktır bana gore. Eger orada gereksiz cümleler kullanılmışsa ve gerçekte vakit kaybi cümleler ise, ben okumuyorum ve yorum da yazmiyorum okumadigima dair. Hepimiz genc olduk, üzüldük, ağladık. Bunlara lafimiz yok. Ancak böyle "sevgilim elimden tutmadi, neden" diye sacma sorular sormazdik. Eskiden olayi akışına birakmak vardı, simdi didikleniyor. Sorunlar büyüdükçe tahammüllerimiz azaldı dünyada. Herkesin sorunu var. Ama gelişigüzel, sırf onay alabilmek adına konuların açılması gerçekten sıkıyor adamı. Burada da birçok kişi var ki yorum yazmıs olmak icin artisliğin peşinde zaten. Burası kadın forumu, hemcinslerimizin oldugu bir yer. Sen benim açımdan bakıp düşünemeyeceksen neden cevap verme geregi duyarsın. O zaman ne anlamı kalır desteğin, yazdığım konudaki kadın gibi olursun. Bunlar hepsi burada gördüğüm tiplerin uyarlaması. Herkesin başına gelebilecek sıkıntılar var burada, kimler ne konular aciyor. Yorum yapılırken, acaba başıma gelse ne tepki veririm düşüncesiyle yorum yazılması taraftarıyım ve hep bu görüşte olacağım. Konu sahibine katiliyorum, erken yaşta zorluk yaşayanlar malesef ki cogu derde gülüp geçiyor. Sağlıktan önemlisi yok. Ölüm denen bir şey var. Bunu idrak etmekten yoksun nesiller var malesef. Haklısınız, katiliyorum. Onemli olan ruh ve beden sagligi bir insanin.

Moda oldu artik, kullanıcın eski konularini incelemek, laf koyayım mantigiyla "aa bak senin de konun buydu" diye. Ne meraklısınız Allah askina. Konu acmis "bu da dert mi" demis. Son derece haklı. Evet burada o kadar gereksiz, sohbet havasında konu acan var ki. Bir o kadar da piskince davranip uyarilari kaale almayip konu kalabaligi yapmaktan öteye gecmiyor. Burada yiginla cümleler kullanip derdini paylasan insanlara "off okuyamadim ne bu" tarzinda cümleler kurmak da saygısızlıktır bana gore. Eger orada gereksiz cümleler kullanılmışsa ve gerçekte vakit kaybi cümleler ise, ben okumuyorum ve yorum da yazmiyorum okumadigima dair. Hepimiz genc olduk, üzüldük, ağladık. Bunlara lafimiz yok. Ancak böyle "sevgilim elimden tutmadi, neden" diye sacma sorular sormazdik. Eskiden olayi akışına birakmak vardı, simdi didikleniyor. Sorunlar büyüdükçe tahammüllerimiz azaldı dünyada. Herkesin sorunu var. Ama gelişigüzel, sırf onay alabilmek adına konuların açılması gerçekten sıkıyor adamı. Burada da birçok kişi var ki yorum yazmıs olmak icin artisliğin peşinde zaten. Burası kadın forumu, hemcinslerimizin oldugu bir yer. Sen benim açımdan bakıp düşünemeyeceksen neden cevap verme geregi duyarsın. O zaman ne anlamı kalır desteğin, yazdığım konudaki kadın gibi olursun. Bunlar hepsi burada gördüğüm tiplerin uyarlaması. Herkesin başına gelebilecek sıkıntılar var burada, kimler ne konular aciyor. Yorum yapılırken, acaba başıma gelse ne tepki veririm düşüncesiyle yorum yazılması taraftarıyım ve hep bu görüşte olacağım. Konu sahibine katiliyorum, erken yaşta zorluk yaşayanlar malesef ki cogu derde gülüp geçiyor. Sağlıktan önemlisi yok. Ölüm denen bir şey var. Bunu idrak etmekten yoksun nesiller var malesef. Haklısınız, katiliyorum. Onemli olan ruh ve beden sagligi bir insanin.
Teşekkür ederim, tüm söylemek istediklerimi anlatmışsınız.. Gerçekten çok teşekkürler...

Back
X