Hayat Memat Meselesi, Akşama Kadar Vaktim Var Ne Olur Yardım Edin Kızlarrr :((

Konu eksik hem
Ne dedin de adma bu kadar cinlendi
Ben bişey dedim diyosun o bişeyi bilmeden adam akıllı vaad öneremeyiz sana
Sende bişey vaad et deriz :6:

Ah be canım niye bu yaşta bir de askerliğini yapmadan evlenirsiniz anlamam ki?Ne aceleniz var.Bir kaç sene daha bekleseniz evlenmek için,o böyle bir harekette bulunmama olgunluğuna erişmiş olur,sen de böyle lafları dikkate almayıp,aman ben akşama ne yapacağım ne edeceğim diye düşünmek yerine uzatırsın ayaklarını alırsın eline kahveni,onun kıvranmasını beklersin.Çocukça şeyler bunlar.Ortada kötü birşey yok.Yani senin ahlak dışı bir laf etmen lazım ki,boşanmamak için onu ikna çabasında olman lazım.Yok kaçıcam,yok paramız var mı,gelsem senle olmayacağım.Geççç bunlarıııııı.Çocuk o daha çocuk.Bu askerlik psikolojisi filan da değil inan.Düşme üstüne.Senin tek vaadin kendinsin.Nikahın,onu beklediğin günler.Başka vaade gerek yok.O seni aradığında o telefonun karşısında buluyorsa,al işte vaat budur.

Dun kendi evimize çıkmaktan filan bahsederken sana bir söz vericem dedi bende sen verdiğin sözleri tutmazsın ama hadi söyle dedim sonra bana bağırıp çağırmaya başladı sen bana inanmıyorsun güvenmiyorsun birlikte olmamızın bir anlamı yok dedi, bugün de ben firar edicem kaç paramız var filan dedi, kaçıcam diye tutturdu. Etme desem bile beni dinlemez sonra "firar etmcm vazgeçtim yada edim ama beraber kalmıcaz canıkom" dedi. Bende gelme o zaman dedim geleyim mi diye sordum mu dedi. Bende bana ne ya ne yaparsan yap sonra kaç para var diye sorma ama başının çaresine bakarsın dedim. O da bakarım başımın caresine raat ol dedi ben yanlış anladın filan desem bile dinlemedi kavga iyice büyüdü. En son bana öyle bir şey söyle ki senden ayrılamam diyeyim dedi işte..

siz kaç yaşındasiniz karı-koca? eşin 20 falan herhalde askerde olduğna göre?

kimden diyo hangi birinden değil:26:
adamın bişeyden haberi yok ağzından konuşup boşatcaz nerdeyse
:9: ay çok güldürdü beni bu konu

Demek şüphelendiği birden çok kişi var
X ten mi demiyo çünkü :1:

Bilmiyorum ama tuhaf bi soru
Kimden olabilir, eşindendir herhalde olsa bile

şu anda konuyu görüşmeyi askıya alıp askerlik dönüşüne kadar unutmayı söyle..
bu süre zarfında eşinin nedeni herneyse artık! bu tutumu sona ermezse o zaman ayrılın..ğin karar pek sağlıklı olamaz
şu anda askerlik pisikolojisinde olduğun için vereceğin karar pek sağlıklı olamaz ..birbirime ve evliliğimize sen dönene kadar zaman tanıyalım belki herşey rayına oturur diyebilirsin...
hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah...

Dun kendi evimize çıkmaktan filan bahsederken sana bir söz vericem dedi bende sen verdiğin sözleri tutmazsın ama hadi söyle dedim sonra bana bağırıp çağırmaya başladı sen bana inanmıyorsun güvenmiyorsun birlikte olmamızın bir anlamı yok dedi, bugün de ben firar edicem kaç paramız var filan dedi, kaçıcam diye tutturdu. Etme desem bile beni dinlemez sonra "firar etmcm vazgeçtim yada edim ama beraber kalmıcaz canıkom" dedi. Bende gelme o zaman dedim geleyim mi diye sordum mu dedi. Bende bana ne ya ne yaparsan yap sonra kaç para var diye sorma ama başının çaresine bakarsın dedim. O da bakarım başımın caresine raat ol dedi ben yanlış anladın filan desem bile dinlemedi kavga iyice büyüdü. En son bana öyle bir şey söyle ki senden ayrılamam diyeyim dedi işte..

canım siz nıye bukadar ufak evlendiniz

daha askerliğini bile yapmamış

onu bekleseydın barı bitirseydı hem sende

hem sende evlilik sorumluluğunun altında ezılmıycek bı yaşa olurdun

kavga sebebine bak yanı çözmeye çalışsan ıyıce batıcak

çünkü ne söylesen tersınden anlıycak gibi görunuyor

bazı şeylerın hıncını böyle çıkarıyo herhalde

mesela yanında olamanın en ıysıı hiçbişi olmamaış gibi

konuş günlük şeylerden konu kapansın gitsin

hayır kaçarak evlenmedik. askerden dağıtım iznine gelmişti hemen nikah olsun istedi önce dini sonra resmi nikah yaptık.

sen dediğimi yap sürekli alttan al cıcuk yeniş kafayı orda kolaymı
:(( ay üzüldüm yaaaa valla sanaa onada

ne bilim süpriz yap görüşe git.felan..

:6::6::6:

Yaşı ufak olabilir ama fazla sallıyo
Nereye firar ediyo nereye gitse enselenir :23:
Seni kandırmış

2. sayfada yazıyor kavganın sebebi
yaşları kız 20 oğlan 23 :52:

o 23 ben 20 ablacım

anacım belli zaten bu kavganın başka bir açıklaması olamaz ikiniz de çocuksunuz :)

ayrıca eşin ya serseri bi tip ya da ağır blöf yapıyor. askerden kaçacakmış yiyorsa kaçsın bakalım noluyor? bunu göze alabilecek bi adamsa senin böyle bir adamla ne işin var? yok blöfse o zaman niye bu kadar tutuştun yuvam yıkılacak beni boşayacak diye? evlilik çoccuku oyuncağı mıymış sor bakalım senin delikanlıya?

her başı sıkıştığında seni boşamakla tehdit edecekse hiç ona bırakma sen boşa gitsin ya da evli barklı adam madem artık olgunlaşsın.

hayır kaçarak evlenmedik. askerden dağıtım iznine gelmişti hemen nikah olsun istedi önce dini sonra resmi nikah yaptık.

Senin ailen demedi mi
Hem bunlar küçük hem çocuk dağıtım iznine geldi ne acelesi var
Bari askerlik bitsin diye

Back
X