Hayat Memat Meselesi, Akşama Kadar Vaktim Var Ne Olur Yardım Edin Kızlarrr :((

ne zannediyor kendini gökten zembille inmiş hint kumaşımı bu ne biçim laf. boşan yada kal diyemem ama kocanın kendini afedersin bi halt sandığı aşikar ve seni e:ziyor. şimdi barışsan hep sen alttan alacaksın.evlilik bitirmek kolaymı ya :@

Ah be canım niye bu yaşta bir de askerliğini yapmadan evlenirsiniz anlamam ki?Ne aceleniz var.Bir kaç sene daha bekleseniz evlenmek için,o böyle bir harekette bulunmama olgunluğuna erişmiş olur,sen de böyle lafları dikkate almayıp,aman ben akşama ne yapacağım ne edeceğim diye düşünmek yerine uzatırsın ayaklarını alırsın eline kahveni,onun kıvranmasını beklersin.Çocukça şeyler bunlar.Ortada kötü birşey yok.Yani senin ahlak dışı bir laf etmen lazım ki,boşanmamak için onu ikna çabasında olman lazım.Yok kaçıcam,yok paramız var mı,gelsem senle olmayacağım.Geççç bunlarıııııı.Çocuk o daha çocuk.Bu askerlik psikolojisi filan da değil inan.Düşme üstüne.Senin tek vaadin kendinsin.Nikahın,onu beklediğin günler.Başka vaade gerek yok.O seni aradığında o telefonun karşısında buluyorsa,al işte vaat budur.

kesinlikle katılıyorum.
yaşlar çok önemli etken.
ben de eşimi askere gönderdim. 28 yaşında ve böyle laflar etmez, edemez.
askerden kaçmayı düşünen hatta kaçan biri hala gerekli olgunluğa erişememiş demektir.
sanırım evlenmeyi de sen onu beklemezsin bari nikah olsun da benden ayrılamasın diye istemiş gibi geldi bana.

Kızlar barıştık, içimden geçen şeyleri, ona olan hislerimi, onu ne kadar sevdiğimi detaylı anlattım, biz zaten birbirimizden ayrılamayız ki filan dedik, şu an her şey güzel gidiyor :)

Back
X