• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat mı tuhaf, kadınlar mı!

konyagelini_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
149
134
23
29
Buraya bir kadın "eski kocam/sevgilim" başka biriyle birlikte ve ben onu özlüyorum " yazsa yorumunuz ne olurdu?
Ha tamam şimdi o cevabı aklınızda tutun.
Şimdi ise diğer kadın "kocamın eski karısı kocamı hala yakından takip ediyor yakınlaşmaya çalışıyor " yazsa tepkiniz ne olur?
Hah şimdi bu cevapları birleştirin bakalım..
1.sine derdik ki büyük ihtimal "ah canim kiyamam niye ayrildiniz?"
2.sine ise turlu laflar ederdik çetrefilli "aman uzak tut o karidan kocani"

Ex i özlersin anlarım ama Ex e sataşamazsın, onunla ilgilenemezsin. Uzak durmalısın. Sorularının cevabı bu.

Bir ben mi anlamadım?:işsiz:

özetle demiş ki kadın kadının kurdudur. ha burda verilen cevaplar sadece yansıtılan duruma göre empati yapıldığı için biraz yanlı olabiliyor ister istemez. çok yönlü düşünmek lazım, kendini karşıdakinin yerine koymak. haklısın.

özetle demiş ki kadın kadının kurdudur. ha burda verilen cevaplar sadece yansıtılan duruma göre empati yapıldığı için biraz yanlı olabiliyor ister istemez. çok yönlü düşünmek lazım, kendini karşıdakinin yerine koymak. haklısın.
Beni bir sen anladin ))

Beni bir sen anladin ))

Back
X