Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memnunum çok şükür, darısı herkeseHalinden memnunsan sorun yok, hayırlı beklemeler.
Memnunum çok şükür, darısı herkese
Tam olarak anlayamadım sizi??Yok biz almayalım alana da mani olmayalım
Tam olarak anlayamadım sizi??
Ben burda teselli mi aradım?
Beni bırakmadı diye mi sordum?
Aşkımdan yanıp ölüyorum mu dedim?
Beni kandırın mı dedim?
Yazdıklarımı tekrar okumanızı tavsiye ediyorum. Halimden memnunum, önüme bakıyorum, hayatıma bakıyorum.
Siz de öyle yapın.
Rica ederim.Yahu yüzüğü atıp sonra pişman olup çift nişana dönüyorsun, bayramda bırakıp gidiyorsun sonra yine pişman oluyorsun, anneni ara diyorsun şimdi yine pişmansın. Herkes artık dönmez diye yorum yapmış, bir kişi arar canım bekle deyince ben de öyle düşünüyorum falan filan. Gayet teselli arıyorsun, gayet bıraktı mı acaba beni tedirginliği içindesin, gayet dönsün istiyorsun. Konuya ayırdığım zaman 15 dk ama teşekkür ediyorum yine de tavsiye için :)
Bu yazdığınızı yakın zamanda tekrar alıntılayıp , gelişmeyi yazacağım o zaman, her çoğunluğun dediğinin doğru olmadığını görmüş olursunuz sizde.Yahu yüzüğü atıp sonra pişman olup çift nişana dönüyorsun, bayramda bırakıp gidiyorsun sonra yine pişman oluyorsun, anneni ara diyorsun şimdi yine pişmansın. Herkes artık dönmez diye yorum yapmış, bir kişi arar canım bekle deyince ben de öyle düşünüyorum falan filan. Gayet teselli arıyorsun, gayet bıraktı mı acaba beni tedirginliği içindesin, gayet dönsün istiyorsun. Konuya ayırdığım zaman 15 dk ama teşekkür ediyorum yine de tavsiye için :)
Bu yazdığınızı yakın zamanda tekrar alıntılayıp , gelişmeyi yazacağım o zaman, her çoğunluğun dediğinin doğru olmadığını görmüş olursunuz sizde.
HİÇBİR ŞEYDEN PİŞMAN DEĞİLİM. TESELLİ ARAMIYORUM. HAYATIM KİMSENİN ÜZERİNE DE KURULU DEĞİL ÇOK ŞÜKÜR. İŞİME GÜCÜME BAKIYORUM.
İyi akşamlar.
Canım öyle istiyor çünkü.Neden arabayı götürüp kapısına bırakmıyorsunuz? Anahtarı da verin ailesine.
Aynen canım :)He he döner, 10 gün sonra da düğün yaparsınız.
Ne alaka anlayamadim.zaten arabayı alan kendisi değil mi?Canım öyle istiyor çünkü.
Kuzuyu kurt'a emanet edemem.
Ödeyen ikimiziz o nasıl olacak??Ne alaka anlayamadim.zaten arabayı alan kendisi değil mi?
Arkadaşlar anlatamıyorum sanırım derdimi.10 gün sonra düğün vardı. Peki gelse beş gün sonra kabul edecek misiniz? Sadece merakımdan soruyorum.
Hayır saldırıya geçmedim afedersiniz :)Keyfiniz bilir niye birden saldırıya geçtiniz anlamadim.ben sadece konunuzu okuyup cvp verdim.
Keyfiniz bilir niye birden saldırıya geçtiniz anlamadim.ben sadece konunuzu okuyup cvp verdim.