Hayat ne garipmiş..

1 aydir aramiyor dugune 10 gun kalmis hala bitirdigine inanmiyorum diyorsunuz.

Halinden memnunsan sorun yok, hayırlı beklemeler.

Yok biz almayalım alana da mani olmayalım
Tam olarak anlayamadım sizi??
Ben burda teselli mi aradım?
Beni bırakmadı diye mi sordum?
Aşkımdan yanıp ölüyorum mu dedim?
Beni kandırın mı dedim?

Yazdıklarımı tekrar okumanızı tavsiye ediyorum. Halimden memnunum, önüme bakıyorum, hayatıma bakıyorum.
Siz de öyle yapın.

Tam olarak anlayamadım sizi??
Ben burda teselli mi aradım?
Beni bırakmadı diye mi sordum?
Aşkımdan yanıp ölüyorum mu dedim?
Beni kandırın mı dedim?

Yazdıklarımı tekrar okumanızı tavsiye ediyorum. Halimden memnunum, önüme bakıyorum, hayatıma bakıyorum.
Siz de öyle yapın.

Yahu yüzüğü atıp sonra pişman olup çift nişana dönüyorsun, bayramda bırakıp gidiyorsun sonra yine pişman oluyorsun, anneni ara diyorsun şimdi yine pişmansın. Herkes artık dönmez diye yorum yapmış, bir kişi arar canım bekle deyince ben de öyle düşünüyorum falan filan. Gayet teselli arıyorsun, gayet bıraktı mı acaba beni tedirginliği içindesin, gayet dönsün istiyorsun. Konuya ayırdığım zaman 15 dk ama teşekkür ediyorum yine de tavsiye için :)

Yahu yüzüğü atıp sonra pişman olup çift nişana dönüyorsun, bayramda bırakıp gidiyorsun sonra yine pişman oluyorsun, anneni ara diyorsun şimdi yine pişmansın. Herkes artık dönmez diye yorum yapmış, bir kişi arar canım bekle deyince ben de öyle düşünüyorum falan filan. Gayet teselli arıyorsun, gayet bıraktı mı acaba beni tedirginliği içindesin, gayet dönsün istiyorsun. Konuya ayırdığım zaman 15 dk ama teşekkür ediyorum yine de tavsiye için :)
Rica ederim.

Bu yazdığınızı yakın zamanda tekrar alıntılayıp , gelişmeyi yazacağım o zaman, her çoğunluğun dediğinin doğru olmadığını görmüş olursunuz sizde.
HİÇBİR ŞEYDEN PİŞMAN DEĞİLİM. TESELLİ ARAMIYORUM. HAYATIM KİMSENİN ÜZERİNE DE KURULU DEĞİL ÇOK ŞÜKÜR. İŞİME GÜCÜME BAKIYORUM.
İyi akşamlar.

Neden arabayı götürüp kapısına bırakmıyorsunuz? Anahtarı da verin ailesine.

Bu yazdığınızı yakın zamanda tekrar alıntılayıp , gelişmeyi yazacağım o zaman, her çoğunluğun dediğinin doğru olmadığını görmüş olursunuz sizde.
HİÇBİR ŞEYDEN PİŞMAN DEĞİLİM. TESELLİ ARAMIYORUM. HAYATIM KİMSENİN ÜZERİNE DE KURULU DEĞİL ÇOK ŞÜKÜR. İŞİME GÜCÜME BAKIYORUM.
İyi akşamlar.

He he döner, 10 gün sonra da düğün yaparsınız.

10 gün sonra düğün vardı. Peki gelse beş gün sonra kabul edecek misiniz? Sadece merakımdan soruyorum.

Ne alaka anlayamadim.zaten arabayı alan kendisi değil mi?
Ödeyen ikimiziz o nasıl olacak??
Şuan olmaması onun sorunu, tüm kapıları kapatan da kendisi.
Ailesine asla bir şey vermem. Zamanında Oğulları 200-300 lira para vermiyor diye demedikleri laf etmedikleri küfür kalmamıştı Eski Nişanlıma.
Onlara vereceğime gider satarım hayır kurumuna bağışlarım.
Bu konu hakkında da konuşmak istemiyorum artık.

10 gün sonra düğün vardı. Peki gelse beş gün sonra kabul edecek misiniz? Sadece merakımdan soruyorum.
Arkadaşlar anlatamıyorum sanırım derdimi.
Şuan o gelse kabul etme ve düğün gibi bir şey OLAMAZ.
Eğer bu işi bitirecek kadar ciddi bir sorun olsaydı ben bırakırdım zaten. Çocuk oyuncağı mı bu. Hadi bir şekilde bitirmeye karar verdin diyelim, eee karşında ki senin hayatını paylaştığın insandı 2 dk konuşmak çok mu zordu. Ben evi terkedince, arkamdan eşyalarımı yerleştir çamaşırlarımı yıka resimlerimle yatıpp kalk, 10 gün boyunca gelmeni aramanı bekledim de ama dilinle de bitti de.
Bunlar kocaman soru işareti.
Ha yine diyorum, ben onu beklemiyorum veya teselli aramıyorum.
Her şeyi Rabbime bıraktım.
Kader kısmet ne diyelim..

Keyfiniz bilir niye birden saldırıya geçtiniz anlamadim.ben sadece konunuzu okuyup cvp verdim.

Keyfiniz bilir niye birden saldırıya geçtiniz anlamadim.ben sadece konunuzu okuyup cvp verdim.
Hayır saldırıya geçmedim afedersiniz :)
Sadece birazcık gerildim dalga geçildiği için.
İnsanlar ne zorluklarla bir şeye sahip okuyorken, ortada ciddi bir problem olmamasına rağmen bu kadar kolay vazgeçmek tuhafıma gidiyor.

Üzüldüm gerçekten, yanlış anlamayın olur mu, niyetim sizi incitmek değil asla..

Erkek arkadaşının kendinden vazgeçemeyeceğini sanan konu sahibi, her kavgada yüzük fırlatmadan tut anneni ara bitti de vs diyerek adamın sabrını zorlamış. Şimdi adam vazgeçince şok olmuş, egosuna yediremiyor. Üzerimize alınmayalım bu gerginliği

Back
X