Hayat ne garipmiş..

Erkek arkadaşının kendinden vazgeçemeyeceğini sanan konu sahibi, her kavgada yüzük fırlatmadan tut anneni ara bitti de vs diyerek adamın sabrını zorlamış. Şimdi adam vazgeçince şok olmuş, egosuna yediremiyor. Üzerimize alınmayalım bu gerginliği
Şimdi konularınıza bir göz attım da, benim konum size ağır gelir zaten yorum yapmanıza gerek yok :)

Şimdi konularınıza bir göz attım da, benim konum size ağır gelir zaten yorum yapmanıza gerek yok :)

Yoo severek takip ediyorum konunuzu, erkek arkadaşınızın dişlerini göstermesi baya hoşuma gitti. Aferin ona tavır öyle yapılmaz böyle yapılır demiş, helal :)

EDİT: Bir önce ki konumda farklı durumlar var demiştim...
Evet işin birde farklı manevi boyutu var, güya her şeyin olumsuz olması adına, bizi ayırmak adına yapılmış şeyler.. bende Yen'i öğrendim sayılır bu durumu. Eski Nişanlımın ondan etkilendiği söylendi kendi iradesi dışında.

Bu konuda bir yorum yapamıyorum, elimden gelen bir şey yok müdahale etmek adına..
Rabbim bilir..
Tahmin etmistim.. normal bir ayrilik degil çünkü. Allah yardimciniz olsun

Bu sefer de para yoluyla geri getirme cabasi. Adam yangindan kurtulmus gibi kacmis gozunde ne para ne pul..istemiyor o zaman buyu yaptilar diyorsunuz. Buyusuz ayrilamaz neden ki adam tukenmis artik. Ben onu istemiyorum asil diyorsunuz o zaman gidip is yerine kadar neden taciz ettin adami. Bu iliski bitti unuttum alyans parmaginda.. bir yazinda 26 bir yazında 32 yasinsa iddianaa gore genc muh bir kizsin tedavi ol iki tarafta kurtulsun. 1 aydir konu aciyorsun ve her konunda dugune 10 gun var ? Adami parayla kendine getiremezsin ki o kadar zor durumdasin ki buna bile razisin..

Bu sefer de para yoluyla geri getirme cabasi. Adam yangindan kurtulmus gibi kacmis gozunde ne para ne pul..istemiyor o zaman buyu yaptilar diyorsunuz. Buyusuz ayrilamaz neden ki adam tukenmis artik. Ben onu istemiyorum asil diyorsunuz o zaman gidip is yerine kadar neden taciz ettin adami. Bu iliski bitti unuttum alyans parmaginda.. bir yazinda 26 bir yazında 32 yasinsa iddianaa gore genc muh bir kizsin tedavi ol iki tarafta kurtulsun. 1 aydir konu aciyorsun ve her konunda dugune 10 gun var ? Adami parayla kendine getiremezsin ki o kadar zor durumdasin ki buna bile razisin..
Sizin için çok üzülüyorum.
Bu iddaalarınızı tek tek alıntılar mısınız. Bence iyi okumamışsınız yazdıklarımı.
Burada kimseyi tanımıyorum, kimse de beni tanımıyor. Neden yalan söyleme ihtiyacı hissedeyim?
Evet normal şartlarda ayrılamaz, benden iyi tanıyamazsınız.
Para ile döndürme çabası :) hiç öyle bir derdim yok.
Herkes hakettiğini yaşıyor şuan.

Teşekkürler :)

Sizin için çok üzülüyorum.
Bu iddaalarınızı tek tek alıntılar mısınız. Bence iyi okumamışsınız yazdıklarımı.
Burada kimseyi tanımıyorum, kimse de beni tanımıyor. Neden yalan söyleme ihtiyacı hissedeyim?
Evet normal şartlarda ayrılamaz, benden iyi tanıyamazsınız.
Para ile döndürme çabası :) hiç öyle bir derdim yok.
Herkes hakettiğini yaşıyor şuan.

Teşekkürler :)
Bana neden uzuluyorsunuz ?

Bir de ben onu beklemiyorum falan diyor, güya arabayı ve eşyaları ne yapayım diye soruyormuş. Adamın iş yeri belli, ev adresini bilmiyorsan iş yerine gönder.

Bu arada kirayı zaten sen ödüyormuşsun, arabayı da kredi ile aldıysa üzerinde rehin vardır, krediyi ödemediği an araç banka tarafından satılır kredi kapatılır. Yani adamı maddi olarak zorlayacak bir durum yok ortada. İki don için de muhabbete girmek istememiş.

Dönse bile iyice cılkı çıkmış ilişkinin, etrafa rezil olunmuş, ailelerle yüzgöz olunmuş. Becerememişsiniz

Bir de ben onu beklemiyorum falan diyor, güya arabayı ve eşyaları ne yapayım diye soruyormuş. Adamın iş yeri belli, ev adresini bilmiyorsan iş yerine gönder.

Bu arada kirayı zaten sen ödüyormuşsun, arabayı da kredi ile aldıysa üzerinde rehin vardır, krediyi ödemediği an araç banka tarafından satılır kredi kapatılır. Yani adamı maddi olarak zorlayacak bir durum yok ortada. İki don için de muhabbete girmek istememiş.

Dönse bile iyice cılkı çıkmış ilişkinin, etrafa rezil olunmuş, ailelerle yüzgöz olunmuş. Becerememişsiniz
Arabanın üzerinde herhangi bir rehin yok canım üzüldün mü :) Bankadan ihtiyaç kredisi olarak çekildi :)
Ayrıca mobilya taksitleri var aylık ödediği :)

Daha saymayayım yüreğine iner şimdi :)

Cılkı çıkmak ve don muhabbeti sizin ilgi alanınız :)
İyi anlıyorsunuz o işlerden.

Ben hakkını vermek istiyorum ama veremiyorum ki.
Arabayı satmaya bile kıyamıyorum. Her akşam eve geldiğimde otoparka girip konuşuyorum arabayla deli gibi.. bak sahibin gelecek, yine seninle güzel yollar gideceğiz falan diye seviyorum arabayı, gözlerim doluyor o an, direksiyonuna oturuyorum üzülüyorum. Nasıl satıp parasını yerim ya da onu mağdur ederim.

Bide Avukat arkadaşlara danışayım o halde.
Mühendis hanım, ilk konunuzdan beri sizde hatanın fazlasını gördüm halada görüyorum.
Ama şu sözleriniz siz bu adamı seviyorsunuz, geri gelmesini istiyorsunuz,
Gelmesi için cansız nesne ile konuşuyorsunuz,
Hatalarını anladığını, şans vermesini iste.

Mühendis hanım, ilk konunuzdan beri sizde hatanın fazlasını gördüm halada görüyorum.
Ama şu sözleriniz siz bu adamı seviyorsunuz, geri gelmesini istiyorsunuz,
Gelmesi için cansız nesne ile konuşuyorsunuz,
Hatalarını anladığını, şans vermesini iste.
BEnde hatalarımı kabul ediyorum zaten. Ve telafisi için elimden geleni de yaptım. Çünkü çok fazla engel aşarak Yuvamızı kurmuştuk.
Seviyorum tabi ki, sevmez olur muyum hiç.
Ama artık yapacak bir şeyim kalmadı.
İşimiz Allah'a kaldı, ben elimden geleni yaptım.

BEnde hatalarımı kabul ediyorum zaten. Ve telafisi için elimden geleni de yaptım. Çünkü çok fazla engel aşarak Yuvamızı kurmuştuk.
Seviyorum tabi ki, sevmez olur muyum hiç.
Ama artık yapacak bir şeyim kalmadı.
İşimiz Allah'a kaldı, ben elimden geleni yaptım.
Ona, kendine biraz zaman tanı bir değerlendirin kendinizi
Sonra iletişime geç, birde kimseyi araya katma
Yapacaklarını kendin yap. Bu
süreçte hem kendi ailen (özellikle annen), hem karşı taraftaki kişilerle durumunuz hakkında konuşma

Arabanın üzerinde herhangi bir rehin yok canım üzüldün mü :) Bankadan ihtiyaç kredisi olarak çekildi :)
Ayrıca mobilya taksitleri var aylık ödediği :)

Daha saymayayım yüreğine iner şimdi :)

Cılkı çıkmak ve don muhabbeti sizin ilgi alanınız :)
İyi anlıyorsunuz o işlerden.

Ahahah ben niye üzüleyim, sen haline üzül. Arkadaşın yazdığı gibi maddi şeyleri işyerine göndermeyerek dönsün diye bekliyorsun. Bir taraftan da ay ben dönmesini beklemiyorum ne yapayım bu eşyaları falan. Bir kaç mesaj sonra o kadar kolay mı herşeyi silmek. Bir kaç mesaj sonra dönerse tabi ki kabul etmek ve düğün olmaz. Bir kaç mesaj sonra bize büyü yapıldı. Acilen tutarlı bir şekilde düşünmeniz ve davranmanız lazım. Bir anti büyücüye gidin belki işe yarar :)

Ahahah ben niye üzüleyim, sen haline üzül. Arkadaşın yazdığı gibi maddi şeyleri işyerine göndermeyerek dönsün diye bekliyorsun. Bir taraftan da ay ben dönmesini beklemiyorum ne yapayım bu eşyaları falan. Bir kaç mesaj sonra o kadar kolay mı herşeyi silmek. Bir kaç mesaj sonra dönerse tabi ki kabul etmek ve düğün olmaz. Bir kaç mesaj sonra bize büyü yapıldı. Acilen tutarlı bir şekilde düşünmeniz ve davranmanız lazım. Bir anti büyücüye gidin belki işe yarar :)
Tamam sen haklısın canım :)

Ona, kendine biraz zaman tanı bir değerlendirin kendinizi
Sonra iletişime geç, birde kimseyi araya katma
Yapacaklarını kendin yap. Bu
süreçte hem kendi ailen (özellikle annen), hem karşı taraftaki kişilerle durumunuz hakkında konuşma
Kimseyle görüşmüyorum. Kendi kabuğuma çekildim ve enine boyuna düşünüyorum her şeyi..
Bakalım zaman neler gösterecek bize.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim..

Back
X